Olaya isim olarak bakmayın takım olarak bakın. Bu oyuncu bizdeyken 2 sefer aynı sebepten dolayı kaba tabirle kovulmadı mı ?
Bizden başka nerede tutunabildi ?
Trabzonspor
Zenit
Rubin
Beşiktaş.
Hepsinde sorun yaşadı. Uzatmaya gerek yok. Fatih sorunlu bir futbolcudur.
fatih futbolculuguna birsey diyemem ama karakater olarak cahil bir yapisi var tarbzonpsorda gördügü ilgiyi alakayi rusyada göremedi ve baya bocalamasdir ordada ayni ilgi alakayi göreceni zannetti ayricada zenitteyken de zenitte advocattan sonra Luciano Spalletti teknik direktör olarak gelmistir antrenmanda adama mr spaletti demis bayada komik duruma düsmüs medyaya falanda yansimis olay
Kibirli, cok bilen ruh ikizi
karakter ikizi, ama o basarili fark bu
Futbola değil bütün hayata şu şekilde bakarım.
3-5 sene sonra başarılı hayatın bitebilir yada bu işi yapamayacak durumda olabilirsin. Ancak kişiliğin, efendiliğin, saygınlığın, karakterin edebiyen seninle olur.
Emenike haberini Allah tan yalanladı yönetim. Tam bi kontra futbolcusu bizde hiç bişey yapamaz
seneye avrupada oynayacağımız maçlarda işin şekli değişik olacak renktaşlar. şimdi oynadığımız gibi tüm takım ilerde oynayamayız.evet şimdi türkiye liginde kalitemiz çok yüksek olduğu için oyunu yıkıyoruz rakip sahaya böyle olunca santrafor olarak ayağında top tutabilen arkadaşlarına servis yapabilen ve şut kalitesi yüksek bi golcü tipi arıyoruz. bu tipte bir oyuncuda almalıyız zaten. ama avrupada heleki şampiyonlar liginde böyle oynayamayız daha kontrollü olucaz. belkide skor avantajını elimize geçirince hızlı hücüma çıkan kontra atak forveti lazım olacak.bu işide emenike çok iyi yapabilecek seviyede bir golcü. umutunda yine avrupa da oynama isteği tutarda giderse bir emenike cidden şart olur bize. ama öncelikle çok iyi bir santrofor lazım umutun durumuna görede emenike bize lazım diye süşünüyorum.
Olaya isim olarak bakmayın takım olarak bakın. Bu oyuncu bizdeyken 2 sefer aynı sebepten dolayı kaba tabirle kovulmadı mı ?
Bizden başka nerede tutunabildi ?
Trabzonspor
Zenit
Rubin
Beşiktaş.
Hepsinde sorun yaşadı. Uzatmaya gerek yok. Fatih sorunlu bir futbolcudur.
istemeyerek gittiğini düşündüğüm (trabzondan ayrılmak istiyordu ama hedefi rusya değildi) rusya da şampiyonluk yaşadı, hatta uefa kupasını bile kaldırdı... uzunca bir zaman zenith te top koşturdu ve ayrılmayı kafasına koyunca hocası spaletti ye çattı, amacına ulaştı ama gittiği yer yine enteresan bir yer oldu... gökdeniz in takımına gitti, bizim içinde bu defter kapanmış oldu... başarılar diledik ama gökdeniz gibi kalıcı olamadı, peki neden ? çünkü ''hırsının kurbanı oldu'' sırf ts yönetimine artislik olsun diye sözleşmesinin bitimine 4-5 ay kala gitti rubin e, tabi orada fazla tutunamadı çünkü yine istemediği biryere gitmişti ve sırff birilerine inat olsun diye (!) ... trabzonspor a döneceğim dedi durdu, eee adama sorarlar madem çok dönmek istiyordun ne diye 4 ay sıkamadın dişini, al bonservisini gel trabzon a göstere göstere çak imzanı ?!
amaa yoookk, birazda rubin de süründü, sonrasına dikkat !!! can alıcı nokta geliyor ! Onun gelmesi için resmen bir yerlerini yırtan, kaptan,kral,sultan vs.. lakaplarını ağızlarından düşürmeyen bu vefakar cefakar Trabzonspor taraftarını resmen bir kenara atıp istanbullulardan birisine imzayı yine transferin son gününde attı, o formayla basına poz verdi kralımız(!) peki niçin ? yine aynı sebepten ötürü : Birilerine sırf inat olsun diye !!! amacı bjk de atacağı gollerle yeniden çıkışa geçip dikkatleri üzerine çekmek ve kapak üstüne kapak atmaktı ama nee oldu ??? alamandan küfürü yedi, karşılık verdi kadro dışı kaldı, ne hallere düştüğünü hepimiz görüyoruz şimdi... muhtemelen devre arası bjk dende ayrılacak ve bir anadolu takımına geçecek.
aman diyim f.tekke, bursaspor dışında istediğin takıma git, bide oraya gidersen yeminle bu taraftar seni affedeceği varsada affetmez...
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Bize Jaja kalıbresinde adamlar lazım. Jaja'nın gol atanını bulmalıyız. Güçlü fizikli, top saklayabilen, topu iyi kullanabilen hava toplarında etkili ve servis yapabilen bir isim lazım.
Fatih Tekke nin tanımı bu.
Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.
3-5 sene sonra başarılı hayatın bitebilir yada bu işi yapamayacak durumda olabilirsin. Ancak kişiliğin, efendiliğin, saygınlığın, karakterin edebiyen seninle olur.
Kesinlikle.. Bugün Senol Günes ile Schuster in arasindaki fark bu
Veya akliniza sivasspor zamanindaki Bülent Uygun gelsin
Neyse bosverelim
[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Ben Mahmut Aksu'nun bahsettiği açıklanabilicek ismi Devic olarak görüyorum...
Devic'in ligine ara verildi 4 ay sonra başlıyor ligler,Sözleşmesi de zaten 7 ay sonra bitiyor,Birkaç maç fazladan oynatmak için Devic'i ellerinde tutmazlar..
Jaja transferinde kullandığımız şahıs aracılığı ile bu transfer çok rahat bir şekilde düşük bir bedelle bitirebiliriz..
Ben Mahmut Aksu'nun bahsettiği açıklanabilicek ismi Devic olarak görüyorum...
Devic'in ligine ara verildi 4 ay sonra başlıyor ligler,Sözleşmesi de zaten 7 ay sonra bitiyor,Birkaç maç fazladan oynatmak için Devic'i ellerinde tutmazlar..
Jaja transferinde kullandığımız şahıs aracılığı ile bu transfer çok rahat bir şekilde düşük bir bedelle bitirebiliriz..
Şampiyonlar ligi için yeterli olmasa da muazzam bir hücum hattı
o xxxx in yerine i.akin olabilir veya umut devic degismeli orda oynayabilirler devicinde kanatlardan hizli ada gecme özelligi var güzel bir ofans olmus insallah aliriz devici....
o xxxx in yerine i.akin olabilir veya umut devic degismeli orda oynayabilirler devicinde kanatlardan hizli ada gecme özelligi var güzel bir ofans olmus insallah aliriz devici....
Aslında o xxx için Bana göre en iyi isim Cangele hem yakında Türk Statüsüne geçebilicek,Ama işte sakat
Eh tamam işte Fatih harici bir adam olsun istiyoruz..
O özelliklerde ama Tekke dışında..
devis az cok fatih tekke etkisi yapr diye bekliyorum komple bir oyuncu cok hareketli ceza sahasindada cok etkili eger onu alabilirsek cok iyi is yapmis olururz
Yorum