Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 185 kişi oldugunu görünce büyük bi heyecanla girdim baktım ha transfer yok sonra ne göreyim brozek kardeşler açıkçası cleo annan kahlenberg grafiteden sonra böle isim duyunca heyecancım kaçtı gidim bari yaprak dökümü seyredim o daha heyecanlıı dicem ama o da bitti neyse herkese iyi geceler

Yorum

• İlk olarak Tolga M. Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Marcelinho ve Musampa 60'ların futbolunun oynandığı dönemde teknik direktör diye geçinenlerin kendi kaprisleri yüzünden fiyaskoyla sonuçlanan transferlerdir.Hadi Marcelinho olayını içten dıştan biliyorum ama Musampa'nın harcanması çok ama çok kötü oldu.Sakatlıktan kurtulduğu halde hiç oynatılmadı.

ismide havalıydı be, kiki musampa kiki kiki kiki musampaaa,musampaaa,musampaaa,kiki musampaaa
      Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        185 üye seni bekliyor sadri başkanım
        Sadri Başkan döndü mü Türkiye'ye?

(UEFA)

Yorum

• Şok Şok Şok! Brozek kardeşler isyan etti!

Senelerdir her transfer döneminde Trabzonspor'un kendileriyle ilgilendiğini söyleyen Brozek kardeşler; "ya bizi artık alsınlar ya da peşimizi bıraksınlar, sırf bu yüzden futbolu bırakma noktasına geldik" dediler.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            biz en iyisi Haldun Üstüneli transfer edelim transferleri o yapsin ;D
            Sonra da Sağda solda Başkana anamızı ağlattın deriz,istifaya davet ederiz

Gösteriş için transfer yapmakla olsaydı Şimdi bizim yerimizde Gs vardı...

Yorum

• İlk olarak huzurkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar foruma yeni girdim.Kaç oyuncu aldık ve kimler transfer edildi yazar mısınız?Bakalım beklediğim bombalar gelmiş mi?
              Gündemdekiler
              Jovanovic
              Brozek kardeşler
              Muhammet Demir
              Brugge'ın forveti Dhoumbia mı neydi adı unuttum
              Grafite
              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şampiyon Ligi için transfer yapmıyoruz ligin ikinci devresi için eksik bölgeler takviye yapıyoruz.Kalan 17 maçta bize katkı sağlayacak futbolcu kimse o alınmalı.Szymek de devre arası alınmıştı en çok katkıyı da yapan yine o olmuştu.Ben alınırsa Brozek kardeşlerin de aynı katkıyı yapacaklarını düşünüyorum.Tek hedefimiz şampiyonluk olmalı şampiyonlar ligini sonra düşünmek gerek.
                abi bu adamlar geldiklerinde yarım sezon gelmeyecekler.2-3 sezon kalacaklar.ki biri forvet bunu düşünmek lazım.
                9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şok Şok Şok! Brozek kardeşler isyan etti!

Senelerdir her transfer döneminde Trabzonspor'un kendileriyle ilgilendiğini söyleyen Brozek kardeşler; "ya bizi artık alsınlar ya da peşimizi bıraksınlar, sırf bu yüzden futbolu bırakma noktasına geldik" dediler.
                  Valla basligi okudugumda acayip sevinmistim... Hayal kirikligina ugradimi okurken
                  ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şampiyon Ligi için transfer yapmıyoruz ligin ikinci devresi için eksik bölgeler takviye yapıyoruz.Kalan 17 maçta bize katkı sağlayacak futbolcu kimse o alınmalı.Szymek de devre arası alınmıştı en çok katkıyı da yapan yine o olmuştu.Ben alınırsa Brozek kardeşlerin de aynı katkıyı yapacaklarını düşünüyorum.Tek hedefimiz şampiyonluk olmalı şampiyonlar ligini sonra düşünmek gerek.

Evet aynen bende böyle düsünüyorum.

Bize su yarim sezon icin alternatif yada rekabet lazim, eger mutlu sona ulasirsak o zaman önümüzü daha rahat görürüz.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Hambur bizdn iyi Takim deggil inani bana....
                      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sadri Başkan döndü mü Türkiye'ye?
                        yok ya ne arar ingilterede kızını ziyaretteymiş
                        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Olmaz Colman yedek kalamaz.
                          Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sonra da Sağda solda Başkana anamızı ağlattın deriz,istifaya davet ederiz

Gösteriş için transfer yapmakla olsaydı Şimdi bizim yerimizde Gs vardı...
                            saka yaptik .Sadri Seneri herzaman destekliyorum
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              biktim artik her transfer döneminde Brozekleri okuya okuya bu forumda bu böyle devam etmesin artik önce su golcü olanini alalim iyi cikarsa öbürünü de aliriz,eger iyi cikmassa bir dahaki transfer döneminde bundan nasil kurtulacagiz diye düsünürüz.
                              Hiç sorma aynen katılıyorum.:hırr
                              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• O zaman başkanın kızını bir süperstar'la başgöz edelim eniştemiz gelsin oynasın
                                9 # Osvaldo'

Yorum

Çalışıyor...
                                X