Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Polonya'dan olsun çamurdan olsun arkadaş adamlar iş yapıyor bizde..
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• buradan soruyorum brozek kardesleri sekiztasa geyseye veya feybe onerseler bedavadan alirlarmi yabanci haklarini kullanmama adina kadrolarina almazlar peki biz ne yaptik belki 5 yildir peslerinden kostuk ulkelerinden cikmamis adamlara fiyat dogruysa 4 milyon euro veriyoruz ve 2.5 yillik anlasma yapiyoruz bu adamlarin maliyeti sirf kendi alacaklari dusuk ve dengeleri bozmama adina yanlis isler yapiliyor gercekten umuta ve caleye yedek alinmistir herkese hayirli olsun
      birileri cikipta szymkoviak ornegini vermesin 80 transferden sadece 5 tanesi basarili hep bu besi ornek gosterip hata ustune hata yapiliyor dedikki bu seneyi kurtaracak son vurusu iyi deneyimli bir adam alin parayi basin hicbir sey yapamadiniz tekkeyi alin cok mu sey istiyorum bir kere gogsumuzu gere gere transfer yaptik diyelim*marcelinhodan ve jaja dan sonra*
      sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sizce Wisla Krakow mu yoksa Trabzonspor mu daha başarılı bir ekip ?
        Şu an için biz daha iyi takımız. Kimsenin bundan şüphesi yok. Ama lig/avrupa performanslarına bakarsak, onlar bizden iyiler.
        33# DRAGO GABRIC
        61# IBRAHIMA YATTARA #11
        13# Steve Nash
        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak umit077 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          anladığım kadarıyla transferde öncelikli başka futbolcular var. olmazsa brozekler gelecek.
          Benm de düşüncem o yönde..
          Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• Bu Brozek kardeşler şu an joker olarak tutuluyor. Eğer diğer yandan transferleri gerçekleştiremezseler onlarla anlaşacaklar.

Bence Brozek kardeşler bize uyar. Biri öne alternatif olur, diğeri de hem sol beke, hem de sol açığa alternatif. Piotr Brozek bence bu yönüyle tam aradığımız adam, sonra hem maliyeti çok yüksek değil, hem yedek durabilecek adam.

Yorum

• arkadaşlar calenin yıl sonunda sözleşmesi bitiyor galiba...

Yorum

• Brozek gelmez Umut gibi bir forvet, Senol hocanin bi tane daha Umut talep edecegini sanmiyorum. Pivot ozeligi tasiyan forvet ister

HEP
                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Şakar, Pawel ve Piotr Brozek kardeşlerle ilgili olarak henüz bir anlaşmanın olmadığını söyledi.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, transfer çalışmalarını çok titiz bir şekilde sürdürdüklerini belirterek Polonya'nın Wisla Krakow takımında forma giyen ikiz kardeşler Pawel ve Piotr Brozek kardeşlerle ilgili olarak henüz bir anlaşmanın olmadığını söyledi.
                  Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarını çok titiz bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, "Çok önemli bir sorumluluğumuz var. Hedefimize ve kalitemize yakışır transferler yapacağız. Şu ismi alacağız demek istemiyorum. Veya şu kadar futbolcu alacağız da demeyeceğim" dedi. .

Şakar, Polonyalı ikiz kardeşler Pawel ve Piotr Brozek kardeşlerle her hangi bir anlaşma sağlanmadığını kaydederek, "Anlaştığımız yönünde yapılan yorumlar doğru değil. 3-4 bölgede görevlendirdiğimiz arkadaşlar transfer çalışmalarını sürdürüyor. Şu ana kadar anlaştığımız bir isim yok" diye konuştu.

haberin kaynağı facebooktaki trabzonspor sayfası

edit: pardon haber zaten verilmiş..
                  En son mourner tarafından düzenlendi; 30.12.2010, 14:21.

