Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Geçen yıl almadağımız için üzüldüğümüz Atiba' nın akıbeti nedir?
    Atiba su an PSVde oynuyor. Burada hic sevilmiyor, hak veriyorum cünkü dogru düzgün futbol oynayamiyor. Top geldiginde heyecanlaniyor.
    ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• - Colman hepsinden erken gitti , en azından kampa zamanında katılması gerekti .
      - Vallahi Şenol Güneş'in önünde saygıyla eğiliyorum yemin ederim , millet hazır kadroya top oynatamıyor , bizde biri gider biri gelir tam birine kavuşursun biri kaçar , ayıptır be...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Annan bizim sistemimize ters bir oyuncu,ondan daha faydalı olucak Süper Ligde bir sürü oyuncu var...

Misal Ankaragücü sıkıntı içerisinde ike Raynoch'u cuzi bir rakama alıp Colman'la Selçuk'a alternatik yapabiliriz..

Yekta'nın bonservisini indirebilirsek Hem kanatlara alternatif Hem Orta Öne alternatif olabilir..

Hamit'ten iyisi Süper Ligde yok, Ama Hamit Şuan için bizim sistemimizde çok fayda gösteremez,Zaten alıcağı maaş Tavan ücretin neredeyse 2 katı olur...
        Anlatamadığımı düşünüyorum. Burada önemli olan kriter "yedek" olması değil, en az ilk 11'de oynayan oyuncu kadar kaliteli olması.

Ayrıca hatırladığım ve izlediğim kadarıyla Jan Rajnoch Sağbek oynuyordu, yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Yekta futbol yetenekleri anlamında iyi olduğu birçok kişi tarafından hemfikir olduğumuz bir oyuncu. Ben yine de kendi yorumlarındaki iştah ile İstanbul takımlarına göz kırpması açısından vizyonunu sebebiyle bize katkı sağlamayacağını düşünüyorum. Bana kalırsa şuan TSL'de aklı olup da futbol oynamak ve kendini geliştirmek isteyen her oyuncu Trabzonspor'da oynamak ister. Oysa Yekta'nın aklı İstanbulda..
        2014 / 2015
        LOADING....

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          - Colman hepsinden erken gitti , en azından kampa zamanında katılması gerekti .
          - Vallahi Şenol Güneş'in önünde saygıyla eğiliyorum yemin ederim , millet hazır kadroya top oynatamıyor , bizde biri gider biri gelir tam birine kavuşursun biri kaçar , ayıptır be...
          Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geçen yıl almadağımız için üzüldüğümüz Atiba' nın akıbeti nedir?
            psv eindhoven
            If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
            Milton Friedman

Yorum

• Colman ve JaJa 3 hafta izin yapiyor bu nerde görülmüsdür.Serkanin,Onurun,Umutun ve diger yerli oyuncularin kabahati ne?Bu Takimin Lee,Symek ve Sota gibi adamlari ihtiyaci vardir.

Yorum

• bari şu Yekta'yı alabilseydik be hoca!
                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• şampiyon olurken taşı sıkıp suyunu çıkarıcaz anlaşılan

transferi brozekler ile kapatmaya ve Şenol Hoca.nın "bu saatten sonra transfer istemiyorum, gelecek adam uyum sağlayamaz" açıklamasına hazır olalım

golcü alternatifi bulundu
                  ortasahaya soldan çıkan engin destek verebilir
                  sola forvetten çıkan umut veya piotr destek verebilir
                  solbek alternatifi bulundu
                  sağbek alternatifini kendi bünyemizden çıkarırız
                  tamam işte

önce tesadüfen başarı ve para gelecek, sonra transfer yapılacak
                  tümdengelim yani... çok garanticiyiz, başarı için risk ve yatırım gibi şeylerden hiç haberimiz yok

şampiyonlar liginde elemesiz direk gruplara kalamazsak yine transfer yapmayız, hiç beklemeyelim
                  kalırsak ise yine yazı-tura işimiz
                  yüksek kariyerli, çok isimli, cafcaflı ve parlak ambalajlı futbolcu transferine karşıyım ama gelecek vaadeden, hırslı, genç ve kaliteli topçu bulacak çapta bi futbolcu takip ekimiz veya bulduysak bile bu adamı alacak vizyonumuz yok maalesef

transferde gençlerbirliği, altyapıda buca fenomenlerini gerçekleştirecek bi kulüp organizasyonumuz yok, artık kabul edelim
                  ilerde olur mu, bilmiyorum
                  onur, emek, başkaldırı...
                  kendine karşı #direnTRABZONSPOR
                  LiverpoolFC

