Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O zamanın şartları bu açıklamayı gerektirdi diyelim..

Papy'i gönderdik, Teo da giderse ve Jovanovic gelmek isterse bu transfer olur bence.
    Ayrıca Alanzinho'ya gelen teklif de var.

Jovanovic daha önce Türkiye'yi düşünmediğini söylemişti fakat Şampiyonlar Ligi hedefini/faktörünü kullanarak ikna edebileceğimizi düşünüyorum.
    Peki Umut ve Pawel' e rağmen Jovanoviç gerekli mi ?

Şahsen ben onun yerine Serkan'a yedek bir oyuncu alınmasını isterim , Allah korusun yedeği yok
    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Bobo halihazırda beşiktaşın en önemli hücum gücünü oluşturuyor , yanılıyor muyum ?

Futbolcunun sözleşmesi bitiyor , o halde bazı yayın organlarının Bobo Trabzonda diye başlık atmasında benim açımdan bir mahsur yoktur .
      En son Serdar A tarafından düzenlendi; 18.01.2011, 18:08.

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adam Liverpool'a gol attı

Eeeee... Hami Mandıralı da Barcelona'ya attı...

Yorum

• İlk olarak mr.danger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Peki Umut ve Pawel' e rağmen Jovanoviç gerekli mi ?

Şahsen ben onun yerine Serkan'a yedek bir oyuncu alınmasını isterim , Allah korusun yedeği yok
          Bence gerekli değil ama şartlar uygun olursa bu oyuncuyu reddetmek olmaz..

Takıma katkısı mutlaka olur gelirse.

Yorum

• Bobo yu alalim en azindan bize avni akerde gol atmaz

HEP
            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Teo bahsi geçen rakamlara satılırsa , Muhammet ve Eren sezon sonu da olsa takım katılırsa , ben yönetimi ayakta alkışlarım .

Yorum

• Muhammed ve Eren ile ilgili bir kaç sorum var?

6 ay sonra serbert kalacak oyunculara para ödemek ne kadar doğru?

Diyebilirsiniz ki serbest kaldıklarında bu kadar şanslı olmayabiliriz.Peki sözleşmesinin bitimine 6 ay dan az süre kalmış futbolcular başka kulüplerle anlaşabiliyor diye biliyorum.Bu doğru mu?

Bir ikinciside bonservisli veya bonservissiz her iki durumda da olası yetiştirme bedeli ödeniyor mu?

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Muhammed ve Eren ile ilgili bir kaç sorum var?

6 ay sonra serbert kalacak oyunculara para ödemek ne kadar doğru?

Diyebilirsiniz ki serbest kaldıklarında bu kadar şanslı olmayabiliriz.Peki sözleşmesinin bitimine 6 ay dan az süre kalmış futbolcular başka kulüplerle anlaşabiliyor diye biliyorum.Bu doğru mu?

Bir ikinciside bonservisli veya bonservissiz her iki durumda da olası yetiştirme bedeli ödeniyor mu?
                  Abi , sözleşmesinin bitimine 6 ay kala futbolcu ile görüşmeler yapılabiliyor .
                  Futbolcunun kendi takımı bu karışamıyor ayrıca .
                  Bildiğim kadarıyla bu şekilde .
                  Ama biz etik davranmak istiyoruz , yaptığımız ne kadar doğru bilinmez tabi ki

Yorum

• Bursa'nın başkanıda çok gıcık canım.Adam sadece Muhammet için 2.5 milyon tl istemiş.Çok kurnaz olduğunu sanıyor.İstesinler makul bir rakam alalım ikisinide devre arası hem onlar kazansın hemde biz doğru olanı yapmış olalım.Barcelona Afalley için 3 milyon euro ödedi azcık mantıklı davransalar keşke.

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bursa'nın başkanıda çok gıcık canım.Adam sadece Muhammet için 2.5 milyon tl istemiş.Çok kurnaz olduğunu sanıyor.İstesinler makul bir rakam alalım ikisinide devre arası hem onlar kazansın hemde biz doğru olanı yapmış olalım.Barcelona Afalley için 3 milyon euro ödedi azcık mantıklı davransalar keşke.
                      Abi öyle diyorsun da Afellay bir Alex değil
                      "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Geride kalan sayfalarda Brozek kardesler hakkinda 2 Editör yazisi okudum. Orda yazilanlara göre ikiside ilk 11´e giremez Ama daha sonra alinan Mehmet Cakir bu sansi su an olmasa bile daha sonra yakalayabilir.

4 sezondan beri Santrafor ve sol ariyoruz..bulduklarimizda hemen kaciyor

Bu anlamda Jovanovic cok iyi ama yanlis yapilan transferlerle kadroda ki gereksiz siskinlik???
                        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Geride kalan sayfalarda Brozek kardesler hakkinda 2 Editör yazisi okudum. Orda yazilanlara göre ikiside ilk 11´e giremez Ama daha sonra alinan Mehmet Cakir bu sansi su an olmasa bile daha sonra yakalayabilir.

Bu anlamda Jovanovic cok iyi ama yanlis yapilan transferlerle kadroda ki gereksiz siskinlik???
                          Abi şuan Umut'u , Engin'i kim gelirse gelsin kesemez zaten .
                          Brozekler çok iyi birer alternatif .

Yorum

Geride kalan sayfalarda Brozek kardesler hakkinda 2 Editör yazisi okudum. Orda yazilanlara göre ikiside ilk 11´e giremez Ama daha sonra alinan Mehmet Cakir bu sansi su an olmasa bile daha sonra yakalayabilir.

arkadaş yapılan transferlerin yanlış olduğunu nereden çıkardın?

idman mı izledin?

herhangi bir maçta izledin mi?

gereksiz şişkinliği açarmısın isim vererek?
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Yanlış transfer derken hocam? Senin için doğru transferin anlamı isimli futbolcumudur bilgilendirirsen sevinirim....
                              Ağasarlı_61

Yorum

• Jovanovic gelirse kiralık gelecek ( Liverpooldan gelen haberler dogrultusunda)
                                ne kadar dogru ne kadar yanlıs die dusunursek eger elimizde powel ve jovanovic in varlıgı seneye kimle devam etmemeiz gerektigi konusunda Senol hocanın gozuyle gorebilecegi bir durum teskil eder.. ikisinden biri ile sıkıntı yasamamak demek seneye takım uyumu sorunu yasamamıs akılda soru isareti bırakmamak demek olur.. Cok sevinirim gelirse.. Umarım gelir..

Yorum

Yükleniyor...
                                X