Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bırakın yapsın transferleri rakiplerimiz. Kimse üzülmesin yakınmasın.

Allah'ın izniyle ilk yarı neysek ikinci yarı daha da iyi olup Şampiyonluğa koşacağız.

Yorum

• Bu transferde bir hinlik var ama ne ? Gs Yekta'ya 4 M Euro verecek kadar aptal olamaz, hem de sezon sonu Bank Asya'da mücadele edecek takımın oyuncusundan bahsediyoruz. Bence medyaya açıklanan rakamla gerçek rakam farklı.
      En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 20.01.2011, 17:14.

Yorum

• Özer içinde buna benzer şeyleri söylemiştik. Yekta nın sonu Özer gibi olmayabilir ama gidenin arkasından ağlayacak halimiz yok. İsteseydik alırdık buna eminim. Trabzonspor'un çıkarı için yapılan herşeyin yanındayım. Şenol Hocamıza güveniyorum.

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu transferde bir hinlik var ama ne ? Gs Yekta'ya 4 M Euro verecek kadar aptal olamaz, hem de sezon sonu sözleşmesi bitecek bir oyuncudan bahsediyoruz. Oyuncuyla anlaşırsın sezon sonu bedava alırsın. Bence medyaya açıklanan rakamla gerçek rakam farklı.
          sözleşmesini uzatdı abi 2.5 sene daha sözleşmesi vardı

Yorum

• Bütün takımlar çok güçlendi .
            Ama fark eder mi ?
            Etmez..

Yorum

• yarın lig başlıyor şükür

Yorum

• Tek istediğim adam gibi bi orta saha oyuncusu almamız.

Colman ve Selçuk un alternatifi olacak ama bu oyuncular yokken onları aratmayacak.

Sezer'le olmaz bu iş...

Yorum

• İkinci yarının en etkili takımı Kayserispor olacak diye tahmin ediyorum. Gerçekten çok kaliteli ve ihtiyaç duydukları adamları aldılar.İlk hafta İBB'yi geçerseler lig 2.'liği için en güçlü adayım Kayserispor! Tabi Süleymanu Hamidou tuhaf işlere imza atmazsa =)
                  bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Hey gidi Kezman hey...Hong-Kong ligine transfer olmuş. Nereden nereye !

Yorum

• Gaziantepspor, Ahmet Arı'yı süresiz kadro dışı bırakmış. Kumaşı kaliteli bir elaman. Sağ bek-kanat için alınıp, bir köşe de tutulsa zararı olmaz.

Yorum

• Eğer Yekta ya 4 milyon € verilmişse yuuhhhh derim ve bedava alınan Mehmet Çakır şahsi görüşüm Yekta Kurtuluşdan daha donanımlı ve daha kaliteli bir futbolcudur...
                        Ağasarlı_61

Yorum

• Anadolu Takımlar güçlensin isterim. Artık istanbul takımları boş beleşten puanlar alamayacak. Bu da bizim işimize gelecek.

Ama bu bursa Anadolu takımlarına karşı çok rahat galibiyetler alıyor. İnşallah ikinci devre bu kadar rahat maç kazanamazlar.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sözleşmesini uzatdı abi 2.5 sene daha sözleşmesi vardı
                            Sağolasın Mesut o zaman mesajımı düzelteyim, sene sonu düşecek takımdan diye

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Anadolu Takımlar güçlensin isterim. Artık istanbul takımları boş beleşten puanlar alamayacak. Bu da bizim işimize gelecek.

Ama bu bursa Anadolu takımlarına karşı çok rahat galibiyetler alıyor. İnşallah ikinci devre bu kadar rahat maç kazanamazlar.
                              Ziya'n Doğan'ın Konyası onlara küçük bir yumurta açacak bu hafta =)
                              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Yekta yı alamadığımıza üzüldüm.. keşke bize gelseydi.. ama kasımpaşa ya 4 milyon euro vermezdim kusura bakmayın.. GS ye gitmesine ise pek üzülmedim.. Fener veya bursa ya gitseydi katkısı büyük olma ihtimali olabilirdi ama GS da ne yapıcak.. İnşallah 2 hafta Bursa ya 2 tane yazar da en azından gittiği yerde bize biraz faydası dokunur.. Neyse ..Kısmet değilmiş..
                                Ben yine de transfer kapanmadan selçuk - colman ın alternatifi bir isme ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum..
                                Sezer yeterli değil..
                                Belki Teo gerçekten satılıcaksa gelicek parayla transfer yapabiliriz kimbilir..
                                20+10+20+11 = 61
                                2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

Çalışıyor...
                                X