Yorum

• - Şimdi bir gazeteye baktım manda gözü gibi başlık "Trabzonda Kriz " deli olucam arkadaş ya , ne zaman işler iyi gitse yabancılara bir haller oluyor , bu sene bir şampiyon olalım dahada Güney Amerikalı adam almasınlar ya yeter yahu...
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Millete malzeme vermekten başka işimiz yok. Arkadaşlar zaten belli adamların yeni yıl ı kendi evlerinde karşılayacakları. Türkiye de ilk defa olan bir durum değil bu. Medya takımı nasıl bozarız uğraşında , haber bulamayınca böyle haberlerle Trabzonda kriz, Trabzon karıştı tarzı masa başı habercilik yapıyorlar ve maalesef bazı arkadaşlarımız da bu haberlerden etkilenerek bunların istedikleri şekilde oyuncularımıza yükleniyorlar. Bu işin cezası vardır ve verilir. Bu işleri Şenol hocamıza bırakmak en iyisi. Şu şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken eleştiri değil destek lazım. Eleştirilerinizi lig sonuna kadar saklayın lütfen. Birlik olursak bu çabaları sonuçsuz bırakırız.
                      Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• aşırı merhamet devamında duyarsızlığı getirebilir...

Teo kaçtı, sonuç yok...

Jaja gitti, döner gelir, affedilir dendi...

Şimdi kampa geç katılınıyor, olabilir deniyor...

ya kampı 29 Aralık ta başlatmayacaksın ya da başlatıyorsan o gün herkes orda olacak...

Yanlış işler yapılıyor yine 3 Ocak Pazartesi dense bu kriz olmazdı...
                        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bari şu Yekta'yı alabilseydik be hoca!
                          Onu en sona bıraktılar herhalde yabancılardan bir ses çıkmazsa yerlilere yönelirler
                          Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• Son dakika Son dakika:
                            Youtubeda bir yorumcu:
                            Wisla is ready to sell only Piotrek
                            So take him .

Yani sadece Pawelin kardesi Piotr satilik. Öyle diyor, bence güvenilir bir kisi..
                            ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Her transfer dönemi transferler gecikince aklıma Umutun transferi geliyor örnek olarak..
                              Çok uğraşmıştık.

Tam bir yılan hikayesine dönmüştü transferi. Ha aldık ha alıyoruz derken resmi siteden "Umut Bulut'u transfer ettik" diye duyurulmuştu..

Aslında transfer problemi bizde kronik. yönetim le de pek ilgisi yok..
                              Asıl "kronik" olan bizim taraftarın sabırsızlığı
                              2014 / 2015
                              LOADING....

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sence bu basarinin eseri Yönetimi yoksa Senol hocami gecen sezonda ayni kadro vardi ama durum ortadaydi.Yönetim azcik becerili olsa acik ara Sampiyon oluruz ama nerde o Yönetim.Birtek Sadri Senerler yürümüyor bu isler senenin yarisini Ingilterede geciriyor zaten.Ibra etmedigi Albayrakin Mali Saymanini aliyor Yönetimine.Ortada degisik isler dönüyor hep cikar meselesi bu Isler.Mahmut Aksu neden yok mesela?Sadri Senerin sag koluydu vede cok basariliydi.
                                Tabiki şenol güneşin en büyük başarı ama yönetim pay sahibi değil demeyelim tabiki haksızlık yapmayalım. Yönetimin aslında çok bişey yapmasına da gerek yok sadece şenol güneşin istediği isimleri kampa yetiştirmek görevleri bunu yapmak da bizim yönetim için ne kadar zor ne kadar kolay bilemiyorum.Şu ana kadar da yapamadıkları bir gerçek. Ama ortada bir durum daha var şu yılbaşı olayı yabancıların bayramı yılbaşında transfer kolay değil yani transferin yine de 3-4üne kadar yapılabileceğini düşünüyorum yine.

Yorum

Çalışıyor...
                                X