İlk olarak IChaGaLI tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGündemdekiler
Jovanovic
Brozek kardeşler
Muhammet Demir
Brugge'ın forveti Dhoumbia mı neydi adı unuttum
Grafitebiri olmazsa biri olur
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePawel Brozek'de bir ara gündeme gelmisti yanlimiyorsam...
Bu sezonun ilk yarisinda Avrupa, Lig ve Kupa maclari olmak üzere toplam 18 macta 10 gol atmis...
Bence hicte fena degil, ayrica Glowacki yardimci olabilir bize...
Iste golleri...
Iste Pawel Brozek.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak crépuscule tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizimkiler evlendikten sonra İstanbul'a vapurla gelmişler 3 günde, çok keyifliydi diyolar....Tabi sene bilmem kaç
zaten ayda yılda bir yazıyorum, ceza yemeyelim dii mi..
zaten ceza yersek hasan abi,75. mesajında ceza yiyen ender üyelerden olacaksınEntropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak IChaGaLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaber61:sondakika brozek kardeşlere resmi teklif yapıldı...33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
Pawel Brozek hiçte kötü değil bence...
DRAGO GABRIC
Yorum
-
İlk olarak crépuscule tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehey gidi günler...Fenerle ligin son maçını oynuyoruz İzmir'de, biz de arkadaşlarla Körfez' de köfte yiyoruz...Baktım alt katta Musampagiller de bizim gibi ailecek köfte yiyolar...Afalladım...Soramadım ki ne iş Kiki sen burda takım İzmir'de maçta??? Çocuğu çok tatlı bişeydi amaRüzgar eken firtina biçer
#7 Taquara
Yorum
-
Glowacki pas veriyor, Brozek ayni Umut'un eski hali gibi kaciriyor.
Bizde'de aynisi yasanir, Brozek gelirse.#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
İlk olarak huzurkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHabunların hepsini alalımbiri olmazsa biri olur
bakarsın 2'si tutar
9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePawel Brozek'in son vuruşları iyi gibi ama bu kadar üst düzey santrafordan sonra beklentileri karşılarmı orası şüpheli???1
Yorum
Yorum