Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ömer Toprak Leverkusene transfer oldu.

Alman Basini.

----------

Tunay Torun haberleri dogru oldugunu sanmiyorum. Türkiyeye gelirse yanlis yapar zaten kulübü birakmiyor ve gelecegini de sanmiyorum. Medya yine birseyler salliyor.

---------

Ligtv Futbol Gündeminde Ömer Güvenc; Bobo BJK ile yollari ayirmak üzere dedi.

Bobo icin devreye girmek lazim hic sag sola bakmaya gerek yok bonservisi ellinde ve Türkiye ye uyum sorunu olmaz.
    Tabiki gelirse gelmezse yapacak birsey yok.

bobo'nun alacağı ücrete çok daha iyisini bulmamız lazım...bobo bi avantaj olabilir ama o fiyata daha iyisi varken bobo'yu almak sence doğrumu?
    https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Selçuk giderse yurt içinden onun yerini dolduracak oyuncu bulamayız.Alsak bile Selçuk kıvamına gelmesi 1-2 seneyi bulacaktır
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bobo'nun alacağı ücrete çok daha iyisini bulmamız lazım...bobo bi avantaj olabilir ama o fiyata daha iyisi varken bobo'yu almak sence doğrumu?
        Ücret sadece önemli degil.

Baska birisi icin,
        5 milion euro bonservisi arti 1,5 milion euro senelik paradan 3 sene imza atsan toplam 9,5 milion euro eder. Büyük bir risk cünkü katki sagliyip saglamayacagi belirsiz ya istenilen seviyede olmazsa ?? al basina belayi. Cok örnekleri var önümüzde.

Bobo kalitesi belli ve uyum sikintisi olmayacak. Sadece gelecek takima ayak uyduracak okadar. Disardan alacagin adam ise türkiye ye, trabzona, takima, kültürümüze, türkiyenin sert futboluna,.......... ölme esegim ölme...

Haaa daha iyisini bulup ve cok katki saglayabilecek birisini getirebiliyorsan getir kimse hayir demez.

Bana göre (Bobo), Pawel ve Umut bana göre müthis olur.
        En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 28.03.2011, 17:07.
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Selçuk giderse yurt içinden onun yerini dolduracak oyuncu bulamayız.Alsak bile Selçuk kıvamına gelmesi 1-2 seneyi bulacaktır
          Yabanci oyuncu ile anca doldurabiliriz onun yerini. Yerli yok. Ayni görüsteyim.
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Ücret sadece önemli degil.

Baska birisi icin,
            5 milion euro bonservisi arti 1,5 milion euro senelik paradan 3 sene imza atsan toplam 9,5 milion euro eder. Büyük bir risk cünkü katki sagliyip saglamayacagi belirsiz ya istenilen seviyede olmazsa ?? al basina belayi. Cok örnekleri var önümüzde.

Bobo kalitesi belli ve uyum sikintisi olmayacak. Sadece gelecek takima ayak uyduracak okadar. Disardan alacagin adam ise türkiye ye, trabzona, takima, kültürümüze, türkiyenin sert futboluna,.......... ölme esegim ölme...

Haaa daha iyisini bulup ve cok katki saglayabilecek birisini getirebiliyorsan getir kimse hayir demez.

Bana göre (Bobo), Pawel ve Umut bana göre müthis olur.
            bobo'nun sözleşmesi bitiyor yanlış bilmiyorsam..

ayrıca 1.5 milyon avroya bobo imza atmaz
            En son Akif Gür tarafından düzenlendi; 28.03.2011, 17:13.

Yorum

Yabanci oyuncu ile anca doldurabiliriz onun yerini. Yerli yok. Ayni görüsteyim.
              Bir adayın var mı Samet.Celtic'te oynayan Ki bu işi yapabilir mi ?
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

• yabancı forvet alacaklarını düşünmüyorum pawel ve umut var zaten paweli yollamadan bir yabancı forvet daha alınmaz.
                orta sahanın göbeğine(bence emana) ve sol kanada bir oyuncu kesin şart transferler
                sağ bek alternatif alınabilir serkan orada oynayacakdır yedek olabilecek bir bek alınır.
                cale satılır yüksek ihtimal.
                alanzinho'nun gönderilmesine karşıyım 6+2 önemli bir faktör yedekdede iyi yabancıların olması gerek sonradan oyuna girerek oyunun kaderini değiştirebilecek bir oyuncu.
                gereksiz oyunculardanda kurtulmak gerek.
                Gönül isterki gökdenız ve fatih tekke gibi efsane oyuncular gelsın futbolu bizde bıraksınlar ama işte olmuyor şartlar müsait olmuyor.Neyse bakalım neler olacak

Yorum

bobo'nun sözleşmesi bitiyor yanlış bilmiyorsam..

ayrıca 1.5 milyon avroya bobo imza atmaz
                  Sen beni yanlis anladin

Sen diyorsun ya o paraya baska birisini bulmamiz lazim diye, bende diyorum ki baska birisini alip 5 milion euro bonservisi ve senelik 1,5 milion euro kazansa 3 senede 9,5 milion euro eder bu büyük bir risk olur bizim icin cünkü takima gec ayak uydurabilir belki hic uyduramaz belki uyum sorunu olur felan filan ozaman ne yapacagiz ? Basimiza büyük bela olur. FB Guiza nin 25 milion euroluk kazigi kaldirabilir ama biz 9.5 milion euroluk yanlis transferi kaldiramayiz böyle bir lükse sahip degiliz.

Ama bobo yu alirsak öyle bir sorun yok sadece gelecek takima adapte olacak okadar.

