Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mevkisini söylemek o kadar zor olmasa gerek renktaş. tabii mevkisini söyleyince isim deşifre oluyor anlaşılan!! mevki konusunda ki sessizliğinizi ona yoruyorum

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir plan-stratejin olmazsa böyle olur. Her şeyimiz spontane. Bırak şapkadan çıkarır gibi transfer ettiğimiz oyuncuları oynatmayı, sözleşme uzatma-kampa geç katılma bonuslarıyla ilk devre dar olan kadromuz genişlemeyi geçtim daha da daralmıştır... tabiri caiz kuş'a dönmüştür.
      Haftaya lig başlıyor, takımımızın temel taşları olan Selçuk-Colman-Jaja neredeyse 50 gündür maç yapmadılar. Kampın üçüncü günü takıma dahil olan yeni transferleri daha top dürterken görmek nasip olmadı.
      Bence senin attığın bu mesaj spontane oldu gibi.

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence senin attığın bu mesaj spontane oldu gibi.
        hee, doğru dedin

Yorum

• bu saatten sonra transfer olmaz son anda yatar bence

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Farabi abi Yasin Oztekin'i taniyormusun? Genclerbirligi'ne transfer oldu Dortmund'dan...
            Bloglardan okuduğum kadarıyla ... Yapacağım yorumlar kendi futbol görüşüm üzerinden olmayacaktır . O jenerasyonun içinde Bundesliga'da varolma mücadelesi veren bir çok genç kardeşimizi takip ediyorum , gördüğüm kadarıyla aynı ilgi alanına sahip başka forumda başka futbolseverlerde var .

Sonuçta şu gerçektir ki Alman altyapı sistemi çok değerli bir okuldur . Üstelik bu okulda Türklere çok sık çifte standart uygulanır . Ayrıca bu altyapı sistemi içinde anormal yetenekli bir çok Türk genci özel hayatları sporcu olmaya müsait olmadığı için , ruhsal olarak zayıf karakterli olduğu için doğal olarak yükselemiyor eleniyor .

Bu sistemin içinde başarıyla geçen Türk gençleri ise benim nazarımda Türkiyede yetişen meslektaşlarına göre çok daha yatırıma değer futbolculardır . Evvelden beri söylerim , iç piyasada milyon eurolar dökmek yerine bu gençlere yönelmek (kimine göre üşüşmek) bu gençlere şans vermek sağlam bir takım olgusu için daha mantıklıdır .

Yorum

• Murat Erdem abi;
              hee doğru dedin nedir?Bu mudur yani.Yani anlamıyorum niye bunu yaptığınızı.Neden öyle dedin diyebilirsin mesela.
              Merak etmiyorsan sebebini,karşındakini küçük düşürücü mesaj yazmasan daha iyi olur.Belki amacın küçük düşürmek değildir , ama yazarken düşünmek iyidir.

Yorum

• Wolfsburg - Tolga Ciğerci...

Çok çok büyük bir geleceği var bu çocuğun...Dikkaaattt...
                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Trabzonspor Yönetim Kurulunun geçtiğimiz günlerde kulübün Resmi Web sitesinden yaptığı “transferleri askıya aldık, şimdilik transfer defteri kapanmıştır” şeklindeki haberleri üzerine menajerler yine de boş durmuyor.
                  Transfer dönemini kapatan Trabzonspor’da menajerler hala futbolcu pazarlığını sürdürüyor. Bugün de İngiliz basınında Javonovic’in Trabzonspor’a kiralandığı şeklinde haberler yer alıyor. Ancak Trabzonspor yönetim kurulu bu ve bunun gibi haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, Javonovic iddialarını da yalanladı.

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Wolfsburg - Tolga Ciğerci...

bende çok yazdım ama almamız imkansız artık
                    [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bende çok yazdım ama almamız imkansız artık
                      Hala imkansız değil diye düşünüyorum...Bundesliga da bazen Wolfsburg A takımıyla maça çıkyor bazeb bir alt ligdeki Wolfsburg 2 takımında oynuyor (Rezerv Lig de olabilir bu)...Mükemmel olacak ilerde...Orta alanda çift yönlü...Yoklamak lazım...
                      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• zafer yelen gidiyomuş takımdan patlayacak bomba o mu bugün ya da yarın ?
                        Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir plan-stratejin olmazsa böyle olur. Her şeyimiz spontane. Bırak şapkadan çıkarır gibi transfer ettiğimiz oyuncuları oynatmayı, sözleşme uzatma-kampa geç katılma bonuslarıyla ilk devre dar olan kadromuz genişlemeyi geçtim daha da daralmıştır... tabiri caiz kuş'a dönmüştür.
                          Haftaya lig başlıyor, takımımızın temel taşları olan Selçuk-Colman-Jaja neredeyse 50 gündür maç yapmadılar. Kampın üçüncü günü takıma dahil olan yeni transferleri daha top dürterken görmek nasip olmadı.
                          tabi her şeyi siz biliyorsunuz

Şenol Hoca bekçi orda

yapmayın Allah aşkına bu işe örünü vermiş hepimizden daha TS li biri var orda

eleştirmeyi bırakın destek olun

Yorum

Hala imkansız değil diye düşünüyorum...Bundesliga da bazen Wolfsburg A takımıyla maça çıkyor bazeb bir alt ligdeki Wolfsburg 2 takımında oynuyor (Rezerv Lig de olabilir bu)...Mükemmel olacak ilerde...Orta alanda çift yönlü...Yoklamak lazım...
                            doğru söylüyorsun ama yeni sözleşme imzaladı ve oynamaya başlıyor.
                            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

Wolfsburg - Tolga Ciğerci...

Doğrudur , ben diyorum ki o kadar göz önünde futbolculara dahi gerek yok . Tolga'nın şu an Trabzonspor'a transfer olması 2-3 sene sonra dünya çapında bir futbolcu olmasını engelleyebilir , nitekim futbolcunun kendisi ve ailesi de olaya böyle bakar .

Bakın bir başka örnek , Bundesliga 2. liginde Olcay Şahan diye bir futbolcu var . Takımını üst lige çıkarma konusunda sürükleyen 2 futbolcudan biri . Bu çocukları görmek bu kadar zor mu ?

Yorum

• Alman ikinci ligi demişken , ligin iki parlayan genç yeteneğini de anmak gerekir .

Aechen'dan Marco Höger'in Alman milli takımına kadar yolu var . Müthiş bir pasör ve duran top ustadı . Mutlaka kıyaslamak gerekirse , bana göre Selçuk'tan daha iyi bir potansiyele sahip . Allemania'nın bu sezon üst lige çıkması imkansız .

Diğeri ise tabiki Cottbus'un genç yıldızı Nils Petersen . Bitirici vuruşları başarılı fiziksel gücü limitlerde bir oyuncu . Başta Bundesliga olmak üzere İngiltereden de bir çok kulüp sezon sonu bu oyuncu için rekabete girebilir .
                                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 16.01.2011, 17:24.

Yorum

Yükleniyor...
                                X