Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    onu degilde oglu var enzo onun kadar iyimis oyle diyorlar fransizlar onu alalim !!
    Oğluda babasının kopyası zaten. Real Madrid verecekse hemen alalım. Aguero'nun ufaklığıda unutmayalım bu arada.
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Riise ile Moussa Sow gelecek beyler inanıyorum ben.

Yorum

• bu sene mansare ve alex meshini yok mu yahu..kaldik brozeklere
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Jovanovic neden sürekli sol tarafa konuyor ? Adam Standard'dan ayrılırken santrafor pozisyonundan da mı ayrıldı?

Sağda Yattara , arkasında Jaja ile Jovanovic gol makinasına dönüşebilir .
          Bende bunu merak ediyordum. Standard Liege'de daha çok forvet olarak mı oynadı yoksa sol kanat olarak mı?

Yorum

• Eminmisinizki 2sinide aliyoruz diye? Cünkü bazi sitelerde sadece Paweli aliyoruz yaziyor. 2sini alalim daha iyi bence, daha motive olurlar.
            ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Insallah
              renktas sen birseyler biliyormusun

demin okudum sanki...

ich sags keinen weiter

Yorum

• İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Brozek haberlerine zerre kadar inanmıyorum ( son 4 senemi forumda geçirdim ve 8-9 tane transfer dönemi yaşadım, her biri Brozek ile geçti )
                harbiden öyle. abi senin bayabi brozek mazin varmış
                7777777777777777777777777777777777

Yorum

• bide yarin baskan adebayoru aliyormu !! ama hayal iste hayale bile guzel

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    renktas sen birseyler biliyormusun

demin okudum sanki...

ich sags keinen weiter
                    sana Mesaj atiyorum
                    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eminmisinizki 2sinide aliyoruz diye? Cünkü bazi sitelerde sadece Paweli aliyoruz yaziyor. 2sini alalim daha iyi bence, daha motive olurlar.
                      Trabzonspor Wisla Krakow'un solbeki ve golcüsü Brozek kardeşlerle ilgili olarak kulübüne resmi teklifi yaptı.Bu iki futbolcunun transferi için Wisla Krakow Kulübü ile masaya oturuldu.

BROZEK KARDEŞLERLE İLGİLENİYORUZ
                      Trabzonspor asbaşkanı Nevzat Şakar haber61.net’e yaptığı açıklamada Brozek kardeşler transferiyle ilgilendiklerini belirterek, ‘’Bu transferle ilgili olarak bir yönetici arkadaşımızı görevlendirdik’’ dedi.
                      YARIN DA GÖRÜŞMELERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ
                      Wisla Krakow Kulübü ile görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Şakar, ‘’Şuan transferde biten bir şey yok. Bu konu ile ilgili görevlendirdiğimiz yönetici arkadaşımız görüşmelerini sürdürüyor yarın da görüşmelerimiz sürecek'' dedi.
                      27 yaşındaki Pawel Brozek, bu sezonun ilk yarısında oynadığı 13 maçta 6 kez fileleri havalandırdı.
                      Bu sezon milli takımda da 3 maçta 2 gol atan Brozek, 10 yıldır formasını giydiği Wisla Krakow takımıyla çıktığı 198 maçta 86 gol atmayı başardı.aynı zamanda Brozek, milli takımında vazgeçilmez isimleri arasında yer alıyor.
                      Selahattin Aydınlı / haber61.net

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sana Mesaj atiyorum
                        bizede at
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bide yarin baskan adebayoru aliyormu !! ama hayal iste hayale bile guzel
                          oturur aglarim...

adabayor gelecek ganita, luna park gezecek

yakisir Trabzonuma be

Yorum

• 15 Ocak 2010 tarihli bir haber ""Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, DHA'ya yaptığı açıklamada, "Gökhan Ünal için Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardık. İmzalar bugün veya yarın atılır" dedi.

Hacısalihoğlu, Gökhan Ünal’ın transferinde bir miktar para ile Eskişehirspor’da kiralık oynayan Burak Yılmaz’ı alacaklarını kaydederek, "Burak Yılmaz şimdi gelebilirse şimdi, olmazsa sezon sonunda gelecek" diye konuştu.
                            "

Vala maceraya gerek yok.Makukulaya karşılık karabük'e para dahil futbolcu dahil verilip Makukula alınmalı.Bir şekilde kadroya katılmalı.Gerekirse Yattara ile bile takas yapılabilir.Gökhan Ünal örneğinde olduğu gibi ne idim değil ne oldum diyeceksin.Geleceği önceden görüp önlemini alacaksın.

Yorum

• Cleo,Grafite,Sow derken nereye düştük ya ama Brozek'inde gideri var sanki deneriz.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bende bunu merak ediyordum. Standard Liege'de daha çok forvet olarak mı oynadı yoksa sol kanat olarak mı?
                                Uzun süre forvet oynadı , santrafor bölgesinde alternatifler artınca sol dışta da görev yapmaya başladı .

Selçuk--Ceyhun/Engin--Colman
                                ------------Jaja
                                -------Burak---Jovanovic

Yorum

Çalışıyor...
                                X