Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Milan Jovanovic standart'a gider
    [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Grafite kesinlikle imkansiz degil
      katiliyorum!!

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Milan Jovanovic standart'a gider
        ama abi bizden iyi takım değil ki
        Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Neden peki?
          Wolfsburg da yedek.Sampiyonlar Liginde oynamak ister ve 31 yasinda.Niye gelmek istemesin ki
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• abı bu grafite haberlerını verenler vardı transfer haberlerını veren vardı baska hanı nerdesınız ya yokmu bıse :P :P
            ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

Milan Jovanovic standart'a gider
              trabzon>liege

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                değil ama 3-4 takım istiyor standart,genoa,hamburg ve biz
                [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Aslinda bizim sag beke alternatif bir futbolcuya ihtiyacimiz var.. Farz edelimki Serkan sakatlandi, nolcak ozaman? Bir avrupa müsabakasinda Tayfun'a güvenemem ben, kimse kusura bakmasin yani. Alsinlar oraya iyi bir yedekde rahatliyalim..
                  .

Yorum

ççç ççç ççç ççç ççç , hatta kafasına poşet geçirip sahaya çıkartıyoruz
                    hayırdır inşaallah renktaş
                    Valla şaşırdım ben de. O kadar gündemde olan biri de değildi. Dün akşam ki konuşulan isimler arasında da yoktu. Cleo ve Grafite varken Jovanoviç'i görmüş olmam enteresan.
                    Hayırdır inşallah

Yorum

Takımın iyiliğinden ziyade Takımın bulunduğu şehir bence etken.
                      DRAGO GABRIC

Yorum

• Su Brozek kardesleri 3.5 Milyon Euro'ya baglarsak cok iyi olur bence ve arti Annan ve tabiki Muhammet Demir...

Yanliz Piotr Brozek sol bek, Senol Günes sol kanat istedigini söylemisti.
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Sadri baskan lütfen beni Forvete al, bedavaya oynarim. Yok ya ne bedavasi. Bir corba parasi bile yeter. Brozeki alma beni al Sadri Baskan!!
                          ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

Hamburg alır..
                            Keşke biz alsak ya

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Wolfsburg da yedek.Sampiyonlar Liginde oynamak ister ve 31 yasinda.Niye gelmek istemesin ki
                              Marcelinho'dan öteye geçemez o kadar söyliyim...
                              DRAGO GABRIC

Yorum

ben olsam hamburgla bizim aramızda kararsız kalırdım.(ben olsam tabiiki Trabzonspor)
                                Entropi İyidir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X