Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Devic 22 maç 12 gol ve 8 asist ile oynamış .
    Tam olarak nerede oynuyor ?
    Pivot mu ?
    İkinci forvet mi ?
    Kanat mı ?
    Forvet arkası mı ?
    Bilgin var mı acaba ?
    Forvet hattında oynuyordu benim izlediğim maçta.Köşe vuruşlarında defansa yardıma da gelmişdi.Sol kanattan bir kaç kere topla beraber iyi ataklar da geliştirmişti.Bir de fiziği çok iyi ikili mücadelelerde kolayına yıkılmıyor
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak .B2' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir de Alban Bushi efsanemiz vardı. Hey gidi. Ben o zamanlar çocuktum ama kahvede maç izlerken ona çok sövüyorlardı. Çok iyi hatırlıyorum
      ooo bu adam istanbulspordan gelmişti sanırım..Hatta Gökdenizle iddaa oynayıp parayı vermeyen bu değilmiydi yoksa benmi uyduruyorm

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Forvet hattında oynuyordu benim izlediğim maçta.Köşe vuruşlarında defansa yardıma da gelmişdi.Sol kanattan bir kaç kere topla beraber iyi ataklar da geliştirmişti.Bir de fiziği çok iyi ikili mücadelelerde kolayına yıkılmıyor
        Sanırım pivot santrafor değil .
        Hucum hattının her yerinde oynuyor galiba .
        Bence aradığımı tip bu değil .
        Ceza saha golcüsü lazım bize .
        Jardel tarzı .
        Cléo bir numara favorim .

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence saydigin futbolcular bizim icin yetersiz futbolcular.

A.gücünden bize ciddi anlamda katki saglayacak oyuncu ben görmüyorum.

Daha iyilerini bulmaliyiz,bulabiliriz.
          Abi iyilerini bulabiliriz ben bulamayız diye birşey demedim iddiada etmedim etmemde TRABZONSPOR camiası büyük bir camia ayrıca

Arkadaş Ocak ayında serbest kalacaklar dedi o zaman bende bizim için iyi olurlar dedim.Bundan önce de serbest kalacaklarını bilmediğim zamanda bazıları bizim için iyi transfer olurlar diye yazmıştım

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Desene aynı bizim Burak gibi oynuyor
            FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Beyler Yarım Sezon Kiralık Necati Olurmu?
              Yedi yıllık bedava gelse gene olmaz.

Yorum

Sanırım pivot santrafor değil .
                Hucum hattının her yerinde oynuyor galiba .
                Bence aradığımı tip bu değil .
                Ceza saha golcüsü lazım bize .
                Jardel tarzı .
                Cléo bir numara favorim .
                Birde bu özelliği dikkatimi çekmişti.Ne zaman ne yapacağı belli olmuyor bir anda dönüyor şutda çekebiliyor izlediğim maçda bir kaç kere yapmıştı hatta

Yorum

Antep bu performansa iyi para ister abi .
                  Sezer + Zafer + 1.5 milyon euro gözüm kapalı kabul ederim de Antep eder mi ?
                  1,5 milyonu 2 yaparsak Eder...Sol tarafa da ilaç olur...Şut çeker, sıfıra iner, defansa yardım eder, ortaya doğru dripling yapıp defansın dengesini bozar, gol atar...herşeyi yapar...alınmalı...
                  "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• beyler rahat olnu bir hafta içinde bomba patlar eğer riise ve musa sow gelirse tadından yenmez zaten ama sadri başkan mutlaka kaliteli transfer yapacak bence
                    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Hatırlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yedi yıllık bedava gelse gene olmaz.
                      Neden 7 yıl

Yorum

• devic bizim aradığımız adamdır.ama kulübümüz farkederse

tabi daha iyisini alacaksa sorun yok
                        Entropi İyidir.

Yorum

• Riise Gelirse Düşünemiyorum Off Uyuyamıcağım Bu Gece

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1,5 milyonu 2 yaparsak Eder...Sol tarafa da ilaç olur...Şut çeker, sıfıra iner, defansa yardım eder, ortaya doğru dripling yapıp defansın dengesini bozar, gol atar...herşeyi yapar...alınmalı...
                            Şuan için çok mantıklı olur Olcan .
                            Ne ararsan var .
                            Aksayan sol kanadımıza ilaç olur .
                            Ama gündemimizde var mı acaba .
                            Cléo + Olcan + Annan..
                            Ahh ulan ahhh...

Yorum

• Hic isim cikmamasi ilginc.Insallah Jaja transferi gibi birden aciklanir.

Yorum

• Artik Yönetimin pacalari tutustu, her ne kadar yenide olsa Baskan Sadri Sener!

Ersun Yanal döneminde de sezonbasi planlanmasinda yokken kendimizi sampiyonluk yarisinin basinda bulduk..türlü türlü yalanlarla o dönemin nasil bittigini herkes biliyor ama cok cabuk unutuyorlar! Sezonsonu kim Sampiyon oldu? Gerilerden gelen BJK, niye? Cünkü onlar sampiyonlugu istiyordu

Simdi ise yine ayni seyi görüyoruz..yine sampiyonluk yarisinda bu denli bir basari beklenmediginden transfer döneminde hala bekliyoruz, niye?

Cünkü bu takimin sampiyonluguna inanmayan bir Yönetim tarafindan yönetiliyorduk, simdi degisti mi? Hic sanmiyorum...Cünkü sampiyonluga inansalar 2010 yilinin basiyla birlikte transfer arastirmasini bugüne dek yapmis olurdular..simdi ne yaptilar? Ünal Karaman daha yeni gelmedi mi?

Eeeee simdi gereken adimlari atmadiklari icin simdi haril haril oyuncu ariyorlar cünkü olasi bir basarisizlikta Senol Hoca degil, onlar sorumlu olacak1

Umarim yanilirim ve kamp gününe kadar 2 nokta transferi yaparlar...(nerdeeeeeee)
                                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X