İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Turan AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyide renktaş bişey dikkatini çektimi yoksam ben mi bişe kaçırdım...trabzona ne zaman demiryolu yapıldıda trenle trabzana gidiyorlar...diziyi fazla izlemem ama son bölüğmü malum hanımlar izliyo benüim bu sahne dikkatimi çektide sadece...trabzona gidiyorlar ve trenle...allah alla...))
Entropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak Tolga M. Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah Allah bizim ilk maç 5 Ocak'ta değil mi ?
Evet öyle, ya ligtv.com.tr'de haber ile ilgili bir video var, ac bir bak istersen...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleN'oldu senin Halaoğlunun işi?En son MDanışmaz tarafından düzenlendi; 29.12.2010, 23:46.
Yorum
-
İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleannemde onu dedi,anne bıraksana reklamını yapmışlar işte samsundan inip vapurla devam ederler dedim
Yorum
-
İlk olarak crépuscule tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben de mi öyle yapsam artık?? uçak uçak nere kadar sıkıyo bi yerden sonra
ben yapmak istiyorum aslında,ama vapurla gitmek keyiflimidir bilmiyorum,sıkılırsam yolda yapcak bişede yok
birazdan forum ya kilit yicek,ya ceza alcaz konu dışında konuşuyoruz diye hasan abimEntropi İyidir.
Yorum
-
-
İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben yapmak istiyorum aslında,ama vapurla gitmek keyiflimidir bilmiyorum,sıkılırsam yolda yapcak bişede yok
birazdan forum ya kilit yicek,ya ceza alcaz konu dışında konuşuyoruz diye hasan abim
zaten ayda yılda bir yazıyorum, ceza yemeyelim dii mi..
Yorum
Yorum