Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence ortasahasının ortasına kesinlikle bir oyuncu alınması gerekiyor.
    Kupada gruptan çıktık diyelim 16 tane lig maçının yanında 2 yle 5 arasında kupada maç oynucaz.
    Hele yarı finale falan geldin mi tamamen as kadroyla çıkarız maçlara bu kadar yaklaşmışken hoca yedekleri oynatmaz.

Tam bilmiyorum ama milli maçlar olabilir selçuğun milli maç sonrasında nasıl yorgun olduğunu gördük, colman dün ne oynadı
    yarın ne oynayacak belli değil, onun yerine engin oynar deriz o da milli takıma gider çok büyük ihtimalle.Engin de en az 2..3 kere
    yanlız bırakabilir takımı malum bol kart gören oyuncu.

Sakatlığı falan hiç konuşmuyorum zaten.

C.tesi günü anladık kadronun ne kadar geniş olduğunu! Colman veya jaja aksayınca takım geberiyor.
    En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 24.01.2011, 12:59.
    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Transfere filan gerek yok nasıl olsa alınan futbolcular ilk 18 e bile giremiyor.

TAbi onlardan önümüzdeki yıl faydalanacaz artık.

Ne olurdu şu takıma direk katkı yapacak bir forvet alınsaydı.
      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Sayin Yöneticiler, fedakarlik yapin...gayret edin...

Kinkladze olayi yasanmasi birdaha.

Lütfen.
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• hersey bir yanada bu 3 ezikleri kendi sahalarinda yenecegimizi nasil bu kadar emin oluyor bizim taraftar hayret ediyorum.....

Yorum

• Şampiyonlukla biten bir sezonun ardından bile ya yönetim ya izleme komitesi ya da teknik ekip transferdeki yanlışlardan ötürü bedel ödemelidir.İlgili kimse görevine son verilmelidir.Bunlar mı Şampiyonlar Ligi'ne transfer yapacak?

Hoca diyor ki,Pawel iki idman yaptı ayakları şişti!

Promosyon dedikleri Piotr'un ismi dahi geçmiyor.

Mehmet Çakır'ın Trabzonspor'da oynayabileceğini düşünebilen kim varsa istifasını vermeli.

Jaja'yı taraftarın zoruyla aldık dediler,demek ki transferi taraftar daha iyi yapıyor.

Colman'ın,Selçuk'un nazına,triplerine nasıl tahammül edecekler.Nasıl orta sahaya bir transfer daha yapılmaz...

Yorum

• Transfere felan gerek yok gayet güzel gidiyoruz...Sene sonu transfer şart Şampiyonlar Ligi dolayısıyla fakat şuan yeterli kadro var...
              '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şampiyonlukla biten bir sezonun ardından bile ya yönetim ya izleme komitesi ya da teknik ekip transferdeki yanlışlardan ötürü bedel ödemelidir.İlgili kimse görevine son verilmelidir.Bunlar mı Şampiyonlar Ligi'ne transfer yapacak?

Hoca diyor ki,Pawel iki idman yaptı ayakları şişti!

Promosyon dedikleri Piotr'un ismi dahi geçmiyor.

Mehmet Çakır'ın Trabzonspor'da oynayabileceğini düşünebilen kim varsa istifasını vermeli.

Jaja'yı taraftarın zoruyla aldık dediler,demek ki transferi taraftar daha iyi yapıyor.

Colman'ın,Selçuk'un nazına,triplerine nasıl tahammül edecekler.Nasıl orta sahaya bir transfer daha yapılmaz...

jaja yi benim bildigim adna sezginin tavsiyesiyle alindi jaja nin iyi bir oyuncu olmasi tamamen sans eseri yani izlenen takip edinilen bir oyuncu degil.....ayricada mehmet cakirin ben bir seviyede bile olsa takima yararli olacagini düsünüyorum....

Yorum

• Adnan Sezgin'e sohbet esnasında sorulmuş diye biliyorum. Fikir olsun diye. Yoksa o nasıl bir otoritedir ki onun tavsiyesiyle Trabzonspor futbolcu alsın

Bu arada hep bu mantık yüzünden kaybettik. Hedefi çantada keklik görmek. Kadromuz yeterli tabi. 1 2 3 4 5 hah 25!
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• herhangi bir lig maçında çok iyi top oynayacağımızı rakibi ezeceğimizi herkes iddia edebilir ama hiç kimse kesin galip geliriz diye iddia edemez..işimizi resmen şansa bıraktık,burak ve umut günün de olacaklarda atacaklar da biz galip geleceğiz..3 senedir net bir santraforumuz yok,burda suç sadece yönetim de değil hocada da var...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adnan Sezgin'e sohbet esnasında sorulmuş diye biliyorum. Fikir olsun diye. Yoksa o nasıl bir otoritedir ki onun tavsiyesiyle Trabzonspor futbolcu alsın

Bu arada hep bu mantık yüzünden kaybettik. Hedefi çantada keklik görmek. Kadromuz yeterli tabi. 1 2 3 4 5 hah 25!
                      adna sezgini her ne kadar sevmesemde bu futbolun yillaridr icinde olan klüp baskanligi yapmis birisi yani diyorsun abicim bizim 4.5 milyon euro sohbet esnasinda mi gerceklesti o nasil bir otoritedirki onun tavsiyesiyle futbolcu alalim diyorsun sonra sohbet esnasinda fikri alinmis diyorsun kendi icinde bile tutarsiz bir msj olmus benim aldigim bilgi saglamdi adnan sezgin ve bizim baskan yakin dost ayricada.....

