Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleohaa konya utaka ile anlaşmış
Yorum
-
İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja'nın bu saaten sonra gelip takımın seviyesini yakalaması en az bir aydan fazla sürer.Hoş ne zaman geleceğide belli değil beyefendinin.Çiflik sanki burası...
Daha takim iki gündür antrenman yapiyor ilkinde düz kosu ikincisinde aerobic calismis takim
Selcuk inanda ozamana marta dogru anca hazir olur
Üstelik ligde ilk kampa giren takim biziz cogu 3-5 ocakda basliyor[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok ali sami
Daha takim iki gündür antrenman yapiyor ilkinde düz kosu ikincisinde aerobic calismis takim
Selcuk inanda ozamana marta dogru anca hazir olur
Üstelik ligde ilk kampa giren takim biziz cogu 3-5 ocakda basliyor
Yorum
-
bence takım böyle giderken şenol hoca yeni birşeyler denemez.orta saha istemesinin sebebiş her türlü duruma karşı tedbirli olmak istemesidir.
stoperde egemen giray glo yumlu 4 lüsü savaş verecek.
sağ bekte serkan-tayfun var,yumluyuda izleyebiliyoruz malum
sol bekte ferhat cale piotr var artık ki piotr bence caleyi keser.
orta sahada selçuk colman ceyhun var( ceyhunun ofansif özelliği zayıf olduğu için alternatif buraya aranıyor)
orta sahanın biraz önünde jaja alan var
sağ kanatta burak ve yattara var.
sol kanatta engin ve piotr var.yeri geldiğinde alanzinhoda oluo.
forvette umut ve pawel var.
yani derinliğimiz iyi.birtek selçuk ceyhun colman kalıyor. ceyhun çok yetenekli ama Allah göstermesin bir aksi durum olduğunda ceyhun kaldıramıyabiliyor(bkz karabük maçı),o yüzden kahlenberg (inşaallah olur) çok yakışır oraya.
hayırlısı olsunEntropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu adam zaten takımdan 10 gün önce gitti.Normalde yazın bile bu kadar tatil yapmıyor futbolcular...HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleohaa konya utaka ile anlaşmışEntropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Vay be. Tamam. İkna oldum.
Yattara Cici !
Jaja Kaka !
Yorum
-
Piotr wisla forumlarinda okuduguma gore oyle aman aman bi adam falan degil..
Bize 3-4 macta katkisi olacaktir kendisinin..
En onemli katkiyida besiktas macinda veriektir.. Bana kalirsa hoca caleyle piotri onlu arkali oynatir buyuk maclarda..
Bunun en onemli nedeni calenin onundeki hicbir adamin mevkiisinin adami olmamasi..
Haliyle hep iceri girdiklri icin cale orda tek basina kaliyordu.. Duyduguma gore piotr orta soldada oynuyormus..
Bana kalirsa 3-4 mac iyi oynasi bize yeter zaten bonservsine 600 bin avro vermisiz.. Bence mantikli bir transfer..
Ama genede solbekte caleyi kesecegini dusunmuyorum.. Cale solbekte banko oynar ikinci yari.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlginç sabahtan beri aklımdan çıkmıyor nasıl olurda Utaka Konya'ya gelirHAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence takım böyle giderken şenol hoca yeni birşeyler denemez.orta saha istemesinin sebebiş her türlü duruma karşı tedbirli olmak istemesidir.
stoperde egemen giray glo yumlu 4 lüsü savaş verecek.
sağ bekte serkan-tayfun var,yumluyuda izleyebiliyoruz malum
sol bekte ferhat cale piotr var artık ki piotr bence caleyi keser.
orta sahada selçuk colman ceyhun var( ceyhunun ofansif özelliği zayıf olduğu için alternatif buraya aranıyor)
orta sahanın biraz önünde jaja alan var
sağ kanatta burak ve yattara var.
sol kanatta engin ve piotr var.yeri geldiğinde alanzinhoda oluo.
forvette umut ve pawel var.
yani derinliğimiz iyi.birtek selçuk ceyhun colman kalıyor. ceyhun çok yetenekli ama Allah göstermesin bir aksi durum olduğunda ceyhun kaldıramıyabiliyor(bkz karabük maçı),o yüzden kahlenberg (inşaallah olur) çok yakışır oraya.
hayırlısı olsun
Piotr açık söyleyeyim , taraftarın aradığı isabetli orta yapabilen son çizgiyi zorlayan bir kanat oyuncusu değil . Savunma için konuşmuyorum , bir hücumcu olarak Gabric çok daha donanımlı bir futbolcuydu örneğin .
Engin yetenekli bir futbolcu . Ancak hepimiz biliyoruz ki alternatifsiz güvenilecek bir isim değil .
Elbette en doğrusunu Şenol Güneş bilir . Benim naçizane düşüncem , Sol dışta Burak Yılmaz'a yaklaşık fiziksel özelliklerde ancak biraz daha teknik bir futbolcu ve orta alanda 2006-2007'den hatırlanan Appiah tarzı orta alana dinamizm getirecek bir futbolcu . Hangisi sezon sonuna bırakılabilir derseniz , bana ikincisi daha makul geliyor .
Yorum
Yorum