Neden Jovanoviç ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak mhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden Jovanoviç ?
________selçuk____colman
___burak______jaja______jovanovic
_______________umut
bu hücum hattını durdurabilecek bir defans hattı ligimizde yokta ondan
şu adamın gelmesini gerçekten çok istiyorum, ateş olmayan yerden duman çıkmaz teo giderse bir transfer daha olacakmış gibi bir hava var sanki ????? ama bu transfer olursa orta sahaya olur gibime geliyor...
keşke jovanovic i alabilsek, teo için kolombiyalara giden sadri başkanım şu adamı ne yapıp edip almalıydı, şimdi ne olduğu belli sistemimize cuk diye oturan hazır bir oyuncumuz olurdu... amaaa yokk, şapkadan tavşan çıkarmayı denedik bakalım çıkarabilecez mi ? zaman gösterecek(!)"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Hami: Eren, Giggs gibi bir oyuncu
Bursaspor'la sözleşme yenilemeyen genç sol kanat oyuncusu Eren Albayrak, Trabzonspor yolunda...
Trabzonspor'a transferi ile ilgili açıklama yapan Eren'in menajeri Haluk Canatar, "Eren Albayrak'la Bursaspor arasında yeni bir sözleşme yapılmadı. Nedeni, Bursaspor'un oturmuş kadrosunun olması ve Eren'in UEFA kadrosuna alınmayışıdır. Bu durum Eren'in kafasında olumsuz bir düşünce oluşturdu. Bu nedenle Bursaspor'la sözleşmesini yenilemedi. Eren, yasal olarak başka kulüplerle görüşme hakkına sahip" dedi.
EREN, TRABZONSPOR'DA OYNAMAK İSTİYOR
Trabzonspor'la görüştüklerini ifade eden Canatar, "Biz Eren için Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar'la görüştük. Eren de Trabzonspor'da oynamak istiyor. Fakat sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Trabzonspor'un bu futbolcuyu devre arasında transfer edebilmesi için Bursaspor'la mutabakat yapması gerekiyor. Biz Trabzonspor'la büyük ölçüde anlaştık" şeklinde konuştu.
HAMİ MANDIRALI: "GIGGS GİBİ BİR OYUNCU"
Ümit Milli Takımı'ın eski teknik direktörü Hami Mandıralı ise "Eren, benim çok sevdiğim beğendiğim bir oyuncu. Transferi gerçekleşirse, uzun vadede Trabzonspor kendisinden önemli şekilde faydalanır. Çok yetenikli bir oyuncu. Manchester Unite'teki Rayn Giggs'e benzetiyorum. Onun gençliğindeki gibi oynuyor. Kendini geliştirirse çok iyi futbolcu olur. Giggs gibi sürâtli, rakipleri kolay ekarte edebiliyor. Olursa çok faydalı bir transfer olur" dedi.
haber61.net...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 milyon TL lik bir kayıp söz konusu değil rakamı şişirmişin abi, teo yu 2m € yani yaklaşık 3m TL küsür bir bonservis bedeli ödeyip aldık, bu parayı zaten bize süper kupa maçında attığı gollerle geri kazandırdı + a.gücü maçı 750 bin TL hadi buda maaşı olsun
5-6m € vermedikki bu adama 10m TL kaybımız olsun...
Transfermarkt kayıtlarını referans alırsak maliyeti 10 milyon değil , 5-6 milyon lira civarında .
Nereseinden bakarsak bakalım ciddi bir kayıptır , zaten benim söylemek istediğim maliyetin çokluğu azlığı değil , doğru hedef olmayan bir transferin kulübe verdiği ekonomik zarardır .
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim anlamadığım bu Kolombiya takımı salak mı uzun zamandır top oynamayan adama 3.5 Milyon Dolar veriyorlar??
Bu işte bir iş vardır..
doğru olmasını çok istiyorum
kendim kazanmış gibi sevincem 3,5 milyon Euroyu
Yorum
-
Teo'nun sonraki Transferinden pay isteyelimde kime olacakki transfer? heryerden kaçar bizim teo. Tüm paylarıyla alsınlar götürsünler zat-ı muhteremiEn son A.Gökhan AKIN tarafından düzenlendi; 18.01.2011, 15:09.
Yorum
-
İşin diğer boyutu da Teo'yu 3.5 Milyona satarsak,Kazançlı bir devre arası transfer dönemi geçirmiş oluyoruz..
Mehmet bedava,Brozekler 2 Milyon Euro,yani cepte 1 Milyon euro kalıyor
10 Milyon TL Devre arası bütçemiz vardı,1 Milyon Euro kazanç ile kapattık,tuhaf..
En son Bekir tarafından düzenlendi; 18.01.2011, 15:05.
Yorum
Yorum