Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Jaja'dan pis kokular geliyor ama hayırlısı

korkmayın bişey olmaz ya sıradan brezilyalı disiplinsizliği
    Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hic alakasi yok bence, yarin ayin 2 si ama sadece Colman geliyor.

Nerde Alan, nerde Jaja..?

2 si olsa belki gelirlerdi,en azından colmanı seviyoruz antipati oluşmazdı,1 kişi 1 kişi

diğerlerinin ise tutunacak dalı kalmazdı,yüzde yüz kabahatlı olurlardı.
      YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Jaja'dan pis kokular mı geliyor ? 'Gelince' sokarız bir Türk Hamamı'na olur biter...
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• bence farabi,colman ıskartaya çıkacak derken sezon sonundan bahsetti,devre arasından değil.ben öyle anladım

kahlenberg alınsa iyi derinlik kaznaırız
          Entropi İyidir.

Yorum

• colman bi zılgıt yesin ama affedilsin,
            jaja ya para cezası verilsin ama 2. yarı oynasın çünkü şampiyonluk yolunda bize lazım olacak
            alanzinho gelmesin yerine annan veya kahlenberg i yollasın...
            YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak BALKAN 06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              colman değilde alanzinho çıksa ıskartaya olmaz mı abi,yokmu bi yolu
              Transferi ben mi yapıyorum ?

Orta alana transfer yapılacak . Üstünde durulan oyuncular Colman'ın yerine koyacağın futbolcular .

Burak'ın yeri sağ tarafta garanti gibi , Pawel ya sol tarafa yakın oynayacak , ya da Umut ile birlikte çift forvet oynayacaklar . (Gökhan-Umut) Çift forvet olsa sağ kenarda Serkan'ı da görebiliriz . Yattara maalesef o bölgeyi tamamlayıcı oyuncu olarak görünüyor , öncelikli tercih değil .

Şu halde 4. futbolcu ya sol çizgi futbolcusu olacak ya da öndeki üçlünün arkasında daha serbest oynayacak bir hücumcu (Öncelikli olarak Jaja alternatif Alanzinho gibi)

Takımda yeri banko olan 3-4 futbolcudan biri Selçuk İnan . Ortasahanın göbeğine transfer yapılıyorsa ıskartaya çıkacak isim Colman'dır .

Bence hesap hatası yapılıyor , umarım Şenol Güneş bu transfer stratejisinin orta vadede getirilerini doğru hesaplıyordur .

ekleme : ıskartadan kastettiğim derhal satış listesine konması değildir . Oyun yapısı bir miktar değişecek , Colman muhtemelen ilk 11 önceliğini kaybedecek . Şenol hoca yeni bir şeyler deneyecek gibi .
              En son Serdar A tarafından düzenlendi; 01.01.2011, 22:01.

Yorum

• Niyeyse Annan'ı daha çok istiyorum. Hiç de izlemedim halbuki...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İkizler bunlardan önce gelir demedi demeyin..

Yorum

• Bu arada jaja 3-4 gün daha gelmez ise . 25 gündür takımdan uzak kalmış olacak.
                    En son okg_53 tarafından düzenlendi; 01.01.2011, 22:03.
                    Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                    Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                    Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                    Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu arada jaja 3-4 gün daha gelmez ise . Tam 1 aydır tatil yapıyo olmuş olacak ...
                      Bu herif hiç gelmez bence zaten hayata küsmüş bir hali var bu jaja sevdasından vazgeçelim.
                      Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• Bu yil sampiyonluk yolunda en buyuk sansimiz takimin lokomotifini cekenlerin Turk oyunculari olmalari. Onur, Giray, Egemen, Serkan, Selcuk, Engin, Burak, Umut takimin sampiyona inanmis ve bunu basarmak icin tum gucleriyle calisan oyuncular. Bu temel uzerinde yabancilar katkilarini yapiyorlar ve farklilik yaratiyorlar ama asla FBdeki Alex gibi takimin temelini olusturup uste cikamiyorlar. Kaldi ki simdiye kadar Colman ve Alazinho hicbir ciddi disiplinsizlik davranista bulunmadilar. Iyi oynadilar, kotu oynadilar ama takimin birligine zarar verecek bir sekilde one cikmadilar. Cale, zaten tamamen sorunsuz bir futbolcu. Jaja'nin ki de bence nokta atisi gibi olmus, yani suregen bir sorun degil. Teo'nun ki ile kiyaslanmamasi lazim. Teo'nun ki de cok degisik bir vaka. Artik O'na da kizamiyorum, cunku kafasi yerinde, az biraz profesyonel, kendi gelecegini dusunen, kariyer planlamasi yapabilen birinin yapacagi bir sey degil bu. Yani hakikaten ruhsal problemleri olan birisi. Bu davadan maddi anlamda en az zararla kurtulabilirsek cok iyi olacak.

