sözleşmesi sezon sonunda bitiyor 900.000€ya bir nevi satmak zorunda kaldı 3-4 ay sonra bedavaya gidecekti.
maxi rodrigez oda a.madrid 'de idi liverpoua 1.5milyon euroya transfer olmuştı sözleşmesi sezon sonu bitecek kaliteli adamlar cüzi miktara alabilirsin şuan
Selcuk-Egemen 900 bin euroya verirmisin ?? senin mantigina göre vermeliyiz sezon sonu bedava gidecekler
Katkisi varsa ozaman a.madrid 900 bin euroya birakmazdi kala kala 900 bin euroya mi kaldilar
Kusura bakmasin kimse ama, bjk yonetimine helal olsun diyorsan biraz futbol bilgini sorgulaman lazim! Sen 8 milyona aldigin tabatayi 3-4 milyon gibi bir paraya aldigin futbolcuyu bucaya gonder. Bunlarin maaslarinin buyuk bolumunude mutlaka ustlenmislerdir cunku buca asla odiyemez sonra gel basari de! Burada belki havaya ucan para 15 milyon euro!! Allaha sukur bu konuda yonetim ve hocamiz cok daha basarili.
Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Bizim transferlerde hareket yokki rakipler konuşuluyor anlaşılan.Fazla vakit kaybetmeden nasıl bir performans sunacagı az çok belli olan bir forvet alırız umarım.Kumar oynayacak durumumuz yok güney amerikada çamura saplanabiliriz.
bu sessizlik canımı sıkmaya başladı..hoca 3 takviye istedi ama hali hazırda bişey yok..ne zaman yapılacak bu transferlerde ,ne zaman takıma uyum sağlayacaklarda, ne zman oynayacaklar..büyük ihtimal hocanın istediği adamlardan biri yerli ve büyük ihtimal yekta kasımpaşayı ikna etmek için neyi bekliyoruz anlamadım..
Guti,Quaresma'dan sonra şimdi de Simao.Bu adamlar sırf para için geliyorlar Türkiye'ye burası da olmasa muhtemelen Katar'a falan gideceklerdi.
Simao iş yapar mı yapabilir 1-2 maç alır göklere çıkartılır fakat verilen paranın karşılığı bu olmamalı sadece Bjk için değil bütün takımlar için söylüyorum.
Luis Fabiona ve Negrodan dolayı bu aralar çok fazla forma şansı bulamayan Kanoute düşünelebilir.
Tecrübesi ve son vuruşlardaki becerisiyle takımda büyük iş yapar.
Bunun dışında Miroslav Klose düşünebilir.
Büyük oynamak gerekiyor , paraya kıymak lazım ..
Kanoutenin maliyeti ne olabilirki ???
1-2 milyona elinden cikartabilecegini düsüniyom, yillik ücreti biraz yüksekmis ama sende 1-2 milyon garani para ve sampiyonluk durumunda +1 milyon gibi bisey eklersen oda kabul edicekdir...
Müslüman olmasi Kanoutede ayri bi konu ispanyada islamiyeti iyi yasayamadigindan yakindigini duymusdum Türkiyede bu sorunda ortadan kalkmis olur...
selçukla egemen örneği saçma olmuş selçuk egemen takımda ayrılmasına kesin gözüyle bakılan oyuncularmı
Farketmez katki saglayan bir adami 900 bin euroya birakmazlardi...madrid kala kala 900 bin euro ya mi kaldi...Katki saglamasina devam etmesini isterim en azindan beni bir yerlere tasir derim öyle birsey yoki "cay" parasini seciyorlar...
Yorum