Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Örnek veriyorum , diyelim ki Gökhan'ı almayı başardık :

Onur
    Serkan-Egemen-Giray-Gökhan
    --------Selçuk--Ceyhun---
    Burak-------------------Engin
    -----------Umut

10 futbolcunun tamamı her an a milli takımda oynayabilecek kapasitede . Sezon sonu Muhammed'i kadroya katarsak ne ala , etti 11 .

Pek farkında değiliz belki , kadro ligin en iyi yerli kadrosu , bir iki ufak makyajı kaldı . Yabancı santrafor meselesini önemseyelim ama diğer yandan resmin bütününü de görelim . Takım devleşiyor .
    serdar sence şimdi gündemdeki isimler günü kurtarmayamı yarar yokşa şamp.liginde de yararları olurmu.

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bugun kaçkere izledigimi sayamadım
      hele uşaklar dediği kısma bittim
      yapana tebrikler
      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Emre İtalyadan gitti onu sayma

Bence Premier ligden teklif alması bile, oyuncu için bir referanstır...O kadar küçümsemeyelim Brozekleri

Yorum

• liste kabarmıs

Yorum

• Deniss Rakels'i tanıyan var mı ? İki gün sonra sözleşmesi bitiyormuş.
            YOU'LL NEVER WALK ALONE
            OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              serdar sence şimdi gündemdeki isimler günü kurtarmayamı yarar yokşa şamp.liginde de yararları olurmu.
              Bir kere son bir hafta içerisinde gündeme gelen isimlerin önemli kısmının asparagaz olduğunu düşünüyorum . Kalanı ise kulübe önerilen oyuncular . Polonyadan önerilen tek isim de Brozek değil .

Vallahi öncelikle taraftar kendisine soracak ; Şenol hocanın taktik anlayışına inanıyormuyum , tercihlerine saygı duyuyormuyum diye ... Eğer cevapları olumlu ise gelecek oyuncular da beklentilerini karşılayacaktır . Durum aslında bu kadar basit . Sonuçta Şenol hoca neye ihtiyacı olduğunun raporunu çıkarmıştır . Şimdi önüne gelen isimlerin niteliklerine bakakrak içlerinde tercih yapacak(yapıldı) . İş artık yönetimin becerisine kalıyor .Dış piyasada Jovanovic dışında bir transfer olursa , hayli süpriz bir isim olacak düşüncesindeyim . İç piyasada başta Gökhan olmak üzere umarım lehimize bir gelişme sağlamayı başarırız .

Yorum

• Bu transfer valla güveniyorum yönetime ayrıca nedendir bilinmez grafite falan istemiyorum bi marcelinho daha kaldırmam...

Yorum

• Pawel Brozek geliyorsa kardesinide getirsin, tek kisilik transfer olmaz...
                  ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fenerli emre premier liginden newcastle dan fenere gelmedimi ben mi yanlis hatirliyorum.....
                    GS'de yetişti Inter'e gitti.Oradan Newcastle'a gitti ? bir fark olur mu ?
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir kere son bir hafta içerisinde gündeme gelen isimlerin önemli kısmının asparagaz olduğunu düşünüyorum . Kalanı ise kulübe önerilen oyuncular . Polonyadan önerilen tek isim de Brozek değil .

Vallahi öncelikle taraftar kendisine soracak ; Şenol hocanın taktik anlayışına inanıyormuyum , tercihlerine saygı duyuyormuyum diye ... Eğer cevapları olumlu ise gelecek oyuncular da beklentilerini karşılayacaktır . Durum aslında bu kadar basit . Sonuçta Şenol hoca neye ihtiyacı olduğunun raporunu çıkarmıştır . Şimdi önüne gelen isimlerin niteliklerine bakakrak içlerinde tercih yapacak(yapıldı) . İş artık yönetimin becerisine kalıyor .Dış piyasada Jovanovic dışında bir transfer olursa , hayli süpriz bir isim olacak düşüncesindeyim . İç piyasada başta Gökhan olmak üzere umarım lehimize bir gelişme sağlamayı başarırız .
                      hmm yorumun için teşekkürler benim düşüncelerimde bunlara paralel ben bu saatten sonra piyangodan çıkıcak adam alıcamızı sanmıyorm herşey bir plan içinde tıkır tıkır işliyor allah'ın izniyle şampiyon olacağız.

Yorum

• bazen futbolcular beklenen patlamayı yapamıyor, ceyhunda bunlardan biri bence, farabinin yaptığı onbirde ki Türk oyunculardan en yumuşak karın ceyhunun olduğu bölüm. oraya ille de Türk birini arıyorsak, soner olabilir idye düşünüyorum. muhammedle hasan da cuk diye oturur tabiri caizse

Yorum

• Yahu madem Arjantin'den transfer yapmayacaksın ne diye adamlarını oraya yollarsın. Sezon sonuna doğru yollasana. Bu bir.

İkincisi kamp başladı hala transfer görüşmesi yapıyorlar. 1 hafta önceden hallet işini olmadı kampa yetiştireceğiz sözü verme.

Valla şu Brozek kardeşlere de yazık. Ha geldi ha gelecekler. Maskeli Beşler'de bir diyalog var. "Abi parayı ayarladık sen çocuğu al havaalanına gel." "Abi para işinde sorun çıktı, sen evde bekle biz haber verince havaalanına doğru çıkın."

Haklarını helal etsin Brozekler

Yorum

• bekleyelim, transfer dedigin sey sabir isidir. En iyisi iyice arastirmak, transferde hata yaparsak fena yanariz.. Bu transferperiyodda BJKnin transfer ettigi oyuncularini hakikaten istemem, cok hizli karar verildi bu oyunculara. Ya pürüz cikarsa?
                            ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İsimlere çok fazla takılıyoruz .

Aslında ihtiyacımızı görecek oyuncuların tamamı iç piyasada mevcut . Taraftarın gönlü olsun diye yurt dışı arşınlanıyor .

Yorum

• jovanovic ve iyi bir forvet gelsin
                                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

Çalışıyor...
                                X