Aslinda bu son gunlerde benim canimi en cok sikan BJK baskaninin Selcuk hakkindaki demecleri falan oldu. Biryerden Selcuk'un kafasi karistiriliyor da karistiriliyor. Su sozlesmesi isi gereksiz yere cok uzadi ve orada ortaya cikacak bir sorunun takim uzerindeki olumsuz etkileri cok daha fazla olabilir. Yani benim icin Selcuk olayinda belirsizligin ya da anlasamamanin devam etmesi, hele birde bir takim olumsuzluklarin gundeme gelmesi, su ana kadar verilen her turlu emegi yerle bir edebilir. Yoksa Colman gelir topunu oynar, Jaja da ilkyaridan daha iyi olur, Alazinho da kaldigi yerden devam eder ama asil tehlike Selcuk'un sozlesmesinin sonuclandirilmasinda. Bana biraz da Istanbul medyasi bizi boyle Guney Amerikalilar ile gundemde tutarak yipratirken, asil hamleyi Selcuk uzerinden yapacaklar gibime geliyor. Son zamanlarda Selcuk'un Istanbul'da tatilini gecirmesi, Arda'nin eski arkadasi olmasi, Demiroren'in konusmalari falan mutfakta olay pisiyor gibime geliyor. Bu konuda artik Antalya kampinda kesin bir gelisme saglanmali. Yoksa yaratilacak calkantilarda dikkatimiz tamamen baska yonlere cekilecektir.
                        "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
                        http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

• Muhammed Demir konusunda gelişmeler var denmişti, acaba Brozek transferinden sonra Muhammed'ten vazgeçmiş olabilirmiyiz ?

Yorum

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu arada jaja 3-4 gün daha gelmez ise . 25 gündür takımdan uzak kalmış olacak.

orada antreman yapıyodur o
                            Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Transferi ben mi yapıyorum ?

Orta alana transfer yapılacak . Üstünde durulan oyuncular Colman'ın yerine koyacağın futbolcular .

Burak'ın yeri sağ tarafta garanti gibi , Pawel ya sol tarafa yakın oynayacak , ya da Umut ile birlikte çift forvet oynayacaklar . (Gökhan-Umut) Çift forvet olsa sağ kenarda Serkan'ı da görebiliriz . Yattara maalesef o bölgeyi tamamlayıcı oyuncu olarak görünüyor , öncelikli tercih değil .

Şu halde 4. futbolcu ya sol çizgi futbolcusu olacak ya da öndeki üçlünün arkasında daha serbest oynayacak bir hücumcu (Öncelikli olarak Jaja alternatif Alanzinho gibi)

Takımda yeri banko olan 3-4 futbolcudan biri Selçuk İnan . Ortasahanın göbeğine transfer yapılıyorsa ıskartaya çıkacak isim Colman'dır .

Bence hesap hatası yapılıyor , umarım Şenol Güneş bu transfer stratejisinin orta vadede getirilerini doğru hesaplıyordur .
                              abi ıskartaya çıkmasın,
                              selçuk-colman a bişi olursa diye alıyoruz kahlenberg i
                              ortada 2 oyuncu oynarken sadece 1 tane kaliteli yedek bulunduramayacaksak nerde kaldı büyüklüğümüz,yabancıda ıskarta bi tek alanzinho ile özdeşleşiyor benim zihnimde...
                              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Ortasahanin ortasina iyi bir adam almamiz sart.Colman'a cok guven olmaz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X