İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesana Mesaj atiyorum
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJovanovic neden sürekli sol tarafa konuyor ? Adam Standard'dan ayrılırken santrafor pozisyonundan da mı ayrıldı?
Sağda Yattara , arkasında Jaja ile Jovanovic gol makinasına dönüşebilir ....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizede atMetris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
İlk olarak bekir aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonu daha alamazsın milli takımlar bile kapışıyormuş Çocuk için
messi'nin pedere parası neyse verelim yapsın bir tane aynısından,27 senedir bekliyoruz bi 18 sene daha bekleriz :d
ççç ççç ççç ççç çççEntropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak huzurkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15 Ocak 2010 tarihli bir haber ""Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, DHA'ya yaptığı açıklamada, "Gökhan Ünal için Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardık. İmzalar bugün veya yarın atılır" dedi.
Hacısalihoğlu, Gökhan Ünal’ın transferinde bir miktar para ile Eskişehirspor’da kiralık oynayan Burak Yılmaz’ı alacaklarını kaydederek, "Burak Yılmaz şimdi gelebilirse şimdi, olmazsa sezon sonunda gelecek" diye konuştu. "
Vala maceraya gerek yok.Makukulaya karşılık karabük'e para dahil futbolcu dahil verilip Makukula alınmalı.Bir şekilde kadroya katılmalı.Gerekirse Yattara ile bile takas yapılabilir.Gökhan Ünal örneğinde olduğu gibi ne idim değil ne oldum diyeceksin.Geleceği önceden görüp önlemini alacaksın.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Birazdan birde Semih haberi gelir is Tam olur."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Wisla Krakow'un solbeki ve golcüsü Brozek kardeşlerle ilgili olarak kulübüne resmi teklifi yaptı.Bu iki futbolcunun transferi için Wisla Krakow Kulübü ile masaya oturuldu.
BROZEK KARDEŞLERLE İLGİLENİYORUZ
Trabzonspor asbaşkanı Nevzat Şakar haber61.net’e yaptığı açıklamada Brozek kardeşler transferiyle ilgilendiklerini belirterek, ‘’Bu transferle ilgili olarak bir yönetici arkadaşımızı görevlendirdik’’ dedi.
YARIN DA GÖRÜŞMELERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ
Wisla Krakow Kulübü ile görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Şakar, ‘’Şuan transferde biten bir şey yok. Bu konu ile ilgili görevlendirdiğimiz yönetici arkadaşımız görüşmelerini sürdürüyor yarın da görüşmelerimiz sürecek'' dedi.
27 yaşındaki Pawel Brozek, bu sezonun ilk yarısında oynadığı 13 maçta 6 kez fileleri havalandırdı.
Bu sezon milli takımda da 3 maçta 2 gol atan Brozek, 10 yıldır formasını giydiği Wisla Krakow takımıyla çıktığı 198 maçta 86 gol atmayı başardı.aynı zamanda Brozek, milli takımında vazgeçilmez isimleri arasında yer alıyor.
Selahattin Aydınlı / haber61.net
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesana Mesaj atiyorum
banada renktaşumEntropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJova net olarak hangi mevkinin futbolcusu ?''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyide manisaya para verirsek karabük bize makakulayı verirmi
Yorum
-
......................................Onur........ ......................
Serkan...... Egemen....................Giray............Cale
......................Selçuk.......Annan.......... .............
Yattara(Burak)..................Jaja.............. ...........İbrahim Akın(Olcan, Engin, Burak,Umut)
......................Jovanovic(Grafite, Umut, Cleo).............
Süper..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
Yorum