Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    saat 24 de Can Karyagdi ligtv de konusacak diye biliyorum ben.Takip eden varmi?
    Açıyorum abi şimdi .
    Bağlanırsa aktarırım söylediklerini .

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alinacak kisinin adi burda mutlaka gecmistir cünkü burda adi gecmeyen Forvet kalmadi....

Basini bilemiyorum...
      Foruma üye olduğumdan beri tüm transfer dönemlerinde forvet beklentisi içerisinde olduk. Haberi alıp youtube'u yoklayınca "işte bu" diyoruz. Aradan bir ay geçince anket yapıp "transfer yapılmalı mı? Hangi bölgeye?" diye soruyoruz.
      El-cevap: Forvet!

Haliyle yazılmadık isim kalmamıştır, haklısın...
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir arkadaş vardı geçen senelerde adını hatırlamıyorum. Reyes haberi yapmışlardı. Sonra ceza yemişlerdi.. Kimdi o arkadaşlar. güzelde yapmışlardı ha..
        Bendim malesef

Baslik. O aralar baya sessizdi canlandirim sona söylerim dedim , ama söyleyemeden banlanmisdim

Yorum

• saliyi bekleyinya bune acele
          https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Açıyorum abi şimdi .
            Bağlanırsa aktarırım söylediklerini .
            tamam kardesim sagol
            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak çilgin_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Niye, sana haber vermedi mi giderken 2010 OCak ayından beri Partizanda..

Ben kayboldugunu düsünmüstüm....
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

saat 24 de Can Karyagdi ligtv de konusacak diye biliyorum ben.Takip eden varmi?
                12 geciyor ama...
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bendim malesef

Baslik. O aralar baya sessizdi canlandirim sona söylerim dedim , ama söyleyemeden banlanmisdim
                  Hocam 10 numara haberdi ama..
                  Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• doğuş akın diye bir futbolcu var edremitte oynuyor çamcılı bu adamı alsak aslında daha yaşıda genç raket gibi sağ ayağı var tekniği süper...genç yetenek boy 1.95
                    ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Daha Can Karyağdı bağlanmadı .
                      Beşiktaş'ın transferleri değerlendiriliyor .

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        doğuş akın diye bir futbolcu var edremitte oynuyor çamcılı bu adamı alsak aslında daha yaşıda genç raket gibi sağ ayağı var tekniği süper...genç yetenek boy 1.95

Yok artik...

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben Sadri Şener'in torunuyum .
                          Dedem Belgrad'da şuan .
                          Partizanlı yöneticiler ile Cléo için görüşüyor .

Buyur Gökhan abi
                          The Ciks gibi yapın. İpucu verin biz bulalım. Başka türlü zaman geçmicek..
                          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

tamam kardesim sagol
                            Almanya saati 24:00 ?
                            #BorussiaDortmund
                            #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              The Ciks gibi yapın. İpucu verin biz bulalım. Başka türlü zaman geçmicek..

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Almanya saati 24:00 ?
                                hayir türkiye saati 24.00.Ama bizi son 5 dakikada konusurlar diye gec söyledigimi sanmiyorum
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X