Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sol bek mevkisi için, ümit milli Aykut Demir ya da Özgür Çek düşünülemez mi?
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak kemalist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sol bek mevkisi için, ümit milli Aykut Demir ya da Özgür Çek düşünülemez mi?
      Aykut DEMİR'in o kadar fazlası olduğunu düşünmüyorum. Çok fazla bir artısı yok. Yani önümüzdeki yıl büyük hedeflere koşacaksak eğer, daha büyük hamleler yapmalıyız. Aykut DEMİR bu bağlamda biraz küçük kalır. Fakat Özgür ÇEK ise potansiyeli olan, altyapısı sağlam ve başka sorunlar yaşamadığı müddetçe uzun vadede Abdullah ERCAN seviyesinde olabilecek bir oyuncu ama böyle oyuncuları alıpta oynatabileceğimiz bu durum değil bizimkisi. En güzeli satın alıp, oynadığı kulübe kiralamak. Özgür ÇEK, Orhan GÜLLE, Umut SÖZEN, Abdülkadir KAYALI gibi oyuncular için galiba biz bu treni kaçırdık. Daha iyilerini yada aynı ayardakileri altyapıdan çıkarmalıyız bence...

Yorum

• Sol bek için Ferhat + Para = Hasan Ali Kaldırım

Orta saha için Sezer + Para = Mile Jedinak

Forvet İçin Ahmet Sarı 1,5 yıl kiralık + Para = Şahin Aygüneş

Cavcav bize kolaylık yapar
        En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 16.11.2010, 03:04.
        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Shaun Wright-Phillips Ocak ayında City'den büyük ihtimalle ayrılacağını açıklamış ..

Dünya üzerinde en beğendiğim 15-20 futbolcudan biridir ..

Tüm imkanlarımızı zorlasak ..
          Més que un club!
          Nil Satis Nisi Optimum..
          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak 21 22 23 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Takım öyle bir noktaya geldi ki...Eskiden eksik gedik kapatmak için şu şu isimler
            olsun diye düşünürken şimdi adeta bitirmek üzere olduğum muhteşem bir
            tabloyu son rötuşları yapabilmek için izliyorum.
            Peki bu son rötüşlar neler olabilir?Bana kalırsa öyle transferler yapılmalıdır ki
            takım disiplini,takım oyunu,kulüp ekonomisi sarsılmamalıdır.Dolayısı ile son
            birkaç mesajda yer alan F.Tekke ismi bu bağlamda kesinlikle uzak durulması
            gereken bir isimdir.Zaten hücum hattında çok acil bir ihtiyacımız yok.Takım
            oyun anlayışı gereği böyle bir ihtiyaçtan uzak ve pek çok oyuncu birçok kez
            golle burun buruna gelebilecek durumda,hem de maçın her anında.

En geriden başlarsak kalede çok şükür herhangi bir oyuncu katılımına ihtiyaç
            yok.Bugün Barça'da Real Madrid'de gördüğümüz sistem -belki de rastlantıdır böyle olması bilemiyorum- bir şekilde bizde de oturmuş durumda.Önde yetenekli bir kaleci ve arkasında onun arkasında ise tecrübeli bir kaleci.
            Defansın göbeği de şu durumda sağlam görünüyor.Tabi bu fikri kuvvetlendirmek için Giray'ın saatli bomba tavrını sonlandırması,Mustafa'nın performansını artırması ve Polonyalı'nın da sakatlık durumunun düzelmesi gerekiyor.Defansın sağ tarafında Serkan altın çağını yaşıyor.Olası bir sakatlık durumunda Tayfun'u bekleyeceğiz.Ama yine de bu bölge transfer yapmaya değmez.Sol taraf için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Bu bölgeye mutlaka
            direkt oynayacak bir oyuncu gerekiyor.
            Orta sahanın sağında Burak ve Yattara değişmeli olarak bu bölgeyi
            taşıyabilir.Orta sahanın orta kısmında Colman ve Ceyhun gibi istikrarsız oyunculara iyi bir alternatif lazım.Sol tarafta da istikrarsız Engin'e...Gabriç kazanılmalı.Yattara'nın kulağı çekilmeli.
            Hücumda Alanzinho küstürülmeden yüksek performans sergilemesine çalışılmalı.Şutları çok zayıf,bu özelliğini kuvvetlendirecek şekilde çalıştırılmalı.
            Jaja,muhteşem.Umut da...Teo'nun artık takımda yeri "kesinlikle" yok.Bu bölgeye de iyi bir alternatif lazım.

