Son 2 saatte haber var mı beyler ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Keny Miller tarafından gönderildiOleksandr Mykolayovych Gladkiy 23 yaşında pivot santrafor sezon başı shaktar donetsken dnipro takımına kiralandı çünkü önünde nery alberto castillo-luiz adriano gibi çok iyi oyuncular var ukraynalılar bu oyuncudan umutlu olduğu için oynayabileceği bir takıma gitmesini istediler ancak dniproda sezon başı bir sakatlık geçirdi daha büyük bir klupte oynamak istediğini belirtiyor ukrayna milli takım formasını 8 kez giydi ayrıca dnipro şu anda ukraynanın en iyi 3. takımı olarak gösteriliyor yani kötü bir takım değil gladkiyin bonservis bedeli 3 milyon euro bence alınırsa çok kaliteli bir oyuncu
Keny Miller hayranımısınız ? Ayrıca Trabzonsporlumusunuz malumunuz Bursaspor da Keny Miller ile ilgileniyor da.."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaptığınız kıyaslama Fm'de bile yapılmaz...
Bir tarafta 17 gol atmış bir takımın Gol yükünün 3'te 1'ini çekmiş Bir Sezer
Diğer tarafta 40 gol atmış bir takımda 1 Gol 3 asist ile oynuyan Alanzinho...
Süre aldıkları dakikalar arasında da fazla farklar yok...
Sezer sürekli üzerine koyan bir oyuncu Ama Alanzinho geldiğinden beri bir gelişim gösteremedi,
Tek gelişimi Maç başı 5-6 kez bakmadan pas atması,Bunun da bi faydası yok..
1 yıllık performans lafına hiç girmiceğim,Sezer'in yıllardır yükselen bir grafiği var..
Ayrıca Sezer temposu ve pasları ile Bizim futbolumuza ayak uydurabilir,Alanzinho'nun ise katkısı olmaz...
Alanzinho ayağa pas yapamıyorsa, başka maçları izliyoruz.
40 gol atılıyorsa 5-6 tanede golcu var bu takımda. Es- Es'de kaç tane var? Alanzinho'ya Es Es'de oynasa daha farklı olur.
Sezer Öztürk 15 maçta 1100 dk forma giymiş
Alanzinho 13 maçta 700 dk forma giymiş.
Arada 4.4 90 dakika varEn son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 02.01.2011, 15:24.
Yorum
-
İlk olarak Keny Miller tarafından gönderildiOleksandr Mykolayovych Gladkiy 23 yaşında pivot santrafor sezon başı shaktar donetsken dnipro takımına kiralandı çünkü önünde nery alberto castillo-luiz adriano gibi çok iyi oyuncular var ukraynalılar bu oyuncudan umutlu olduğu için oynayabileceği bir takıma gitmesini istediler ancak dniproda sezon başı bir sakatlık geçirdi daha büyük bir klupte oynamak istediğini belirtiyor ukrayna milli takım formasını 8 kez giydi ayrıca dnipro şu anda ukraynanın en iyi 3. takımı olarak gösteriliyor yani kötü bir takım değil gladkiyin bonservis bedeli 3 milyon euro bence alınırsa çok kaliteli bir oyuncu
14 maçta golü yok
Yorum
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvden 16 km.
Buluştuğumuz yerden en fazla 6-7 km dir.En son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 02.01.2011, 16:18.
Yorum
-
İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezer Öztürk beklenen patlamayı yapamadı. Yapsaydı Bundesliga'dan dışarı çıkmazdı zaten. Tabii Manisaspor'da iken Bank Asya perfonmansı beni ilgilendirmiyor.
Alanzinho ayağa pas yapamıyorsa, başka maçları izliyoruz.
40 gol atılıyorsa 5-6 tanede golcu var bu takımda. Es- Es'de kaç tane var? Alanzinho'ya Es Es'de oynasa daha farklı olur.
Sezer Öztürk 15 maçta 1100 dk forma giymiş
Alanzinho 13 maçta 700 dk forma giymiş.
Arada 4.4 90 dakika var
Alanzinho EsEs'de Sezer'den çok daha faydalı olur orasına katılıyorum
Ama Trabzonspor'un sistemine uymuyor Bana göre,Sezer bizim sisteme çok daha uygun..
Yorum
-
İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin için fotomaç haberleri böyleyken , benim içinde Yunus Emre Sel'in çarşambaya kadar alırız Kahlenbergi haberinin kayda değer olmaması normal olabilir o zaman.Yani bunun ; taraftar sadece desteklesin , başka bişey yapmasınla ne ilgisi varForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim anlatmak istediğim Alanzinho bizim takıma faydalı olabiliyorsa görev aldığı süre içinde çok daha fazla faydalı olmalıydı..
Ama Trabzonspor'un sistemine uymuyor Bana göre,Sezer bizim sisteme çok daha uygun..
Ama Sezer zaten Eskisehir'de kısıtlı şeyler yapmış. Kariyerindede beklenen patlamayı yapamamış bir oyuncu. Yani takasın pek anlamlı olmayacağını belirtmek istemiştim.
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIlk 11 yapmayin cünkü bosuna olur
Bu kadro okadar derinki kimin oynayacagi belli degil eger Kahlenbergide alirsak...Defans haric her yer degesebilir...bide kaleci tabiki...
.......Selçuk........Kahlenberg.......
........Burak.....Jaja.....Umut........
...............Pawel Brozek.............
şeklinde olur bence9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Biri 1100 dakika oynamış Diğeri 705,Alanzinho'nun bu kadar sürede Sezer'in yaptıklarının çok çok üstünde şeyler yapması gerekirdi...
Kaldı ki Sezer Eskişehir'deki sınırlı yetenekli oyunculardan biri iken (topla oynama oranı açısından) bizde Alan dışında, Engin, Selçuk, Colman, Yattara, Jaja ve hatta Burak gibi oyuncular var gol ve asist sayılarını paylaşan..
O nedenle pek sağlıklı bir karşılaştırma olmadığı kanaatindeyim.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim anlatmak istediğim Alanzinho bizim takıma faydalı olabiliyorsa görev aldığı süre içinde çok daha fazla faydalı olmalıydı..
Eskisehir Takiminda ise ofansiv yükü en fazla 2-3 Oyuncu cekiyor ve buda göze cok geliyor tabiki.
Sezer iyi olabilir ama Büyük Takimda oynamak ve kendini kanitlamak hicde kolay degil. Öyle cok extra isler yaptigini pek hatirlamiyorum.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
Yorum