Sol bek mevkisi için, ümit milli Aykut Demir ya da Özgür Çek düşünülemez mi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak kemalist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol bek mevkisi için, ümit milli Aykut Demir ya da Özgür Çek düşünülemez mi?
Yorum
-
Sol bek için Ferhat + Para = Hasan Ali Kaldırım
Orta saha için Sezer + Para = Mile Jedinak
Forvet İçin Ahmet Sarı 1,5 yıl kiralık + Para = Şahin Aygüneş
Cavcav bize kolaylık yaparEn son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 16.11.2010, 03:04."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak 21 22 23 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım öyle bir noktaya geldi ki...Eskiden eksik gedik kapatmak için şu şu isimler
olsun diye düşünürken şimdi adeta bitirmek üzere olduğum muhteşem bir
tabloyu son rötuşları yapabilmek için izliyorum.
Peki bu son rötüşlar neler olabilir?Bana kalırsa öyle transferler yapılmalıdır ki
takım disiplini,takım oyunu,kulüp ekonomisi sarsılmamalıdır.Dolayısı ile son
birkaç mesajda yer alan F.Tekke ismi bu bağlamda kesinlikle uzak durulması
gereken bir isimdir.Zaten hücum hattında çok acil bir ihtiyacımız yok.Takım
oyun anlayışı gereği böyle bir ihtiyaçtan uzak ve pek çok oyuncu birçok kez
golle burun buruna gelebilecek durumda,hem de maçın her anında.
En geriden başlarsak kalede çok şükür herhangi bir oyuncu katılımına ihtiyaç
yok.Bugün Barça'da Real Madrid'de gördüğümüz sistem -belki de rastlantıdır böyle olması bilemiyorum- bir şekilde bizde de oturmuş durumda.Önde yetenekli bir kaleci ve arkasında onun arkasında ise tecrübeli bir kaleci.
Defansın göbeği de şu durumda sağlam görünüyor.Tabi bu fikri kuvvetlendirmek için Giray'ın saatli bomba tavrını sonlandırması,Mustafa'nın performansını artırması ve Polonyalı'nın da sakatlık durumunun düzelmesi gerekiyor.Defansın sağ tarafında Serkan altın çağını yaşıyor.Olası bir sakatlık durumunda Tayfun'u bekleyeceğiz.Ama yine de bu bölge transfer yapmaya değmez.Sol taraf için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Bu bölgeye mutlaka
direkt oynayacak bir oyuncu gerekiyor.
Orta sahanın sağında Burak ve Yattara değişmeli olarak bu bölgeyi
taşıyabilir.Orta sahanın orta kısmında Colman ve Ceyhun gibi istikrarsız oyunculara iyi bir alternatif lazım.Sol tarafta da istikrarsız Engin'e...Gabriç kazanılmalı.Yattara'nın kulağı çekilmeli.
Hücumda Alanzinho küstürülmeden yüksek performans sergilemesine çalışılmalı.Şutları çok zayıf,bu özelliğini kuvvetlendirecek şekilde çalıştırılmalı.
Jaja,muhteşem.Umut da...Teo'nun artık takımda yeri "kesinlikle" yok.Bu bölgeye de iyi bir alternatif lazım.
Yani netice olarak sadece 5 m euroya şampiyonluk hiç de uzak değil.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleShaun Wright-Phillips Ocak ayında City'den büyük ihtimalle ayrılacağını açıklamış ..
Dünya üzerinde en beğendiğim 15-20 futbolcudan biridir ..
Tüm imkanlarımızı zorlasak ..Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
Gecen gun ligtvde ilk yarinin bitiminden sonra kongre tarihi aciklanilicak denildi..
Eger bu haber dogruysa bence cokta umitlenmeyin ara tranferde..
Cunku transferi yapacak yoneticiyi zar zor buluruz o donemde gibi gozukuyor..
Kaldi ki olasi bi transfer cikmazinda bu takima ve taraftara ters bi sekilde yansir...
Gecen donemlerdeki transfer sureclerine bakarsak yapilamayan transfer gun gectikce taraftari germis, taraftar gerildikce yonetim gerilmistir..
Solbek, orta saha ve forvete ihtiyac oldugu asikar ama bu transfer sureci bizi yipraticaksa hic yapmayalim daha iyi..
Ayrica yonetim ve teknik kadro transfer dusunuyorsa herseye ragmen, bence lig araya girer girmez kamptan once futbolcuyla anlasilmis olmasi gerekiyor..
Bu sene cok ozel bi sene.. Yapilicak olasi bir gec transfer takimin ahengini bir anda bozabilir.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
devic santrafor degilmis daha cok forvet arkasi oynuyormus.
Kharkivli birkac taraftar öyle diyor transfermarkt forumunda...
Demeki aradigimiz golcu tipi degil. Fakat Jaja varken devic ilerde arkasinda jaja oynamis.En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 16.11.2010, 14:24....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol bek için Ferhat + Para = Hasan Ali Kaldırım
Orta saha için Sezer + Para = Mile Jedinak
Forvet İçin Ahmet Sarı 1,5 yıl kiralık + Para = Şahin Aygüneş
Cavcav bize kolaylık yapar21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledevic santrafor degilmis daha cok forvet arkasi oynuyormus.
Kharkivli birkac taraftar öyle diyor transfermarkt forumunda...
Demeki aradigimiz golcu tipi degil. Fakat Jaja varken devic ilerde arkasinda jaja oynamis.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Habibou ördeki fırlatanmi?
Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
Yorum