alanzinho gidecekse onun yerine foggia yı alalım foggia yı tanıyan varmı içinizde
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildibir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.
-
İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealanzinho gidecekse onun yerine foggia yı alalım foggia yı tanıyan varmı içinizde
Yorum
-
-
niye güzel değilmi ki videolar aslında tam göstermez ama videolarina bakın isterseniz quaresma kadar iyiİlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildibir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.
Yorum
-
İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye güzel değilmi ki videolar aslında tam göstermez ama videolarina bakın isterseniz quaresma kadar iyi
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaris Medunjanin farabi'nin bir zamanlar söylediği bir isim.Şu an tam aradığımız bir isim bence hiç düşünülmeden alınmalıdır
Medunjanin eski takımında dikkat çeken iki futbolcudan biriydi . Yalnız ben değil pek çok kişinin dikkatini çekmişti . Benim asıl arzu ettiğim futbolcu Madrid'e geri dönen Diego Costa idi . Bu iki futbolcu da geçen sezon imkalarımız içerisindeydi .
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak ile aynı fiziksel özelliklerde , anormal teknik bir orta alan hücum oyuncusu sol çizgiyi kullanmayı seviyor . İyi şut çeker , bire bir de rahat adam geçer . Yanılmyıorsam İsrail'e transfer oldu . Şu an sahip olduğumuz oyun yapısı düşünülürse Burak'ın ters kanadında ve Jaja'ya alternatif olarak ciddi katkı yaratabilirdi . İsrail'e giden yabancı oyuncuları sürekli bir kenara not etmek gerekir . Adamlar iyi tercihler yapıyor .
Medunjanin eski takımında dikkat çeken iki futbolcudan biriydi . Yalnız ben değil pek çok kişinin dikkatini çekmişti . Benim asıl arzu ettiğim futbolcu Madrid'e geri dönen Diego Costa idi . Bu iki futbolcu da geçen sezon imkalarımız içerisindeydi .[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedunjanin sözleşmesi mayıs ayında bitiyor.Tel aviv'den 1-2 milyona alabilriz aslında
Sadri Şener'in Adnan Polat ile eskiden gelen bir dostluğu var . Galatasaray ve Wolfsburg ile anlaşılarak , Misimovic'i her hangi bedel ödemeden , yalnız ikinci yarı alacakları karşılığı kiralayabiliriz .
Hepimiz biliyoruz ki iyi motive olmuş bir Misimovic bu ligin ortalamasının hayli üzerindedir .
Sol kanat için çok fazla endişelenmeye gerek yok . Muhtemelen 3 forvetle sahaya çıkacağız ve bek bölgesinde de artık daha alternatifli bir kadro var . Yükselen formu ile Engin de ayrıca güven veriyor .En son Serdar A tarafından düzenlendi; 31.12.2010, 21:20.
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrtasahaya Colman'a alternatif aranıyorsa , esasen yurt dışında oyalanmaya pek gerek yok . Zvjezdan Misimovic Bundesligada harikalar yaratan bir futbolcu .
Sadri Şener'in Adnan Polat ile eskiden gelen bir dostluğu var . Galatasaray ve Wolfsburg ile anlaşılarak , Misimovic'i her hangi bedel ödemeden , yalnız ikinci yarı alacakları karşılığı kiralayabiliriz .
Hepimiz biliyoruz ki iyi motive olmuş bir Misimovic bu ligin ortalamasının hayli üzerindedir .
Sol kanat için çok fazla endişelenmeye gerek yok . Muhtemelen 3 forvetle sahaya çıkacağız ve bek bölgesinde de artık daha alternatifli bir kadro var . Yükselen formu ile Engin de ayrıca güven veriyor .[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga Cigerci Wolfsburg-19 yaşında
İlk Profosyonel maçına Köln maçında çıktı 90 dakika oynadı,o maçı izledim..
İlk maçı olmasına rağmen takımın en etkili ismiydi,harika pasları var,Solda oynuyordu ama sabit değil hep kanat değiştiriyordu...
Hocaları da beğenmiş ki 4 maç üst üste oynatmış,Bence almamız imkansıza yakın..
Yorum
Yorum