Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2-2,5 milion euro senelik para verme lüksümüz yok olamazda...
    O zaman şerefli 2. liklerle yetinmeye devam ...
    Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

Neden yok ?

ŞL'ye kaldığın anda 7-8 milyon € para giriyor kasana. Reklam gelirleri falan da hariç.

Bu şekilde en az 3 futbolcunun yıllık ücretini nakit olarak elde etmiş oluyorsun. Hesap gayet basit.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Milan'a gitmedi mi o ?.Yoksa ben mi yanlış biliyorum ?
        Evet, 1,7 milyon euro gibi bir ucrete Ac Milan'a transfer oldu.
        1

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          size garip gelecek ama bu futbol baronlari denen kisiler
          turkiyenin buyuk davasinda da yargilanan tiplerle icli disli
          aziz secimde sonra ifadeye cagrilabilir diyorlar
          malum generallere kadin ayarlamakla adi anildi
          adam her turlu calisiyor
          kizmayin darilmayin ama
          eskisehir bask da sener bask da biraz irtibatli ayni kadrolarla
          bos yere umitleniyoruz gibi geliyor
          must denizli silivriye kac kez selam yolladi canli yayinda
          demiroren tukurugunu yalayip mustiyi getirmedimi takima
          ancak oyle samp olursunuz dediler
          h sukurun lafidir
          turkiyede futbolu sansar yonetir diye
          o yuzden hedef turkiye icinde degil
          her zaman avrupada basari ve avrupa icin takim kurma gercegi vardir
          hedef hep avrupa olmalidir
          mesela bence bjk bunu gordu
          rotalari hep avrupa
          transferleri ona gore yapiyorlar
          zaten bi samp verdiler demirorene bi dahada yok dediler
          o da avrupaya yoneldi iceriyi birakti
          ne hakem ayarliyor ne baska kulis yapiyor
          Türkçe meali var mı bunun?

Yorum

• neymarı alabilsek keşke bu uşak bir değişik bunu barça yada real alır büyük ihtimal bu transfer döneminde

Yorum

• İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              o kadar acik konusamiyoruz burda malesef
              ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet, 1,7 milyon euro gibi bir ucrete Ac Milan'a transfer oldu.
                O kalitede bir adam resmen bedavaya gitmiş.Neden böyle oyuncuları biz almıyoruz anlamak mümkün değil ?.1.7 milyon euro nedir ya ?
                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                As Roma
                Francesco Totti "10"
                Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Milan'a gitmedi mi o ?.Yoksa ben mi yanlış biliyorum ?
                  Doğru biliyorsun kardeşim. Ben unutmuştum Milan'a gittiğini. Yine de bir piyasa yoklanabilir. Sol kanadı hareketlendirebilecek kapasitesi fazla fazla var.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

Keşke Selçuk-Egemen kalibresine yakın daha ucuza oynatabileceğimiz Türk oyuncular olsaydı.
                    Ama ortada 79 puan ve buna karşılık kazanılmış 20 trilyon para var sadece puandan bunu bu adamlar başardı parayı da onlar almalı biz kar etme amacıyla iş yapan bir kuruluş değiliz ki!

Futbolculara verilen paraların çok olduğunu düşünürdüm. Dün akşam dedim ki yahu benim kalbim burda yerinden çıkacak adamlar ne halde kimbilir ?
                    biz sadece sevineceğiz! Onlar ise tarihe geçecek, şöhret olacaklar ve paranın da en kralını alacaklar bir an durdum yok aga ben o sahada yığılır kalırdım
                    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Çaykaralı 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O zaman şerefli 2. liklerle yetinmeye devam ...
                      O konuyla ne alakasi var ?

Yani birbiriyle bir alakalari nerden var onu anlamadim...
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yalan yere bonservis parası vermesinler kaliteli yabancı arıyorlarsa

Lorient Forması Giyen Morgan Amalfitano yu bonservis parası vermeden alsınlar.

Oyuncu orta alanda merkez orta saha,hucüm orta saha, sağ açık oynayabilen çok yönlü bir oyuncu

26 yaşında oyuncu İdda ediyorum Takımızın İneastası olur. Takıma çok büyük katkı sağlar.Orta Alana alınabilecek en iyi oyuncular arasındadır.
                        bizim yönetim biliyor mudur acb. bunları __??

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          neymarı alabilsek keşke bu uşak bir değişik bunu barça yada real alır büyük ihtimal bu transfer döneminde
                          http://www.youtube.com/watch?v=poxJh...eature=related
                          Kulübü üstüne yaparsakalabiliriz belki. He bir ihtimal şehrin anahtarlarını da isteyebilir...
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Türkçe meali FENERGENEKON

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Egemen'in ne estediği de önemli bu dönemde. Adam şunu biliyor; "Trabzonspor'da harikalar da yaratsam milli takıma seçilemeyeceğim." bu önemli bir faktörolabilir mesela.
                              Veya ; "Bir yerlerimizi yırtsak da , 82 puan alsakta , bu ülkede Trabzonspor forması altında şampiyonluk sevinci tadamayacağız" diye de düşünüyor olabilirler.

Fakat ihtiyacı olan takıma 18'de 17 yaptırılabilen bu ligin canı cehenneme...Biz bu sene o lige(şampiyonlar ligi) katılacağız...Ve sizde en azından bu senede bizim yanımızda olacaksınız... Diyen yönetim lazım....

Egemen ,Selçuk,Ceyhun kalacak...
                              Glowacki'nin yerine Partizan'dan Stefan Savic'i alacaksın...(Hala anlaşmadıysa bir takımla)
                              Fuchs çok iyi bir tercih, Yedeğine Gökhan Süzen...
                              Ortasahaya,Colman ve Selçuğu rahatlatacak bir ,savaşçı Diarra olabilir , Hatta Beşiktaş'da düşünülmeyen Ernst bile olabilir.
                              Kanat forvet, Sercan Sararer ve Pektemek'ten biri kesinlikle alınıp, Burak yedeklenmeli.
                              O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Neymar hayalinde ötesinde olur Bütün devler peşinde Roma 30 milyon Euro önerdi
                                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

Yükleniyor...
                                X