Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fotomaç brozeklerin alınacağını önceden bilmişti.

bunuda hatırlatırım

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fotomaç brozeklerin alınacağını önceden bilmişti.

bunuda hatırlatırım
      123125123 tane isim söylüyo bi taneside tutsun da

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        123125123 tane isim söylüyo bi taneside tutsun da
        aynen öyle Adamlar Avrupa'dan ismini yazmadıkları forvet kalmadı.
        FxY

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fotomaç brozeklerin alınacağını önceden bilmişti.

bunuda hatırlatırım
          meltem tv deki son programda. Fotomaç Trabzonspor editörü vardı. Yönetime yakın bir isim. Mustafa armağan ona , yani bir golcü alınacak değilmi dedi, oda gülerek 2 de olabilir demişti, ama isim veremem demişti. O adam transfer hakkında bilgili olabilir. Ya ne diyorum ben ya , milleti fotomaç bağımlısı yapacağım
          Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
          Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
          Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
          Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• futbolcuyla anlaşmışızdır belki ama önemli olan kulübüyle anlaşmak
            Entropi İyidir.

Yorum

• fotomaç'ın haberi ilginç. Peşin para detayı ilgimi çekti. Belki de doğru haberdir
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Doğru olursa güzel olur. Ancak Colman da Jaja da Alanzinho da kampa katılacaklar. Cezalarını çekecekler. Gönderme söz konusu değil. Umarım.
                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Doğru olursa güzel olur. Ancak Colman da Jaja da Alanzinho da kampa katılacaklar. Cezalarını çekecekler. Gönderme söz konusu değil. Umarım.
                  Jaja için öyle emin konuşmayın ben umudu kestim ondan
                  Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Jaja için öyle emin konuşmayın ben umudu kestim ondan
                    Sizin geçen bir yorumunuzu okumuştum. Kendi futbolcularımızdan Amerikan çetesi diye bahsediyordunuz. Umudunuzu kesmeniz de çok normal. Çete üyelerinden topçu olmaz.

Yorum

Sizin geçen bir yorumunuzu okumuştum. Kendi futbolcularımızdan Amerikan çetesi diye bahsediyordunuz. Umudunuzu kesmeniz de çok normal. Çete üyelerinden topçu olmaz.
                      Bunlar çete değillerde neler sence parayı alacaksın ama karşılığında parayı aldığın yeri takmayacaksın bunun başka açıklaması varmı.Birde ceza kanunda işlediğin suç birden fazla kişiyle yapılmışsa çete kurmak suçuna girer.
                      Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• Delinin (fotomaç) biri kuyuya bir taş atmış...Tüm forum sakinleri çıkararmamış....Gel de çıkar sıkıyorsa
                        BÜLENT

Yorum

Bunlar çete değillerde neler sence parayı alacaksın ama karşılığında parayı aldığın yeri takmayacaksın bunun başka açıklaması varmı.Birde ceza kanunda işlediğin suç birden fazla kişiyle yapılmışsa çete kurmak suçuna girer.
                          Amerika'nın özel olarak yetiştirdiği bir çete hatta. Aramıza sızdılar. Şimdi ise karıştırmaya çalışıyorlar.

Yorum

• İlk olarak SILENT06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Delinin (fotomaç) biri kuyuya bir taş atmış...Tüm forum sakinleri çıkararmamış....Gel de çıkar sıkıyorsa
                            saddece fotomac degil butun medya kuruluslari bu haberi gecti..

hatta fotomactan once fanatikte gordum ben bu haberi
                            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

Hocam yangina atesle gitmenin manasi ne?futbolda olur boyle seyler abartmaya gerek yok gelince verirler hesabini oderler cezalarini, sucunu anlayan iyi calisan oynar yoksa kimseye muhtacda degiliz.herseyi dramatize etmeyi cok seviyoruz malesef.

Yorum

Amerika'nın özel olarak yetiştirdiği bir çete hatta. Aramıza sızdılar. Şimdi ise karıştırmaya çalışıyorlar.
                                Hedeflerine ulaştılar bence belkide aziz yıldırım bunlara butür olayları yapmaları halinde para vermiştir. Sezon sonuda sizi alacam demiştir kimbilir.Zaten 96 senesinde hep böyle olayların var olduğuna inanmışımdır,Sadece Fenerbahçe maçnıda değil öncesindeki Vanspor,Çanakkale maçlarındada olmuştur yada ben öyle inanmak istiyorum.
                                En son Erol Koç tarafından düzenlendi; 02.01.2011, 11:10.
                                Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

Çalışıyor...
                                X