Bu Konuyu 61 Aktif Üye Görüntülüyor 61 (61 Üye ve 0 Misafir)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Benim için kilit nokta orta saha .
Artık orta sahalar takımlarını sırtlıyor .
Bir Annan bizi şampiyon yapabilir .
Ah Annan ah..En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 23.12.2010, 17:21.
Yorum
-
İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselçuk colman ikilisini zorlar annan.selçuğu sanmam ama colmanı egale edebilir.sağlam topçu.almak çok büyük başarı olmuş olur.ben tanımıyorum sanmıştım ufacık diyordum ama ganada oynayan olduğunu anladığımda vay be demiştimalırsak çok güzel olur.
birde forvet alırsak tadından yenmez.
Colman'ı egale edebilecek kadar iyiyse Colman'a bayılırım ama şampiyonluğumuz için ondan vazgeçeriz"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim için kilit nokta orta saha .
Artık sahalar takımlarını sırtlıyor .
Bir Annan bizi şampiyon yapabilir .
Ah Annan ah..
Tabi alternatifler de düşünülmeli."We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman,Selçuk,Annan 3 lü oynar orta sahada. Selçuk'un yükü azalmış olur. Önde de Jaja,Umut,Burak oynar.
Veya Colman oynamaz, Annan-Selçuk ikili oynar öne Engin'i alırsın.Annan topu oyunada iyi sokabiliyor.
--------------onur------------
--serkan--glo--egemen--cale---
------------annan------------
-------selçuk-------colman----
--burak------------------engin--
-----------umut(yeni forvet)-----
yani jaja oynayamaz.ki şu takımda jajasız çok tehlikeli bir durum oluşturur.ama gelirse büyük ihtimal colmanı keser,yani;
---------------onur--------------
--serkan--glo--egemen--cale------
----------selçuk--------annan-----
----------------jaja----------------
--burak----------------------engin--
-----------umut(yeni forvet)---------Entropi İyidir.
Yorum
-
---------------onur--------------
--serkan--glo--egemen--cale------
----------selçuk--------annan-----
----------------jaja----------------
--burak----------------------engin--
-----------umut(yeni forvet)---------
İdeal bir kadro , bakması bile gözüme çok hoş geliyor"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
vossen tarzı fiziksel gücü düşük olan adamlar bizim ligde trabzonspor forması altında başarılı olamaz...başarılı olması için son derece etkili son vuruşları olması lazım...vossen belki son vuruşlarda iyi olabilir ama ben yinede yeterli olacagını sanmıyorum.bize afrikalı zenci hayvan tarzı süratli bi adam lazım...topa vurdumu topu yırtacak bi adam lazım
baknz turkiye ligine son 2 sezonda gol kralı olmus lige damga vurmus adamlara...2 side anadolu takımlarında ve ikiside hayvan ikiside fiziksel gücü cok yüksek adamlar...kimlermi onlar makakula ve emenike.....
yani avrupada bi adam gol krallıgında ilk sıradysa bu adam trabzonsporda başarılı olacak anlamına gelmiyo.vosseni ben tomas juna benzetiyorum,o da gol kralı idi...fizikleride hemen hemen aynıydı vossenle...
neyse lafı uzatmayayım;
bize ya afrikalı siyahi hayvan bi adam lazım (makakula,emenike)
yada soguk iklimlerden gelmiş tazı gibi koşan fiziği yerinde bi adam lazım (jovanovic)√ OKAN™ 1987
Yorum
-
İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, orta sahayı güçlendirmek adına ilk transfer isteğini yönetime bildirdi. Güneş, Eskişehirspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Doğa Kaya’nın alınmasını istedi.
BENCE İYİ BİR OYUNCU.NE ZAMAN İZLEDİYSEM BEĞENDİM...
Kaynak neresi acaba ?"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, orta sahayı güçlendirmek adına ilk transfer isteğini yönetime bildirdi. Güneş, Eskişehirspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Doğa Kaya’nın alınmasını istedi.
BENCE İYİ BİR OYUNCU.NE ZAMAN İZLEDİYSEM BEĞENDİM...
bizde annan diyorduk,hayalmiş meğer...
hocam ne istediğini bilir ne diyelimEntropi İyidir.
Yorum
Yorum