Senelik nekadar olur bilemem...1,5-1,8 ve 2 milion euro neyse artik bilemem. Senelik ücreti cok abartili degilse ben olsam alirim.
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Sen beni yanlis anladin

Sen diyorsun ya o paraya baska birisini bulmamiz lazim diye, bende diyorum ki baska birisini alip 5 milion euro bonservisi ve senelik 1,5 milion euro kazansa 3 senede 9,5 milion euro eder bu büyük bir risk olur bizim icin cünkü takima gec ayak uydurabilir belki hic uyduramaz belki uyum sorunu olur felan filan ozaman ne yapacagiz ? Basimiza büyük bela olur. FB Guiza nin 25 milion euroluk kazigi kaldirabilir ama biz 9.5 milion euroluk yanlis transferi kaldiramayiz böyle bir lükse sahip degiliz.

Ama bobo yu alirsak öyle bir sorun yok sadece gelecek takima adapte olacak okadar.

Senelik nekadar olur bilemem...1,5-1,8 ve 2 milion euro neyse artik bilemem. Senelik ücreti cok abartili degilse ben olsam alirim.
                    bobo'nun atacağı 3-4 yıllık imza 8 milyon civarında olur...ben aynı maliyete daha iyisini bulabileceğimize inanıyorum ama yönetimede güvenemiyorum..

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir adayın var mı Samet.Celtic'te oynayan Ki bu işi yapabilir mi ?
                      Ki benimde begendigim bir oyuncu Milli Takimda birkac defa izledim ama orta sahada selcuk gibi sorumluluk alabilecek orta sahayi tasiyabilecek kadar üst seviyede göremedim. Takima liderlik yapabilecegini sanmiyorum. Bu biraz piskoljik bir mesele Selcuk bunu kaldirabiliyor ama Ki bana öyle gelmedi fakat selcuk takimda kalirsa Ki iyi bir transfer olabilir zaten o mevkiye bir adam lazim.

Benim adayim Rubin Kazanda oynayan Christian Noboa 31.12.2011 mukavelesi bitiyor yani uygun fiyata alinabilecek bir oyuncu.
                      Cift yönlü oynayabilen sorumluluk alabilen orta sahayi tasiyabilecek takima liderlik yapabilecek bir oyuncu piskolijik olarak bunu kaldirabilecek bir oyuncu yani.

Christian Noboa ➤ ehemaliger Fußballspieler aus Ecuador ➤ Zentrales Mittelfeld ➤ zuletzt bei CS Emelec ➤ * 09.04.1985 in Guayaquil, Ecuador
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

bobo'nun atacağı 3-4 yıllık imza 8 milyon civarında olur...ben aynı maliyete daha iyisini bulabileceğimize inanıyorum ama yönetimede güvenemiyorum..
                        Tamam bende bulabiliriz diyorum ama ya takima, ülkeye, kültürümüze, sehrimize, vs. vs. ayak uyduramazsa nolacak ? Ben onu demek istiyorum cok kaliteli olabilir ama uyum sorunu asabilir mi ? asamadigi zaman cok sikinti yasariz onu demek istedim.

Bobo belki biraz pahali olabilir ücret anlaminda ama uyum sorunu felan hic olmaz bu büyük bir avantaj.
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Tamam bende bulabiliriz diyorum ama ya takima, ülkeye, kültürümüze, sehrimize, vs. vs. ayak uyduramazsa nolacak ? Ben onu demek istiyorum cok kaliteli olabilir ama uyum sorunu asabilir mi ? asamadigi zaman cok sikinti yasariz onu demek istedim.

Bobo belki biraz pahali olabilir ücret anlaminda ama uyum sorunu felan hic olmaz bu büyük bir avantaj.
                          benim orta saha adayım michael bradley..

forvet oyuncusunu afrika,güney amerika gibi avrupa dışındaki kıtalardan almadıktan sonra uyum sorununun uzun süreceğini sanmıyorum..en son tercih bobo olmalı bence..

Yorum

• biz umut 100.golü atsında yüzler kulübüne girsin dyoruz kaleci Rogério Ceni dün gece attığı golle 100ler kulübüne girmiş.adam kaleci olmasa acaba kaç gol atardı?
                            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Teknik direktör Kemal Özdeş yönetimindeki 19 Yaş Altı Milli Takım'ın aday kadrosuna şu oyuncular çağrıldı:
                              Civar Çetin, Ömer Kahveci, Kamil Ahmet Çörekçi (Bucaspor), Gökay Iravul, Recep Berk Elitez, Okan Alkan (Fenerbahçe), Furkan Şeker, Atınç Nukan (Beşiktaş), Muhammet Demir, Orhan Gülle (Gaziantepspor), Ali Dere (Konyaspor), Onur Karakabak (Manisaspor), Sezer Özmen (Çaykur Rizespor), Anıl Özönerli (Göztepe), Ömer Ali Şahiner (Konya Torku Şekerspor), Erdi Yokuşlu (Dardanelspor), Servan Taştan (Metz), Engin Bekdemir (Porto), Nurettin Kayaoğlu (Schalke 04), Nadir Çiftçi (Portsmouth)...

Yorum

• Tunay'in sözlesmesi bitiyor.

Hamburg uzatmak istemiyor.

Tunay'in yeni kulübü Stuttgart, Besiktas veya Trabzonspor olacak. (Bugünki sartlara göre)

Senol Günes ve Sampiyonlar Ligi derse bize gelir.!

Yorum

Çalışıyor...
                                X