Milan Jovanovic standart'a gider
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGrafite kesinlikle imkansiz degil
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilan Jovanovic standart'a gider
Entropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden peki?Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilan Jovanovic standart'a gider
Yorum
-
İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleama abi bizden iyi takım değil ki[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
Aslinda bizim sag beke alternatif bir futbolcuya ihtiyacimiz var.. Farz edelimki Serkan sakatlandi, nolcak ozaman? Bir avrupa müsabakasinda Tayfun'a güvenemem ben, kimse kusura bakmasin yani. Alsinlar oraya iyi bir yedekde rahatliyalim...
Yorum
-
İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleççç ççç ççç ççç ççç , hatta kafasına poşet geçirip sahaya çıkartıyoruz
hayırdır inşaallah renktaş
Hayırdır inşallah
Yorum
-
İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleama abi bizden iyi takım değil kiDRAGO GABRIC
Yorum
-
Su Brozek kardesleri 3.5 Milyon Euro'ya baglarsak cok iyi olur bence ve arti Annan ve tabiki Muhammet Demir...
Yanliz Piotr Brozek sol bek, Senol Günes sol kanat istedigini söylemisti.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledeğil ama 3-4 takım istiyor standart,genoa,hamburg ve biz
Keşke biz alsak ya
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWolfsburg da yedek.Sampiyonlar Liginde oynamak ister ve 31 yasinda.Niye gelmek istemesin kiDRAGO GABRIC
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledeğil ama 3-4 takım istiyor standart,genoa,hamburg ve biz)
Entropi İyidir.
Yorum
Yorum