Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Jaja büyük topçu kim ne derse desin.

Futbol dışında sorunlar olabilir kendisi hakkında ama Futboluna asla laf edilmemeli. Gerçi benim bunu anlatmama hiç gerek yok burda herkez biliyor nasıl birisi olduğunu.

Ama bu yaptığı çok yanlış bir hareket.

Umarım Yarın kampta olur. Yarın'da gelmezse bu iş farklı boyutlara gidecek gibi...
    Ligtv'nin haberine göre ne zaman gelecegi belli degilmis..
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Jaja'nın yarın katılacağı bilgisi nerden çıktı?

Yorum

• İlk olarak Samet İslamoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abartmıyormusunuz biraz ? İstanbul medyasının oyununa geldiğinizin farkında değilmisiniz ? Çocuğunun gerçekte hasta olmadığının garantisini verebiliyomusunzda bu kadar ağır konuşuyorsunuz.
        Arkadaşlar benim acayip moralim bozuk ben Trabzonsporu seviyorum ama birinin o sevgiyi görmeyipte ciddiyetsiz hareket yaptımı kan beynime sıçrıyo ben korkum trabzonsporun bu olaylardan etkilenip takımın motivisenin bozulacağıdır. Ama geldiği kulüptede bu adam kadro dışıydı problemli biri demekki.
        Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• Alan'la el ele tutuşup gelirler işte. Pireyi deve yapalım. Biti zürafa yapalım... Nasılsa en iyi yaptığımız iş bu. Şampiyonluğa gidiyoruz ya kimse üretmese biz üreteceğiz problemi.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Colman ıskartaya çıkacak gibi . Transfer çalışmaları ona işaret ediyor .

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Alan'la el ele tutuşup gelirler işte. Pireyi deve yapalım. Biti zürafa yapalım...

gitsinmi en komikler başlığına
              Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Colman ıskartaya çıkacak gibi . Transfer çalışmaları ona işaret ediyor .
                Yanliz Jaja gelmez ise o zaman Colman'i birakamayiz. Bence Colman ne olursa olsun sezon sonuna kadar kalmali.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak KÖKSAL AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yabancı futbolcular olayında suç bizde diyorum.

Lig 21ocakta başlayacak.29 aralıkta kampın başlamasının alemi ne?Adamlar 22 gün boyunca idman mı yapacak.Şunu 4-5 ocak gibi başlatsan işler aksamasa olmaz mı?

Adamların dini günleri bunlar.Bunu da düşünerek biraz daha duyarlı davranılsaydı bu durumlarda olmazdık.
                  bende böyle düşünüyorum,
                  29 u değilde ayın 2 si olsa yükleme olmaz mı,taktik olmazmı,
                  4 gün de ne değişecek,
                  bu şekilde gelmeyenler olunca da ister istemez hoca ve oytuncular,
                  taraftar ve oyuncular arasında soğukluk oluşuyor
                  bunlara musade edilmeden ayın 2 si cuk otururdu...
                  YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Jaja'dan pis kokular geliyor ama hayırlısı
                    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Ya bu adamlar akşam başlarını yastığa koyduklarında nasıl uyuyor anamış değilim. Aldıkları trilyonların aylık 700 lira geliri olan insanların üstünden kazandıklarını hiç mi düşünmezler milyonlarca insan bunların üzerine titrerken hiç mi biraz olsun düşünmezler. Peki Şenol hoca ne yapsın adam sizin sıkıntılarınızla mı uğraşcak şampiyonluğu kazanmak içinmi uğraşcak? Takım arkadaşlarınız ailesini bırakıp antreman yaparken siz nasıl rahat edebiliyorsunuz yarın öbürgün gelince nasıl takım arkadaşlarınızın yüzüne bakacağınızı düşünmüyormusunuz hiç mi utanmayacaksınız. O kadar dluyumki renkdaşlar bu konuda başlığın dışına çıktım kusura bakmayın...
                      Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gitsinmi en komikler başlığına
                        Kafana göre
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Colman ıskartaya çıkacak gibi . Transfer çalışmaları ona işaret ediyor .
                          colman değilde alanzinho çıksa ıskartaya olmaz mı abi,yokmu bi yolu
                          YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak BALKAN 06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bende böyle düşünüyorum,
                            29 u değilde ayın 2 si olsa yükleme olmaz mı,taktik olmazmı,
                            4 gün de ne değişecek,
                            bu şekilde gelmeyenler olunca da ister istemez hoca ve oytuncular,
                            taraftar ve oyuncular arasında soğukluk oluşuyor
                            bunlara musade edilmeden ayın 2 si cuk otururdu...
                            Hic alakasi yok bence, yarin ayin 2 si ama sadece Colman geliyor.

Nerde Alan, nerde Jaja..?

Yorum

• Colman-Selçuk ikilisini bozmak ''Şampiyonluk bizi bozar istemiyoruz'' demek gibi bir şey..

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Colman-Selçuk ikilisini bozmak ''Şampiyonluk bizi bozar istemiyoruz'' demek gibi bir şey..
                                O tarafini hic düsünmemistim...

Yorum

Çalışıyor...
                                X