Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Geçen Zidane gösteri maçında oynuyordu, bu adam Şuan gelse bize çok katkı sağlar Şampiyonlukta diye düşünmedi değilim
    onu degilde oglu var enzo onun kadar iyimis oyle diyorlar fransizlar onu alalim !!

Yorum

• en iyisi peter crouch'u alalım,kafamız rahat etsin

Yorum

• Jovanovic ve Pawel Brozek birbirinin alternatifi mi acaba yoksa yönetim Brozek'i forvet için, Jovanovic'i sol kanat için mi düşünüyor?

Yorum

• İlk olarak IChaGaLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          cok sacma baros-niang ve o balon almeidanın kacırdıklarını yapsak neler neler cıkardı... sunu unutmayın pozisyona girmekte büyük yetenektir.guizayı fenerliler begenmiyor ama adam pozisyona cok rahat giriyo. son vurusları cok iyi degil adamın.umutta pozisyona cok rahat giriyo. boboyu özellikle izleyin cok zor pozisyona giriyo.2-3 tanedende birini atıyo.
          vallahi ben ona kendini kandırmak diyorum.bizim takım zaten ileriye pas yapabilyor
          9 # Osvaldo'

Yorum

• görüşmeler yarında sürecek demiş haber61de yarın sonuçlanır o zaman brozekler

Yorum

• Bu Brozek kardeşlerden hangisi forvet olanı ?
              Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                onu degilde oglu var enzo onun kadar iyimis oyle diyorlar fransizlar onu alalim !!
                Onu daha alamazsın Milli takımlar bile kapışıyormuş Çocuk için

Messi'nin Pedere parası neyse verelim yapsın bir tane aynısından,27 senedir bekliyoruz bi 18 sene daha bekleriz

Yorum

• brozek paketi + jova

Yorum

• Bu Brozekin özelliklerini söyleyecek biri yok mu ?

Yorum

• hadi baskan yarin ters köse yap bizi grafiteyle jovanovici getir... delirt bizi

Yorum

• İlk olarak Murat Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu Brozek kardeşlerden hangisi forvet olanı ?
                        Pawel = Forvet
                        Piotr = Defans
                        ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak Murat Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu Brozek kardeşlerden hangisi forvet olanı ?
                          ne önemı var çift paket yaptırıyoruz ayrım yok

Yorum

• Jovanovic neden sürekli sol tarafa konuyor ? Adam Standard'dan ayrılırken santrafor pozisyonundan da mı ayrıldı?

Sağda Yattara , arkasında Jaja ile Jovanovic gol makinasına dönüşebilir .

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hadi baskan yarin ters köse yap bizi grafiteyle jovanovici getir... delirt bizi
                              Insallah
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Brozek haberlerine zerre kadar inanmıyorum ( son 4 senemi forumda geçirdim ve 8-9 tane transfer dönemi yaşadım, her biri Brozek ile geçti )
                                “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

Çalışıyor...
                                X