Kahlenberg süper olur.Günlerdir bekliyorum şu yabancı sorununu aşabilseydik..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKontenjanın açılması halinde Kahlenberg'e imza attırılacak.
Zafer Yelen Almanya yolunda...
Yunus Emre Sel.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekahlenberg ile anlaştı ama yabancı kontenjanından dolayı alınamıyor diyor..yunus emre sel ama bana pek inandırıcı gelmedi.
Bence anlaşmaz.
Ortaya iki durum çıkıyor,
1) Haber yalan !
2) Takımdan birisi gönderilecek, bunu kesitmeye ve alıcısını bulmaya çalışıyorlar...
Yorum
-
İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyunus emre selin dediklerininde doğruluk payı oranının çok fazla olduğunu düşünmüyorum..Ağasarlı_61
Yorum
-
İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlar yarın katılsa bile 4 ocakta gelmiş olacaklar. Ne yılbaşıymış be ! Şenol hoca yeni gelenlere soğuk davranacak bence.
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZafer gidecekse umarim kiralik gider.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKontenjan sorununa takılacağını düşünen bir kulüp, bunu bile bile gidip de yabancı oyuncu ve kulübü ile anlaşır mı ?
Bence anlaşmaz.
Ortaya iki durum çıkıyor,
1) Haber yalan !
2) Takımdan birisi gönderilecek, bunu kesitmeye ve alıcısını bulmaya çalışıyorlar...
Yorum
-
Kahlenberg gelirse çok güzel olacak İnş..
-------------ONUR-----------
Serkan-Glowacki-Egemen-Piotr
----------Kahlenberg--------
------Selçuk------Colman----
Burak-------------------Engin
------------Pawel------------
Ya da Colman bazen formsuz oluyor oyunun gidişhatına göre bu şekilde olabilir.
------Selçuk----Kahlenberg---
Burak--------Jaja-------Engin
Yorum
-
ben kahlenberg'in yem olarak kullanıldığını düşünüyorum...bence asıl hedef kallström ve annan hatta aradan biglia(sakatlık durumuna bağlı) bile çıkabilir..
Yorum
-
İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKahlenberg gelirse çok güzel olacak İnş..
----------Kahlenberg--------
------Selçuk------Colman----
Burak-------------------Engin
Ya da Colman bazen formsuz oluyor oyunun gidişhatına göre bu şekilde olabilir.
------Selçuk----Kahlenberg---
Burak--------Jaja-------Engin
------------Pawel------------Ağasarlı_61
Yorum
-
İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben kahlenberg'in yem olarak kullanıldığını düşünüyorum...bence asıl hedef kallström ve annan hatta aradan biglia(sakatlık durumuna bağlı) bile çıkabilir..
Yorum
-
İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenkdaş eğer medyadan birine güvencek ve inancak isek bu DHA ve Yunus Emre Sel olur bütün haberler düşünüldüğünde gerçeklik payı en yüksek olan haberleri DHA ve Yunus Emre Sel yapmıştır.
Yorum
Yorum