Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bunlar sag gösterip sol vuracaklar benden söylemesi

bence brozekleri almazlar

belki piotr brozeki ama ötekini almazlar

Yorum

• bugünkü Muhammet Demir görüşmesi ne olmuştu?
      Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Horispin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Jovanovici forvet olarak almıcaklar hoca Burak'ı oynattığı gibi onu solda oynatacak gibi geliyor bununla birlikte brozekleri alıcaklar galiba amaç o.. Jovanovic ve Brozek kardeşler 3 transfer oluyo böylece Hocanın dediği gibi
        Ben de bunu yazacaktım abi ama keşke Brozekler gelmese.Grafite haberi vardı, onun olabilitesinin yüksek olmasını hayal ediyorum Demirörenvari bir transfer dönemi olur bizim için o zaman ocak ayı.
        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Hamburg da sol tarafta Pitroipa,Elia,Trochoswski,Jansen ve Tunay oynayabilir bence Jovanovici almazlar
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Takımın iyiliğinden ziyade Takımın bulunduğu şehir bence etken.
            liege´i gören birisi olarak diyebilirimki trabzondan cokda üstün bir sehir degil!

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Su Brozek kardesleri 3.5 Milyon Euro'ya baglarsak cok iyi olur bence ve arti Annan ve tabiki Muhammet Demir...

Yanliz Piotr Brozek sol bek, Senol Günes sol kanat istedigini söylemisti.

Yanliz Annan gelince direkt oynamak isteyecek bu durumda kim yedek bekleyecek, Colman mi?

Bence orta saha ya Türkiye'den bir takviye yapalim.
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aslinda bizim sag beke alternatif bir futbolcuya ihtiyacimiz var.. Farz edelimki Serkan sakatlandi, nolcak ozaman? Bir avrupa müsabakasinda Tayfun'a güvenemem ben, kimse kusura bakmasin yani. Alsinlar oraya iyi bir yedekde rahatliyalim..
                işte bunları önümüzdeki sezon için planlıyorlar.elimizde iyi giden bir kadro mevcut.sistem kurulu yeni bir oyuncu gelirse onu kazanmak için sistemi biraz değişirsek plan geri tepebilir.bu yüzden sol bek transferi bu kadar çok gündemde değil.bu yüzden sağ bek'e yedek transfer ön planda değil.şu an bir golcü ve alternatif bir orta saha göze batıyor bana göre birde sol açık
                9 # Osvaldo'

Yorum

• yaprak dokumundekilerde diZide Trabzona gidiyolar tek gidis Bize heryer trabzon
                  https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• başkanım al gel şu oyuncuları artık gözümüz yollarda kaldı
                    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yanliz Annan gelince direkt oynamak isteyecek bu durumda kim yedek bekleyecek, Colman mi?

Bence orta saha ya Türkiye'den bir takviye yapalim.
                      Evet bencede bu oyuncuda Yekta olabilir.
                      KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Ve bu arada yaprak dökümü bitti Trabzon yolunda ççç ççç

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Marcelinho'dan öteye geçemez o kadar söyliyim...
                          Marcelinho'nun sorunu bir türlü istediği mevkii de oynamamasıydı sanki.Adamı sol bek bile yaptık 10 numara pozisyonunda oynatmadık.
                          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben olsam hamburgla bizim aramızda kararsız kalırdım.(ben olsam tabiiki Trabzonspor)
                            bunu beğendim bizim aramızda
                            9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evet bencede bu oyuncuda Yekta olabilir.

Zor cünkü Kasimpasa cok para istiyor bu oyuncuya.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• bugünkü Muhammet Demir görüşmesi ne olmuştu

Yorum

Yükleniyor...
                                X