Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Teo'dan kurtulup,Alan-Annan takası + Jova transferinide yaptıkmı şampiyonluk yolunda hiç bir engelimiz kalmaz...
    SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
    ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• Kolombiya'da hiç bir takım bir futbolcu bonservisine 3.500.000 USD vermez. Olursa da Kolombiya lig tarihinin en pahalı futbolcusu olur bizim Teofilo. En fazla 1.000.000, o da taksitle ve olsası sonra ki transferinden % tahaütü karşılığı olur...

Yorum

• murat abi öyle deme bu teo nun takım arkadası vardı adını hatırlamıyorum 5 milyın dolara transfer olmustu baska bir takıma
        TRABZONSPOR
        Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
        Mesut Keleş (19)

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kolombiya'da hiç bir takım bir futbolcu bonservisine 3.500.000 USD vermez. Olursa da Kolombiya lig tarihinin en pahalı futbolcusu olur bizim Teofilo. En fazla 1.000.000, o da taksitle ve olsası sonra ki transferinden % tahaütü karşılığı olur...
          Az çok ben de işkillendim 3.5 rakamına
          3.5 olmasın da 1 de olmasın,2 olsun bizim olsun ben razıyım.
          Teo'dan gelecek 2 milyonu Annan-Alanzinho takasında kullanalım transfer tükanını kapatalım,Javo felan istemem.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Reşit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            murat abi öyle deme bu teo nun takım arkadası vardı adını hatırlamıyorum 5 milyın dolara transfer olmustu baska bir takıma
            Sen beni tam anlamadın, Kolombiya'dan dışarı yüksek meblağlarla oyuncu ihracı olur, o tamam.
            Benim dediğim, Kolombiya liginde ki hiç bir takım 3-5 milyona oyuncu almaz.
            Varsa bir tane örnek gösterin.
            Ondan diyorum, doğruysa bizim Teofilo Kolombiya tarihinin en pahalı oyuncusu olur diye.
            Ulan Teo bu paraya transfer olursan Medellin mafyası seni kaçırır

Yorum

• Teo'dan boşalan yere veya başka bir mevkiiye,satışından gelecek parayla iyi bir transfer yapılabilir...
              BÜLENT

Yorum

• O paraya verileceğine ihtimal dahi vermiyorum. İki milyon dolar üstü her para bizim için kâr sayılır.
                “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sen beni tam anlamadın, Kolombiya'dan dışarı yüksek meblağlarla oyuncu ihracı olur, o tamam.
                  Benim dediğim, Kolombiya liginde ki hiç bir takım 3-5 milyona oyuncu almaz.
                  Varsa bir tane örnek gösterin.
                  Ondan diyorum, doğruysa bizim Teofilo Kolombiya tarihinin en pahalı oyuncusu olur diye.
                  Ulan Teo bu paraya transfer olursan Medellin mafyası seni kaçırır
                  tamam abi bende onu soyledim adamın adını bir türli hatırlayamadım zenci boylu poslu bi adamdı hatta milli takımda bizim teo ile birlikte oynayıp golu var dı ismini bir hatırlasam dicem sana hangi takıma gitti diye . ülke icinde klup degıstırmıstı yanlıs hatırlamıyorsam
                  TRABZONSPOR
                  Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                  Mesut Keleş (19)

Yorum

• İlk olarak ugur6101 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Devre arasının en flaş transferi olur..

Yorum

• Teo arkadaş ülkesinin ister H.Şükürü deyin ister F.Tekkesi deyin o derece şekli var.2 ile 3 arası etmesi lazım,çok ta küçümsemeyelim.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• arkadaşlar 1 şubattı değil mi son transfer zamanı? yani teo satarsak ortasahaya biri olmaz mı selçuk ve colman iyi ama ya sakatlık olursa

sezer..barış...ceyhun kaldıramaz o tempoyu

Yorum

• Ingiltere'de oynayan genc bir yetenek var.

N. Ciftci
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Ertan Abi, O paraya alsınlar da isterlerse PELE diyelim..

Müdür n'aptın?
                            Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Teofilo , topun ardından çok koşmayan ama yumuşak bilekli bir ceza sahası golcüsüydü .

Yani aslında bu başlık altında onlarca taraftarın dile getirdiği, istediği forvet modelindeydi . Başarılı olamadı , başarılı olmayınca morali bozuldu ve saçma sapan işlere girdi . Sonuçta Trabzonspor'a yaşattığı kayıp şu an 10 milyon lira civarında .

Bunun üzerine enine boyuna düşünmek gerekir .

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ertan Abi, O paraya alsınlar da isterlerse PELE diyelim..

Müdür n'aptın?
                                Alacak Kolombiyalılar,ben kendi takımına gider diyordum ama kısmet Caldas? mış

Teo giderse orta saha gelirmi Bahadır ne diyon

Yorum

Çalışıyor...
                                X