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        herhangi bir lig maçında çok iyi top oynayacağımızı rakibi ezeceğimizi herkes iddia edebilir ama hiç kimse kesin galip geliriz diye iddia edemez..işimizi resmen şansa bıraktık,burak ve umut günün de olacaklarda atacaklar da biz galip geleceğiz..3 senedir net bir santraforumuz yok,burda suç sadece yönetim de değil hocada da var...
                        Yaptığın yorum çok komik gerçekden. Birincisi çıkıp kimse kesin galip geleceğiz diyemez hiçbir maçdan önce futbolda kesinlik yok ancak galib gelebilecek bir gücümüz olduğunu iddaa edebiliriz. İşimizi şansa bıraktık Burak Umut gol atıcakdaa yorumuna gelince bunda ben bir nankörlük seziyorum o Burak ligde en çok gol atan YERLİ oyuncu Umut kezaa bu takımın önemli oyuncularından birisi. Bu takım buraya nasıl geldi? Rakiplerinde Niang var Bobo var Baros var neredeler bizden öndemi lütfen yaaa lütfen biraz düşünün yorum yapmadan önyargılarından kurtulun destek verin siz biliyorsunuz Umutla Burakla olmayacağını ama Şenol Hoca bilmiyor değilmi yeter yaa destek olucaksanız olun olmayacaksınız SUSUN eleştiri yapacaksanız da SON HAFTAYI bekleyin sizin gibi yorum yapan insanların daracık futbol bilgisi sıkmaya başladı tutturmuşlar UMUT BURAK maçı seyrederken gol kaçırsalarda eleştirsek gözüyle izliyorsunuz AYIP beee
                        Ağasarlı_61

Yorum

• Forum yöneticilerinin bu başlığı kilitlemelerini öneriyorum lig başladı yönetim resmi siteden TRANSFER BİTTİ açıklaması yaptı ancak burada boş yorumlar takımı aşağılayan geren yorumlar oluyor. Bu başlığın takıma fayda getireceğini düşünmüyorum ancak zarar getirir...
                          Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            adna sezgini her ne kadar sevmesemde bu futbolun yillaridr icinde olan klüp baskanligi yapmis birisi yani diyorsun abicim bizim 4.5 milyon euro sohbet esnasinda mi gerceklesti o nasil bir otoritedirki onun tavsiyesiyle futbolcu alalim diyorsun sonra sohbet esnasinda fikri alinmis diyorsun kendi icinde bile tutarsiz bir msj olmus benim aldigim bilgi saglamdi adnan sezgin ve bizim baskan yakin dost ayricada.....
                            Niye tutarsız olsun sen başkansın Adnan Sezgin'le karşılaştın. Birkaç gün sonra Jaja'yı transfer edeceksin. Adnan Sezgin ile bir başkan ne hakkında muhabbet eder?
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yaptığın yorum çok komik gerçekden. Birincisi çıkıp kimse kesin galip geleceğiz diyemez hiçbir maçdan önce futbolda kesinlik yok ancak galib gelebilecek bir gücümüz olduğunu iddaa edebiliriz. İşimizi şansa bıraktık Burak Umut gol atıcakdaa yorumuna gelince bunda ben bir nankörlük seziyorum o Burak ligde en çok gol atan YERLİ oyuncu Umut kezaa bu takımın önemli oyuncularından birisi. Bu takım buraya nasıl geldi? Rakiplerinde Niang var Bobo var Baros var neredeler bizden öndemi lütfen yaaa lütfen biraz düşünün yorum yapmadan önyargılarından kurtulun destek verin siz biliyorsunuz Umutla Burakla olmayacağını ama Şenol Hoca bilmiyor değilmi yeter yaa destek olucaksanız olun olmayacaksınız SUSUN eleştiri yapacaksanız da SON HAFTAYI bekleyin sizin gibi yorum yapan insanların daracık futbol bilgisi sıkmaya başladı tutturmuşlar UMUT BURAK maçı seyrederken gol kaçırsalarda eleştirsek gözüyle izliyorsunuz AYIP beee
                              güzel kardeşim önce sakin ol bakalım,öyle nankörlük falan hoplayıp zıplama..
                              umut benim için bu ligin en iyi yerli santraforudur,bunu her fırsatta,her ortamda söyledim,2 saat öncesinde de 19.haftada ki maç forumun da da bu takımdan herkesin kesileceğini ama umutun kesilemeyeceğini söyledim,onun için herhangi bir nankörlük yok,ama şöyle de bir gerçek var,umut ne kadar iyi mücadele etse de,ne kadar varını yoğunu ortaya koysa da gol yoların da da bazen yeteneğinin yetersiz olduğu ortaya çıkıyor,buraka gelince aynı şeyler söyleyemeyeceğim,ben burakı beğenmiyorum ama hoca oynatıyorsa saygı duyarım ama umutun gollarında ki yetersizliği mevcutken bir de yanına burakı koymuşsun ve öyle devam ediyosun,bu adamlara güvenebilirsin,ama bunların sağı solu belli olmuyor,eğer şampiyonluğu şansa bırakmamak istemiyorsan daha iyisini almak zorundasın anlamında söyledim.bir daha da daracık futbol bilgisi,nankör,susun vs tepkiler verirken sakin ol,ne yazdığını bir kez daha oku,burda çocuk yok karşında hoplayıp zıplamanın alemi yok...

Yorum

• Makukula'yı en azından kiralasak yahu bari. Manisa'da forma şansı bulamıyor.

Yorum

Çalışıyor...
                                X