İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2-2,5 milion euro senelik para verme lüksümüz yok olamazda...
ŞL'ye kaldığın anda 7-8 milyon € para giriyor kasana. Reklam gelirleri falan da hariç.
Bu şekilde en az 3 futbolcunun yıllık ücretini nakit olarak elde etmiş oluyorsun. Hesap gayet basit.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilan'a gitmedi mi o ?.Yoksa ben mi yanlış biliyorum ?1
Yorum
-
İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesize garip gelecek ama bu futbol baronlari denen kisiler
turkiyenin buyuk davasinda da yargilanan tiplerle icli disli
aziz secimde sonra ifadeye cagrilabilir diyorlar
malum generallere kadin ayarlamakla adi anildi
adam her turlu calisiyor
kizmayin darilmayin ama
eskisehir bask da sener bask da biraz irtibatli ayni kadrolarla
bos yere umitleniyoruz gibi geliyor
must denizli silivriye kac kez selam yolladi canli yayinda
demiroren tukurugunu yalayip mustiyi getirmedimi takima
ancak oyle samp olursunuz dediler
h sukurun lafidir
turkiyede futbolu sansar yonetir diye
o yuzden hedef turkiye icinde degil
her zaman avrupada basari ve avrupa icin takim kurma gercegi vardir
hedef hep avrupa olmalidir
mesela bence bjk bunu gordu
rotalari hep avrupa
transferleri ona gore yapiyorlar
zaten bi samp verdiler demirorene bi dahada yok dediler
o da avrupaya yoneldi iceriyi birakti
ne hakem ayarliyor ne baska kulis yapiyor
Yorum
-
neymarı alabilsek keşke bu uşak bir değişik bunu barça yada real alır büyük ihtimal bu transfer döneminde
Yorum
-
İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkçe meali var mı bunun?ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet, 1,7 milyon euro gibi bir ucrete Ac Milan'a transfer oldu.Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilan'a gitmedi mi o ?.Yoksa ben mi yanlış biliyorum ?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2-2,5 milion euro senelik para verme lüksümüz yok olamazda...
Ama ortada 79 puan ve buna karşılık kazanılmış 20 trilyon para var sadece puandan bunu bu adamlar başardı parayı da onlar almalı biz kar etme amacıyla iş yapan bir kuruluş değiliz ki!
Futbolculara verilen paraların çok olduğunu düşünürdüm. Dün akşam dedim ki yahu benim kalbim burda yerinden çıkacak adamlar ne halde kimbilir ?
biz sadece sevineceğiz! Onlar ise tarihe geçecek, şöhret olacaklar ve paranın da en kralını alacaklar bir an durdum yok aga ben o sahada yığılır kalırdımbazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak Çaykaralı 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman şerefli 2. liklerle yetinmeye devam ...
Yani birbiriyle bir alakalari nerden var onu anlamadim......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyalan yere bonservis parası vermesinler kaliteli yabancı arıyorlarsa
Lorient Forması Giyen Morgan Amalfitano yu bonservis parası vermeden alsınlar.
Oyuncu orta alanda merkez orta saha,hucüm orta saha, sağ açık oynayabilen çok yönlü bir oyuncu
26 yaşında oyuncu İdda ediyorum Takımızın İneastası olur. Takıma çok büyük katkı sağlar.Orta Alana alınabilecek en iyi oyuncular arasındadır.
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneymarı alabilsek keşke bu uşak bir değişik bunu barça yada real alır büyük ihtimal bu transfer döneminde
http://www.youtube.com/watch?v=poxJh...eature=relatedForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkçe meali var mı bunun?
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemen'in ne estediği de önemli bu dönemde. Adam şunu biliyor; "Trabzonspor'da harikalar da yaratsam milli takıma seçilemeyeceğim." bu önemli bir faktörolabilir mesela.
Fakat ihtiyacı olan takıma 18'de 17 yaptırılabilen bu ligin canı cehenneme...Biz bu sene o lige(şampiyonlar ligi) katılacağız...Ve sizde en azından bu senede bizim yanımızda olacaksınız... Diyen yönetim lazım....
Egemen ,Selçuk,Ceyhun kalacak...
Glowacki'nin yerine Partizan'dan Stefan Savic'i alacaksın...(Hala anlaşmadıysa bir takımla)
Fuchs çok iyi bir tercih, Yedeğine Gökhan Süzen...
Ortasahaya,Colman ve Selçuğu rahatlatacak bir ,savaşçıDiarra olabilir , Hatta Beşiktaş'da düşünülmeyen Ernst bile olabilir.
Kanat forvet, Sercan Sararer ve Pektemek'ten biri kesinlikle alınıp, Burak yedeklenmeli.O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
Yorum