Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• soldadoyu mu alsak acaba
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak kamyonetçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başkan İngiltereden bir sürprizle döner gibime geliyor.Sürprizin ismide sürpriz.

Sol tarafta oynamış olan, aynı zamanda santraforda oynayabilen bir Türk.

Tuncay.Olur mu olur...

Transferde en az Jaja kadar şaşıracağımızı düşündüğümden en ekstra transferi hayal ettim.
      Ne ettin be dostum bundan ala sürpriz mi olur
      "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
      Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• Bastan salma Transfer olsun diye bir Transfer yaparsak bize Katki yapacagina zarar verir.

Onun icin bence Imkanlar zorlanmali ama olmadigi zaman israr etmemek lazim.
        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• - Şampiyonluk ihtimalimiz transfere bağlı değil ama bu takıma bir forvet kesin lazım , bir orta sahada olabilir.
          - Ondan sonra sezon sonu ah vah etmemek için transfer yapalım diyoruz , bu takımı buraya getiren çocukların sonuna kadar bu takımı taşıyacağına inancımız tam , başka bişey anlaşılmasın...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            haber61. yönetici ismı bile vermiş
            Bekiroğlu transferi bitirecek
            29 Aralık 2010 / 13:35

Bordo-mavililer, sezon başında da transferi gündeme gelen Wisla Krakow'un ikiz yıldızları Piotr Brozek ve Pawel Brozek'in işini bitirmek üzere.
            Kulüpler arasında yapılan yazışmaların ardından transfer bitme noktasına geldi. Özel işleri nedeniyle Krakov'da bulunan yönetici Tuncay Bekiroğlu, iki kardeş Piotr ve Pavel Brozek’in transferi bitirmek için kulüp yetkileleri ile bir ön görüşme yapması bekleniyor.
            Yönetici Bekiroğlu'nun, bir son dakika pürüzü yaşanmaması halinde Wisla Krakovlu yöneticilerle şu sıralarda masaya oturması bekleniyor.
            Paket fiyat: 4 milyon Euro
            Glowacki'den Trabzon'la ilgili bilgi alan Brozek kardeşlerin maliyeti de cazip... 3 yıldır Wisla Krakow formasıyla istikrarlı bir grafik çizen Piotr ve Pawel Brozek kardeşlerin toplam 4 milyon Euro'ya transfer edilecek.
            Paket fiyat nedir abi ? Ne saçma iş, ramazan kumpanyası gibi
            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• Arkadaşlar başkan yarın Jovanovic'in menajeri ile görüşecekmiş Liverpool'da. Boş yere gitmez diye düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.

Yorum

• Birde bakıyorsun Sadri Başkan Jermain Defoe ile geliyormuş İngiltere'den

Yorum

• Jovanovic'i aldık bence. Ama açıklamak için bekliyoruz. Ve Fred gibi herkesin hoşuna gidecek bir golcü alacağız.

Keşke bu Fred olsa. Ya da Grafite. Hatta Cleo'ya da razıyım. Yeter ki Jovanovic sola, bu diğerlerinden biri de santrafora alınsın

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    http://sportal.rs/news.php?id=42411

Arkadaşlar başkan yarın Jovanovic'in menajeri ile görüşecekmiş Liverpool'da. Boş yere gitmez diye düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.
                    Sadri sener jovanovic gelmek istemiyor dememismiydi?

Nasil olacak bu is,yoksa sag gösterip sol mu vuracaklar?
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Burak Aksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Jovanovic'i aldık bence. Ama açıklamak için bekliyoruz. Ve Fred gibi herkesin hoşuna gidecek bir golcü alacağız.

Keşke bu Fred olsa. Ya da Grafite. Hatta Cleo'ya da razıyım. Yeter ki Jovanovic sola, bu diğerlerinden biri de santrafora alınsın
                      - Valla helal olsun kendi moralini üst düzeyde tutmak bu olsa gerek
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak direğindibinden tarafından gönderildi
                        kimse kusura bakmasın ama bizim jovanovice ihtiyacımız yok
                        Sol tarafta adam'a ihtiyacımız var

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Birde bakıyorsun Sadri Başkan Jermain Defoe ile geliyormuş İngiltere'den
                          Ben bakamam o zaman kalbim kaldırmaz.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu adam bir türlü ısınamıyorum. Niye diye arıyordum. Şimdi anladım. Tamamen tipten kaybediyor.

Yorum

• En erken pazartesi..

Yorum

• Lucas Biglia GS'de.

Helal olsun.

Yorum

Yükleniyor...
                                X