Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Glowacki'nin durumu derken ? Sakatlandı mı yine..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Glowacki'nin durumu derken ? Sakatlandı mı yine..
      Ne zaman sakatlanacağı belli değilki.Heran gidecek diye ödümüz kopuyor.

Yorum

• slm bugün macı ızleyemedım tekrarı varmı bilgsi olan tşklr
        ADALET ZENGİN BİR HAZİNEDİR.GÜNÜ GELİNCE HERKESE LAZIM OLUR.ADALET ER YADA GEC YERİNİ BULUR...!

Yorum

• pekı 2 yabancı gelırse kımı alcaz hıc defans adı gecmedı kı?? hadı orta saha neysde
          ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• İlk olarak huseyin burnaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            slm bugün macı ızleyemedım tekrarı varmı bilgsi olan tşklr

Gece 1 de ya trt1 tada trt haberde tekrarı var renkdaş.

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne zaman sakatlanacağı belli değilki.Heran gidecek diye ödümüz kopuyor.
              He o durum. Bugün sakatlandı sandım maçı izlemediğimden bilmiyorum da..

*
              Bence yabancı stopere gerek yok.. Yumlu,Giray ve Tayfun var o bölge için alternatif.. Ceyhun'u da orada değerlendirebiliriz gerekirse.
              Yabancı transferi orta sahaya yapılmalı ve alınacak isim de Kahlenberg olmalı. Sol kanatta da oynar Kahlenberg..

Yorum

• Anlaşılan o ki hocanın kafasını karıştıran şeyler var.

Stoper mi ortasaha mı konusunda kararsız.Buna karar vermek için de 3 tane maçta takımı izledi.Bir maç daha var Manisaspor'la ama o maçta deneme yapmaz gibime geliyor.O yüzden bu hafta içerisinde transfer olabilir bence.

Yorum

• Annan ya da Kahlenberg bekliyorum...

Yorum

• İlk olarak sezgin_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gece 1 de ya trt1 tada trt haberde tekrarı var renkdaş.
                    tşklr saol
                    ADALET ZENGİN BİR HAZİNEDİR.GÜNÜ GELİNCE HERKESE LAZIM OLUR.ADALET ER YADA GEC YERİNİ BULUR...!

Yorum

• yahu bayılıyorum bu bizim taraftara

schalke maçından sonra; selçuk ve colman vazgeçilmez olmadıklarıını anlamıştır akıllı olsunlar,
                      kupa maçı sonrası; bir değil birkaç takviye şart ve 3 sayfa atlayan transfer sayfası.

skor endeksli tipik türk taraftarı profili. bu kadar anlamayın şu futboldan.
                      üsütüne alınmaması gerekenler alınmasın.

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yahu bayılıyorum bu bizim taraftara

schalke maçından sonra; selçuk ve colman vazgeçilmez olmadıklarıını anlamıştır akıllı olsunlar,
                        kupa maçı sonrası; bir değil birkaç takviye şart ve 3 sayfa atlayan transfer sayfası.

skor endeksli tipik türk taraftarı profili. bu kadar anlamayın şu futboldan.
                        üsütüne alınmaması gerekenler alınmasın.
                        Kısmen haklısın ama skor endeksli olsa skor yine aynı skor bi değişiklik yok

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi insallah Ceyhunu yollariz .Adam 5 metrelik pas yapamiyor.
                          Ben sizin gibi düşünmüyorum. Bence Ceyhun'u kullanabileceğimiz en uygun zaman, skorun üzerine yatmaya kalktığımız zamanlardır. Biz takım olarak bu skora yatma işini beceremedik. Bir İtalyan Milli takımı, Bir büyük takım, bir Alman ekibi gibi maçı soğutmayı beceremiyoruz. Zaten bu yüzden de 96'daki hüsranı yaşadık. Al gülüm ver gülüm, lay lay lom tarzı vakit geçirebilme operasyonunu asla yapamıyorduk. Ama artık devir değişti. İşte bu noktada Ceyhun faktörü devreye giriyor. Ceyhun'un üst düzey oyun oynadığı maçlara bakarsanız rakibimiz hep sağlam takımlar olmuşlardır. Gerek Liverpool, gerek se Bursa maçlarında oyunu kontrol edebilmek adına Ceyhun o bölgede oynamıştı. Görevini de son derece kaliteli bir şekilde yerine getirmişti. Şimdi bu ve buna benzer bolca örnek önümüzde dururken, üstelik ikinci yarıda da bu tarz maçları sıklıkla oynayacakken Ceyhun'un takımdan gönderilmesi bana göre son derece yanlıştır. Ceyhun 5 metre önüne top atamayabilir, ama bu durum ondan oyun kurması istendiğinde meydana gelir. Savunma yönü kuvvetli, fiziği sağlam, Ömer ÜRÜNDÜL'ün deyimiyle alan daraltabilen, Alman altyapısına sahip, en önemliside yedekliği dert etmeyecek kadar profesyonel bir topçudur Ceyhun. Varsın çokta iyi pas atamasın, ama Fenerbahçe maçında yaptığı asistleri de unutmamak lazım kendisinin.
                          Ceyhun benim akrabam falan değildir, ama Trabzonspor için son derece gerekli bir oyuncudur. Üstelik adam gibi adamdır. Eminimki şu an Ceyhun'u satsak, yarın imrenerek bakarız. Gittiği her yerde de iyi bir yedek, sıkıştıkça ilk onbir oyuncusu olur kendisi.
                          Bizim yedek kulübemizde joker oynayabilen, sorunsuz bir adamı niçin rakiplerimize verelim ki?..
                          Birde unutmadan söylemeliyimki, Ceyhun bizim takımımızın oyuncusudur.
                          Eldeki bir kuş, daldaki iki kuştan yeğdir.
                          HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Cafercan değil de İshak (18) ve Ömer Ali (19) takip edilmeli, özellikle İshak bugün oynanan maçta çok etkili oldu ikinciyarı orta sahamızı baya zorladı ve iyi top kullandı yetenekli bir oyuncuya benziyor.
                            En son futbalski60 tarafından düzenlendi; 11.01.2011, 18:55.
                            Trabzon SK 1967
                            #8 Adam Maher

Yorum

• Ishak zaten Fmde ilerki yillar icin potansiyeli yuksek oyunculardan

HEP
                              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Egemen ve Glowacki'nin durumu hocayı kararsız bırakmış.Yabancıyı stopere de alabilirmişiz.
                                Bence de isabet olur .

Hatta alınan oyuncu hem stoper hem de defansif orta alan oyuncusu olması çok daha iyi olur .

Yorum

Çalışıyor...
                                X