Yorum

• İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Üstadım, etraflıca değerlendirmek gerekirse öncelikle şu tespitler dikkatimi çekiyor:

1: Sadri Şener'in basını kastederek bizim üzerimize gelineceğini öngörmesi,

2: Şenol Hoca'nın bir Satranç Ustası gibi oyunun sonunu görebilmesi,

3: Yukarıda "geçmiş dönemlerdeki gibi yönetimin transfer konusundaki beceriksizliği ve bunun bizim 'kronik' sorunumuz olduğundan" dem vurulmuş bir yorum üzerine de söylediğim gibi asıl "kronik" sorunumuzun taraftarlarımızın sabırsızlığı olduğu.

Bütün bunları alt alta topladığımızda şunu söyleyebilirim;

Hani ilk yarı sonu değerlendirmesinde yorumcuların hemfikir olduğu bir görüş vardı; "Trabzonspor kendi ayağına çelme takmazsa....." diye başlayan..

İşte bilhassa bugün itibariyle, şu yukarıda yazılan yorumların birçoğunun, rakiplerimizin transfer furyasının psikolojik ezikliğini hissederek yapıldığını ve aynı sizin de üzerinde durduğunuz gibi önce sanal bir gündem yaratıp sonra bir de buna inanıp kendi kendimize çelme takmaya uğraştığımızı, bunun da sanal bir sorun halinden çıkıp gerçekliğe doğru yol aldığını seziyorum.

Bunlara ek olarak Kelebek Etkisi Teorisinin de hafife alınmaması gerektiğini düşünüyorum

ve yineleme ihtiyacı hissettim; Bunlar işin dedikodusu

Hocam birilerinin, bazı kurumların, bazı kuruluşların ikinci yarı üzerimize geleceğini bilmek için Trabzonspor Başkanı olmaya gerek yok. Bunu zaten hepimiz, her ortada söylüyoruz. Trabzonspor ikinci yarı çok dalda mücadele verecek.

Trabzonspor taraftarı sorunlar ile boğuşmayı çok seviyor. Şunu bile söyleyebilirim ki biz, sorunsuz kaldıığımızda kendimizi caman atıp sağlık sorunları ile uğraşmayı göze alacak kadar değişik insanlarız.

Uzun zamandır bu kadar kesintisiz foruma takılma imkanım olmamıştı. Bugün bir baktım ki inanılmaz görüşler mevcut. Bir arkadaş yorumunda,

- Bu takım bile bizi şampiyon yapmaya yeter derken,

hemen altlarında ki bir yorum ise,

- Yönetim bu transferler ile artık 3. lüğü kendisine hedef olarak belirlemiştir (Brozekler) diyordu.

Bozulmayan takıma gelen iki oyuncu ne hikmetse bizim hedefimizi aşağıya çeker olmuştu.

Ama bunda ki asıl neden ne yazık ki, oyuncuların kalitesizliği falan değil. Yine kendi içimizde ki sorunlar. Önce Trabzonspor klübünden herhangi bir bilgi gelmeden Dalkavukların haberlerine inanıp Cleo'ya hasta olmamız, sonrasında ise olmayacak bir işin arkasından alınması muhtemel oyunculara beklenti düştü diye sallamamız.

Biz bunu her transfer dönemi yaşıyoruz, ve ne hikmetse her transfer dönemi de bu zokayı bir güzel yutuyoruz. Ve işin en ilginç yanı ise, asla ve asla gündemsiz kalmıyoruz.

Bakın Transferden haber gelmedi, hemen yabancıların gelmeme durumuna sarıldık ve yine kendimize bir gündem oluşturduk, boş kalmadık.

Bizim sorunumuz tamamen psikolojik, ötesi yok arkadaşım...

Yorum

• Belki de bizimkiler hata yapmak istemiyor. Sonuçta Brozekler kaç senedir gündemimizde. İllaki bu oyuncuların zaman zaman izleniyordu maçları.

Bizden örnek verelim mesela. İki senelik patlama yapan Gökhan Ünal mı yoksa her sene istikrarını koruyan belli bir gol üzerine çıkan Umut Bulut mu. İşte Pawel Brozek Umut'un tanımına uyuyor.

Yönetim belki Glowacki'den de onay almıştır. Sonuçta aynı takımda oynayıp aynı havayı soluyan isimlerdi. Biz olaya sadece saha içiyle bakıyoruz. Başarının en önemli etkenlerinden biri saha dışındaki karakter ve yaşantılardır.

