Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    .................2 Ocak'a kadar ekstra zaman verildi diye duydum. Sadece ona has birsey degil bütün Futbolcular icin gecerli.

Allah Allah bizim ilk maç 5 Ocak'ta değil mi ?
    9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Turan AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      iyide renktaş bişey dikkatini çektimi yoksam ben mi bişe kaçırdım...trabzona ne zaman demiryolu yapıldıda trenle trabzana gidiyorlar...diziyi fazla izlemem ama son bölüğmü malum hanımlar izliyo benüim bu sahne dikkatimi çektide sadece...trabzona gidiyorlar ve trenle...allah alla...))
      annemde onu dedi,anne bıraksana reklamını yapmışlar işte samsundan inip vapurla devam ederler dedim
      Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Tolga M. Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Allah Allah bizim ilk maç 5 Ocak'ta değil mi ?

Evet öyle, ya ligtv.com.tr'de haber ile ilgili bir video var, ac bir bak istersen...
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          N'oldu senin Halaoğlunun işi?
          Haberim yok en son geçen Emin abinin verdiği bilgiler dışında şuan bir gelişme yok benim bildiğim..
          En son MDanışmaz tarafından düzenlendi; 29.12.2010, 23:46.

Yorum

• Biraz transfer stresini bir tarafa bırakıp gülelim..
            SON DAKİKA : Yaprak dökümü finalinde tren ile demir yolları olmayan trabzona gidilmiştir .) galiba yaprak dökümünede Heryer TRABZON ççç ççç

Yorum

• bence izin işi kötü olmuş.biz ek süre verdikçe onlar kendi eklerinide kullanırlar . . .
              9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                annemde onu dedi,anne bıraksana reklamını yapmışlar işte samsundan inip vapurla devam ederler dedim
                ben de mi öyle yapsam artık?? uçak uçak nere kadar sıkıyo bi yerden sonra

Yorum

• İlk olarak crépuscule tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben de mi öyle yapsam artık?? uçak uçak nere kadar sıkıyo bi yerden sonra

ben yapmak istiyorum aslında,ama vapurla gitmek keyiflimidir bilmiyorum,sıkılırsam yolda yapcak bişede yok

birazdan forum ya kilit yicek,ya ceza alcaz konu dışında konuşuyoruz diye hasan abim
                  Entropi İyidir.

Yorum

• chelsea 5-6 hafta sora kazanmayı hatırlamış golde 61.dk'da olmuş
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• 800. sayfaya kadar transfer oldu oldu yoksa yatarım... Sadri başkanın da çok derdineydi ya benim yatmam...

Yorum

• hadi beyler ii nöbetler
                        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• haber61:sondakika brozek kardeşlere resmi teklif yapıldı...
                          7777777777777777777777777777777777

Yorum

• Pawel Brozek

Yorum

• 1000. sayfaya gelmeden açıklanmayacak transfer..

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben yapmak istiyorum aslında,ama vapurla gitmek keyiflimidir bilmiyorum,sıkılırsam yolda yapcak bişede yok

birazdan forum ya kilit yicek,ya ceza alcaz konu dışında konuşuyoruz diye hasan abim
                                bizimkiler evlendikten sonra İstanbul'a vapurla gelmişler 3 günde, çok keyifliydi diyolar....Tabi sene bilmem kaç
                                zaten ayda yılda bir yazıyorum, ceza yemeyelim dii mi..

Yorum

Çalışıyor...
                                X