Yani netice olarak sadece 5 m euroya şampiyonluk hiç de uzak değil.
            İstikrarsız Colman
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Shaun Wright-Phillips Ocak ayında City'den büyük ihtimalle ayrılacağını açıklamış ..

Dünya üzerinde en beğendiğim 15-20 futbolcudan biridir ..

Tüm imkanlarımızı zorlasak ..
              Çok iyi olurdu ya sağdan o soldan Engin . Ama tabi İngiltere'den ayrılcağını sanmıyorum ki büyük ihtimal Tottenham alabilir. İyi gidiyorlar takviye yapabilirler.
              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Şu Yekta Kurtuluş'u alabilirsek çok güzel olur.

Yorum

• Yekta Kurtuluş + Orhan Gülle + Hasan Ahmet Sarı + Muhammed Demir + Sol bek

üstte saydığım dört oyuncu çok değerli oyuncular, Trabzonspor'a yakışacak gelecek vaad eden oyuncular.

Yorum

• Kasımpaşa'nın şu sıkıntılı durumunda Yekta'yı satacağını düşünmüyorum.
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Gecen gun ligtvde ilk yarinin bitiminden sonra kongre tarihi aciklanilicak denildi..

Eger bu haber dogruysa bence cokta umitlenmeyin ara tranferde..

Cunku transferi yapacak yoneticiyi zar zor buluruz o donemde gibi gozukuyor..

Kaldi ki olasi bi transfer cikmazinda bu takima ve taraftara ters bi sekilde yansir...

Gecen donemlerdeki transfer sureclerine bakarsak yapilamayan transfer gun gectikce taraftari germis, taraftar gerildikce yonetim gerilmistir..

Solbek, orta saha ve forvete ihtiyac oldugu asikar ama bu transfer sureci bizi yipraticaksa hic yapmayalim daha iyi..

Ayrica yonetim ve teknik kadro transfer dusunuyorsa herseye ragmen, bence lig araya girer girmez kamptan once futbolcuyla anlasilmis olmasi gerekiyor..

Bu sene cok ozel bi sene.. Yapilicak olasi bir gec transfer takimin ahengini bir anda bozabilir..
                      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• devic santrafor degilmis daha cok forvet arkasi oynuyormus.

Kharkivli birkac taraftar öyle diyor transfermarkt forumunda...

Demeki aradigimiz golcu tipi degil. Fakat Jaja varken devic ilerde arkasinda jaja oynamis.
                        En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 16.11.2010, 14:24.
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sol bek için Ferhat + Para = Hasan Ali Kaldırım

Orta saha için Sezer + Para = Mile Jedinak

Forvet İçin Ahmet Sarı 1,5 yıl kiralık + Para = Şahin Aygüneş

Cavcav bize kolaylık yapar
                          Nabacan Jedinak'ı? Bu uşağın, bu işleri
                          21.12.2009 Unutmayacağız...
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                          Cemil Usta
                          Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            devic santrafor degilmis daha cok forvet arkasi oynuyormus.

Kharkivli birkac taraftar öyle diyor transfermarkt forumunda...

Demeki aradigimiz golcu tipi degil. Fakat Jaja varken devic ilerde arkasinda jaja oynamis.
                            Devic ve Jaja ilerde iyi işler yapar bizde ama Şenol Hoca'nın Devic'i isteyeceğini sanmıyorum ben de. Şenol Hoca yine uzun boylu, ceza sahasında etkili olan bir santrfor isteyecektir. Habibou şuan ki performansını devam ettirirse devre arası büyük ihtimal alınır 2 yıldır izliyoruz kendisini zaten kendi de hafta içi ilgilendiğimizi açıkladı.
                            Trabzon SK 1967
                            #8 Adam Maher

Yorum

• Bu Habibou ördeki fırlatanmi?
                              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu Habibou ördeki fırlatanmi?
                                Ta kendisi...

Trabzon SK 1967
                                #8 Adam Maher

Yorum

Çalışıyor...
                                X