Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    orada antreman yapıyodur o
    Futbolu bıraktım derse onada şaşırmam bizim trabzona gelen bir şey oluyo
    Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• İlk olarak BALKAN 06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      abi ıskartaya çıkmasın,
      selçuk-colman a bişi olursa diye alıyoruz kahlenberg i
      ortada 2 oyuncu oynarken sadece 1 tane kaliteli yedek bulunduramayacaksak nerde kaldı büyüklüğümüz,yabancıda ıskarta bi tek alanzinho ile özdeşleşiyor benim zihnimde...
      Nerden çıktı bu Kahlenberg haberi ?

Yorum

Zannetmem. Orda antreman yapacaksa gelirdi zate

Yorum

İnşallah yapıyordur.
          Dallas Mavericks
          .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Ben Colman'ın çok istikrarlı bir futbolcu olduğuna ve takımın vazgeçilmezi olduğana inanmıyorum...

Yorum

• İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu herif hiç gelmez bence zaten hayata küsmüş bir hali var bu jaja sevdasından vazgeçelim.
              Hayata küsmüş bir hali mi var ? Nasıl anladınız acaba ?

Yorum

• Jaja'nın bu saaten sonra gelip takımın seviyesini yakalaması en az bir aydan fazla sürer.Hoş ne zaman geleceğide belli değil beyefendinin.

Çiflik sanki burası...
                En son İsa tarafından düzenlendi; 01.01.2011, 22:12.

Yorum

• Jaja kesinlikle gelecek. Gelmesi gerekiyorrr !

Yorum

• Ispanya'da da pazar gunu maclar oynanacak. Hatta Futbolcular Sendikasi oynanmamasi icin girisimlerde bulundu, mahkemeye falan gitti ama Ispanya Yuksek Mahkemesi bu tarihlerin cok onceden saptandigini, ve son anda boyle bir degisik onerilerinin kabul edilemeyecegini belirterek bu istegi geri cevirdi. Tum futbolcular da kuzu kuzu kabul etti tabi sonucu. Zaten hic bir futbolcu da boyle bizdeki yabancilar kadar uzun sureli izin falan alamadi. Sonucta forma kavgasinin one ciktigi ve futbolcu sozlesmelerinin son derece profesyonelce hazirlandigi ulkelerde oyle futbolcunun kafasina gore davranmasi cok kolay degil. Ama Teo gibi kafada sorunlar olduktan ve hic bir seyi iplemedikten sonra her yerde yaparsin istedigini...
                    "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
                    http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

• Szymkowiak olsaydı şimdi ne olurdu sanki

Yorum

• İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu herif hiç gelmez bence zaten hayata küsmüş bir hali var bu jaja sevdasından vazgeçelim.
                        İki günde hemen yıktık köprüleri...

Unutmayalımki, bu adam geldiğinde oynamak için 4-5 hafta bekledi.

Bence bizi şampiyon yapsında, ne olursa olsun. Bıktım artık şerefli ikinciliklerden, ZTK şampiyonluklarından...
                        O çocukluğumda yaşadığım şampiyonluğu istiyorum ben. Şampiyon olalım da, sonra isterse bedavaya gitsin, isterse geri de gelmesin... Ama önce şampiyon olalım.

Sabır, sükunet ve istikrar bizi şampiyon yapar. Şu anda ençok ihtiyacımız olan şey, birliktir. Doğru yada yanlış olsun veya ne olursa olsun, mutlak surette sezon sonuna kalsın...
                        HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak BALKAN 06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          abi ıskartaya çıkmasın,
                          selçuk-colman a bişi olursa diye alıyoruz kahlenberg i
                          ortada 2 oyuncu oynarken sadece 1 tane kaliteli yedek bulunduramayacaksak nerde kaldı büyüklüğümüz,yabancıda ıskarta bi tek alanzinho ile özdeşleşiyor benim zihnimde...
                          1- Kesin Kahlenberg'i alıyoruz diye bir şey yok .
                          2- Diğer ihtimal yerleşik oyun yapısının değişmesi ki bu biraz riskli bir tercih olur

Ben bu duruma kötü olur iyi olur yorumu yapmak istemiyorum . Sadece transfer çalışmaları ile ilgili bir durum tesptinde bulunuyorum .

Örneğin , halen bir sol dış futbolcusu yok takımda . Sürekli oynattığın 4 futbolcu ve Sezer ile 5 oyuncunun olduğu yere 6. futbolcuyu transfer ediyorsun . Demek ki alacağın futbolcu hepsine fark koyacak , orta alandaki problemini çözecek isim .

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Jaja'nın bu saaten sonra gelip takımın seviyesini yakalaması en az bir aydan fazla sürer.Hoş ne zaman geleceğide belli değil beyefendinin.Çiflik sanki burası...
                            ççç ççç ççç ççç ççç ççç ççç

abi tempoyu yakalar sıkma canını sen
                            Entropi İyidir.

Yorum

• ohaa konya utaka ile anlaşmış
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ingiltere'de zaten noel ve yilbasi tarihlerinde maclarin yapilmasi tarihi bir gelenektir ve sadece bunlara ozgudur. Kendine ozgu dini motiflerle suslu hikayesi de vardir. O yuzden tamamen ozel bir durumdur.
                                "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
                                http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

Çalışıyor...
                                X