Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Brozek olayina inanmiyorum sanki medyayi yaniltmak icin gibime geliyor.

Insallah öyledir.

Piotr Brozek sol bek degilmi ?? bize sol bek mi lazim su an ??

Sadece yaniltmak gibime geliyor.

Evet sol bek bende deminden beri bunu soruyorum ama kimse cevap vermedi, oysa Senol Hoca sol kanat istiyor.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Brozek olayina inanmiyorum sanki medyayi yaniltmak icin gibime geliyor.

Insallah öyledir.

Piotr Brozek sol bek degilmi ?? bize sol bek mi lazim su an ??

Sadece yaniltmak gibime geliyor.
      Samet ben de oyle dusunuyorum.Ayrica Grafite'de gundemde heralde

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çarşı izni oldu mu hasret gidermek için arada uğruyor, uğramışkende duyumlarını aktarıyor öyle gidiyor
        adama askeriye'de de mi bilgi geliyor
        9 # Osvaldo'

Yorum

• bizim bu jaja keratası gelmemiş mi
          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Bu Grafite bize uyum saglayana kadar zaten sezon sonu gelir.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adam askerde duyum alıyor biz burda o kadar kişiyiz birşeyden haberimiz yok
              N'oldu senin Halaoğlunun işi?
              HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Ruhname tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yaprak dokumundekilerde diZide Trabzona gidiyolar tek gidis Bize heryer trabzon
                Ama trenle gidiyorlar
                Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bizim bu jaja keratası gelmemiş mi

.................2 Ocak'a kadar ekstra zaman verildi diye duydum. Sadece ona has birsey degil bütün Futbolcular icin gecerli.

Yorum

• Daha bizim yabancı oyuncularımız gelmedi. Biz transfer bekliyoruz bizimkiler gelsin sonra transferi konuşalım....
                    ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      .................2 Ocak'a kadar ekstra zaman verildi diye duydum. Sadece ona has birsey degil bütün Futbolcular icin gecerli.

O zaman Jaja'ya verilmedi . Selcuk, Colman Egemen birde Yattara
                      1

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ama trenle gidiyorlar
                        yanlış hatırlamıyorsam yine Trenle gelmişlerdi 3 bölümden sonra aşk dizisi oldu o aşk o aşk
                        9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Ruhname tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yaprak dokumundekilerde diZide Trabzona gidiyolar tek gidis Bize heryer trabzon

iyide renktaş bişey dikkatini çektimi yoksam ben mi bişe kaçırdım...trabzona ne zaman demiryolu yapıldıda trenle trabzana gidiyorlar...diziyi fazla izlemem ama son bölüğmü malum hanımlar izliyo benüim bu sahne dikkatimi çektide sadece...trabzona gidiyorlar ve trenle...allah alla...))
                          t.akyildiz

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

toplanacaktı takım bugün yani ayın 29unda
                            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O zaman Jaja'ya verilmedi . Selcuk, Colman Egemen birde Yattara
                              Yok artik onlarin özelligi ne?

Bence hepsine verildi.

Yorum

• İlk olarak crépuscule tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hey gidi günler...Fenerle ligin son maçını oynuyoruz İzmir'de, biz de arkadaşlarla Körfez' de köfte yiyoruz...Baktım alt katta Musampagiller de bizim gibi ailecek köfte yiyolar...Afalladım...Soramadım ki ne iş Kiki sen burda takım İzmir'de maçta??? Çocuğu çok tatlı bişeydi ama
                                eee kapkara adamın kapkara uşağı olur dimi ya çok ümitliydim ondan,ziya zamanında gelmişti dimi
                                Entropi İyidir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X