İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Son Dünya kupasında Nijerya Milli takımında Lukman Haruna diye bir oyuncu vardı. Yaşı çok genç ve aradığımız mevkide oynuyor.
Az önce profiline baktım, çok fazla da bir maliyeti yok gibi.
Bu oyuncuyu Fransa Liginde de izleyen varsa bizi biraz bilgilendirebilir mi acaba?Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWolfsburg takiminindan bir oyuncuyla ciddi sekilde ilgilendigimizi ve büyük ölcüde anlastigimizi biliyordum ama ben Grafite sandim ;D
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWolfsburg takiminindan bir oyuncuyla ciddi sekilde ilgilendigimizi ve büyük ölcüde anlastigimizi biliyordum ama ben Grafite sandim ;D
brozekler gelmeden onceki gun brozekler gelmiicek dedin..
kendin bile inanmaya basladin duyumcu olduguna"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Kahlenberg olayında ne aşamadayız acaba bilen var mı ?
Facebook profili http://www.facebook.com/profile.php?id=756248181 budur
Yorum
-
İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolm sen neyi biliyosun bu yasta
brozekler gelmeden onceki gun brozekler gelmiicek dedin..
kendin bile inanmaya basladin duyumcu oldugunaPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Kesin olarak anlaşmış mıyız Kahlenberg'le ?
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesin olarak anlaşmış mıyız Kahlenberg'le ?
Isteyen inansin istemeyen inamasinPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayir kesin olarak anlasmadik ama ilgileniyoruz kardesim bunu biliyorum.
Isteyen inansin istemeyen inamasinFIRTINA
Yorum
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKahlenberg olayında ne aşamadayız acaba bilen var mı ?
Facebook profili http://www.facebook.com/profile.php?id=756248181 budur
Yorum
-
Jaja, Colman, Alanzinho
3 Güney Amerikalı. Disiplinsizlik yaptılar. Kamp yılbaşından sonra yapılsa ne olurdu deniyor. Siz işin ciddiyetini anlamadınız galiba. Trabzonspor'un başında herkes akbabalar gibi bekliyor. Tekel medyası, tekel kulüpleri... 2. haftadaki feybe mücadelesine milat gözüyle bakıyorlar ve sezonun 2. yarısı her türlü engele karşı hazırlıklı olmamız lazım. Onun içinde güçlü olmamız, erken kalkıp yol almamız lazım
Benim tahminime göre bu 3 oyuncunun yaptığı disiplinsizlik kendilerine başka bir kapı açtı. Disiplinsizliklerinden önce bu önemli süreçte bu tavırları bir tarafa yazıldı. Umarım akıllarını başlarına alıp tüm güçlerini Trabzonspor'a verirler yoksa ayrılıkları kaçınılmaz. Futbolcu arkadaşlarından özür dileyip tüm benliklerini Trabzonspor'a adarlarsa takımda kalma şansları artar, şampiyonluk şansımız daTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlgilendiğimizi bilmeyen kimse yok zaten kardeşPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja, Colman, Alanzinho
3 Güney Amerikalı. Disiplinsizlik yaptılar. Kamp yılbaşından sonra yapılsa ne olurdu deniyor. Siz işin ciddiyetini anlamadınız galiba. Trabzonspor'un başında herkes akbabalar gibi bekliyor. Tekel medyası, tekel kulüpleri... 2. haftadaki feybe mücadelesine milat gözüyle bakıyorlar ve sezonun 2. yarısı her türlü engele karşı hazırlıklı olmamız lazım. Onun içinde güçlü olmamız, erken kalkıp yol almamız lazım
Benim tahminime göre bu 3 oyuncunun yaptığı disiplinsizlik kendilerine başka bir kapı açtı. Disiplinsizliklerinden önce bu önemli süreçte bu tavırları bir tarafa yazıldı. Umarım akıllarını başlarına alıp tüm güçlerini Trabzonspor'a verirler yoksa ayrılıkları kaçınılmaz. Futbolcu arkadaşlarından özür dileyip tüm benliklerini Trabzonspor'a adarlarsa takımda kalma şansları artar, şampiyonluk şansımız da
"Eğer oynatmamam takıma zarar verecekse bunu asla yapmam"
Colman neysede Jaja'nın disiplin sorunları olduğunu alırkende biliyorlardı. Metalist teknik direktörü bu yüzden satılmasını istedi. Madem aldık o zaman idare etmeliyiz. Yoksa disiplinli olsa Jaja'nın ne bizde ne de Türkiye liginde işi ne ki?
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja ve Colman'ı Şenol Hoca her maçta oynatacak ki doğru olanda budur. Basın toplantısında dedi ki;
"Eğer oynatmamam takıma zarar verecekse bunu asla yapmam"
Colman neysede Jaja'nın disiplin sorunları olduğunu alırkende biliyorlardı. Metalist teknik direktörü bu yüzden satılmasını istedi. Madem aldık o zaman idare etmeliyiz. Yoksa disiplinli olsa Jaja'nın ne bizde ne de Türkiye liginde işi ne ki?
Yorum
Yorum