Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kahlenberg süper olur.Günlerdir bekliyorum şu yabancı sorununu aşabilseydik..

Yorum

• Şenol Hoca son bir aydır herkese soğuk davranıyor (=
      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kontenjanın açılması halinde Kahlenberg'e imza attırılacak.

Zafer Yelen Almanya yolunda...

Yunus Emre Sel.
        Zafer gidecekse umarim kiralik gider.
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kahlenberg ile anlaştı ama yabancı kontenjanından dolayı alınamıyor diyor..yunus emre sel ama bana pek inandırıcı gelmedi.
          Kontenjan sorununa takılacağını düşünen bir kulüp, bunu bile bile gidip de yabancı oyuncu ve kulübü ile anlaşır mı ?

Bence anlaşmaz.

Ortaya iki durum çıkıyor,

1) Haber yalan !

2) Takımdan birisi gönderilecek, bunu kesitmeye ve alıcısını bulmaya çalışıyorlar...

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yunus emre selin dediklerininde doğruluk payı oranının çok fazla olduğunu düşünmüyorum..
            Renkdaş eğer medyadan birine güvencek ve inancak isek bu DHA ve Yunus Emre Sel olur bütün haberler düşünüldüğünde gerçeklik payı en yüksek olan haberleri DHA ve Yunus Emre Sel yapmıştır.
            Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adamlar yarın katılsa bile 4 ocakta gelmiş olacaklar. Ne yılbaşıymış be ! Şenol hoca yeni gelenlere soğuk davranacak bence.
              Gs de bildiğim kadarıyla 4'ünde başlıyor kampa. Bildiğim kadarıyla bir kaç takım daha yarından sonra başlıyorlar kampa.

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zafer gidecekse umarim kiralik gider.
                Kaiserlslautern kiralık istiyormuş biz ise bonservisiyle vermek istiyormuşuz eğer yanlış anlamadıysam... Tam tersi de olabilir...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Başkana Mı İnanalım Yunus Emre Sel e Mi Belki Başkan Medyayı Takip Etmiyodur
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Başkan ne demiş birisi anlatabilr mi lütfen ??

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kontenjan sorununa takılacağını düşünen bir kulüp, bunu bile bile gidip de yabancı oyuncu ve kulübü ile anlaşır mı ?

Bence anlaşmaz.

Ortaya iki durum çıkıyor,

1) Haber yalan !

2) Takımdan birisi gönderilecek, bunu kesitmeye ve alıcısını bulmaya çalışıyorlar...
                      hocam kontenjan diye brşey olma ihtimali var mı ya beşiktaş bu sebepten alamasa anlarım 8 verdiği adamı yok pahasına vermek istemez ama bizim böyle bir durumumuz yok papy bankasyaya bir takıma beleş verirsin kiraya olur biter..bence kahlenberg ve wolfsburg ile anlaştığımız falan yok..

Yorum

• Kahlenberg gelirse çok güzel olacak İnş..

-------------ONUR-----------
                        Serkan-Glowacki-Egemen-Piotr
                        ----------Kahlenberg--------
                        ------Selçuk------Colman----
                        Burak-------------------Engin
                        ------------Pawel------------

Ya da Colman bazen formsuz oluyor oyunun gidişhatına göre bu şekilde olabilir.
                        ------Selçuk----Kahlenberg---
                        Burak--------Jaja-------Engin

Yorum

• ben kahlenberg'in yem olarak kullanıldığını düşünüyorum...bence asıl hedef kallström ve annan hatta aradan biglia(sakatlık durumuna bağlı) bile çıkabilir..
                          https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kahlenberg gelirse çok güzel olacak İnş..

----------Kahlenberg--------
                            ------Selçuk------Colman----
                            Burak-------------------Engin

Ya da Colman bazen formsuz oluyor oyunun gidişhatına göre bu şekilde olabilir.
                            ------Selçuk----Kahlenberg---
                            Burak--------Jaja-------Engin
                            Renkdaş Kahlenberg ön libero pozisyonunda oynamıyor kendisi forvet arkası ve orta alan yani Colmanın oynadığı pozisyonda oynuyor...
                            Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben kahlenberg'in yem olarak kullanıldığını düşünüyorum...bence asıl hedef kallström ve annan hatta aradan biglia(sakatlık durumuna bağlı) bile çıkabilir..
                              Biglia deyipte beni iştahlandırma kardeşim

Yorum

• İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Renkdaş eğer medyadan birine güvencek ve inancak isek bu DHA ve Yunus Emre Sel olur bütün haberler düşünüldüğünde gerçeklik payı en yüksek olan haberleri DHA ve Yunus Emre Sel yapmıştır.
                                ben bu haber için konuştum kardeş kontenjan olayı çok mantıklı gelmedi,yoksa adamın gazeteciliğine bişey söylemiyorum..

Yorum

Çalışıyor...
                                X