İlk olarak farabi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugun kaçkere izledigimi sayamadım
yapana tebriklerSabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
-
İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserdar sence şimdi gündemdeki isimler günü kurtarmayamı yarar yokşa şamp.liginde de yararları olurmu.
Vallahi öncelikle taraftar kendisine soracak ; Şenol hocanın taktik anlayışına inanıyormuyum , tercihlerine saygı duyuyormuyum diye ... Eğer cevapları olumlu ise gelecek oyuncular da beklentilerini karşılayacaktır . Durum aslında bu kadar basit . Sonuçta Şenol hoca neye ihtiyacı olduğunun raporunu çıkarmıştır . Şimdi önüne gelen isimlerin niteliklerine bakakrak içlerinde tercih yapacak(yapıldı) . İş artık yönetimin becerisine kalıyor .Dış piyasada Jovanovic dışında bir transfer olursa , hayli süpriz bir isim olacak düşüncesindeyim . İç piyasada başta Gökhan olmak üzere umarım lehimize bir gelişme sağlamayı başarırız .
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerli emre premier liginden newcastle dan fenere gelmedimi ben mi yanlis hatirliyorum.....9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir kere son bir hafta içerisinde gündeme gelen isimlerin önemli kısmının asparagaz olduğunu düşünüyorum . Kalanı ise kulübe önerilen oyuncular . Polonyadan önerilen tek isim de Brozek değil .
Vallahi öncelikle taraftar kendisine soracak ; Şenol hocanın taktik anlayışına inanıyormuyum , tercihlerine saygı duyuyormuyum diye ... Eğer cevapları olumlu ise gelecek oyuncular da beklentilerini karşılayacaktır . Durum aslında bu kadar basit . Sonuçta Şenol hoca neye ihtiyacı olduğunun raporunu çıkarmıştır . Şimdi önüne gelen isimlerin niteliklerine bakakrak içlerinde tercih yapacak(yapıldı) . İş artık yönetimin becerisine kalıyor .Dış piyasada Jovanovic dışında bir transfer olursa , hayli süpriz bir isim olacak düşüncesindeyim . İç piyasada başta Gökhan olmak üzere umarım lehimize bir gelişme sağlamayı başarırız .
Yorum
-
bazen futbolcular beklenen patlamayı yapamıyor, ceyhunda bunlardan biri bence, farabinin yaptığı onbirde ki Türk oyunculardan en yumuşak karın ceyhunun olduğu bölüm. oraya ille de Türk birini arıyorsak, soner olabilir idye düşünüyorum. muhammedle hasan da cuk diye oturur tabiri caizse
Yorum
-
Yahu madem Arjantin'den transfer yapmayacaksın ne diye adamlarını oraya yollarsın. Sezon sonuna doğru yollasana. Bu bir.
İkincisi kamp başladı hala transfer görüşmesi yapıyorlar. 1 hafta önceden hallet işini olmadı kampa yetiştireceğiz sözü verme.
Valla şu Brozek kardeşlere de yazık. Ha geldi ha gelecekler. Maskeli Beşler'de bir diyalog var. "Abi parayı ayarladık sen çocuğu al havaalanına gel." "Abi para işinde sorun çıktı, sen evde bekle biz haber verince havaalanına doğru çıkın."
Haklarını helal etsin Brozekler
Yorum
-
bekleyelim, transfer dedigin sey sabir isidir. En iyisi iyice arastirmak, transferde hata yaparsak fena yanariz.. Bu transferperiyodda BJKnin transfer ettigi oyuncularini hakikaten istemem, cok hizli karar verildi bu oyunculara. Ya pürüz cikarsa?''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''
Yorum
Yorum