Yorum

• Bence Pawel ve Piotr cok basarili olacaklar..
                        ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sizce Wisla Krakow mu yoksa Trabzonspor mu daha başarılı bir ekip ?
                          Cihan Abi,ikisininde değerlendirme standartı farklı ama Wisla Polonya'nın en büyük takımı özellikle son 10 yılda yanlış bilmiyorsam 5 yada 6 tane şampiyonluğu olan bir takım ve gayette başarılı bir takım..Bazı arkadaşların köy takımı muamelesi yapmasını anlayamıyorum bu yüzden...Ve polonya pazarınında gerek adaptasyon,gerek önceden gelen oyuncuların verdiği katkıları ve Glowacki faktörünü gözönüne alırsak şampiyonluk yolunda 17 maçlık vadede gayet mantıklı transferler gibi duruyor..Trabzonspor'dan daha başarılı bir takım her ne kadar dilim bunu söylemek istemese de realite bu..

Gözden kaçan bir nokta var Glowacki ve Brozekler 10 yıl aynı takımda oynadılar..!!!

Bende bazı arkadaşlar gibi Brozekler'in son ihtimal olduğunu düşünüyorum ki bu ihtimal bile gerek uyum gerekse kalite olarak beni memnun ediyor..
                          En son İlker Akçay tarafından düzenlendi; 30.12.2010, 14:22.

Yorum

• Wisla taraftarının bizimle ilgili düşünceleri nedir acaba Ya da ezeli rakiplerinin..
                            33# DRAGO GABRIC
                            61# IBRAHIMA YATTARA #11
                            13# Steve Nash
                            10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence Wisla daha başarılı, büyüklük diye sorulsa Trabzonspor derdim...
                              Şüphesiz ki öyle, hem bütçe hem organizasyon hem taraftar açısından Trabzonspor büyüklüğü Wisla Krakow ile kıyaslanmaz şüphesiz.

Ama sormak istediğim soru şu;
                              Wisla yerel ligi'nde Trabzonspor'dan daha başarılı mı? Evet.
                              Wisla Avrupa Kupaları'nda Trabzonspor'dan daha başarılı mı? Evet.

Hal böyle iken bu takımın en iyi bir kaç oyuncusundan biri olarak gösterilen ve takımın gol yükünü çeken adama "fasa fiso" muamelesi çekmek doğru değil.

Kabul edelim ki benim aklımda Brozek ismi hiç yoktu. Açıkcası beklentimi karşılayan bir transfer de değil. Ama bomboş bir adam da değil.

Üstelik devre arasından sonra elimizde gerçekten artı bir forvet alternatifi daha oldu.
                              Zira Brozek tam anlamıyla ileri ucun en ilerisinde (!) oynayan bir adam.

Üstelik Cyzio, Szykowiak ve Glowacki gibi oynadıkları dönemde ciddi katkı yapan Polonyalılar bile bu transfer için birer referans gösterilebilir.

İş disiplini olan, çalışkan, iklim şartlarına uyum sağlayabilen.... gibi.

Hayırlısı olsun.

Ha bu arada ben Brozek kardeşlerin henüz transfer edilmediğini düşünüyorum.

Yorum

• Burak gelince neler demedik neler, alanzinho u aldik havalarda uctuk ama hangisi daha yararli oldu? arkadaslar brozeki bilmem sadece birkac videosunu izledim gollerinden cok nasil hareketlendigi ve topla neler yaptigini izledim. Gayet kuvvetli ayakta kalan, top teknigi iyi olan ve rakip defansin arkasina iyi kosular yapabilen bir futbolcu gibi gordum. Yani bunun yaninda topu iyi sakliyabiliyorsa bize yeterlidir. Artist futbolcumuz cok! jaja, alan ve yattara zaten bu gorevi ustleniyorlar 90 dk kosan mucadele eden takimimiz var ve buna ayak uyduracak futbolcu lazim bize.
                                Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

Yükleniyor...
                                X