İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaradeniz gazetesi
İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilgiler icin sagol, kardes.
Yorum
-
İlk olarak BurakG tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi oyle ballandir ballandir özetledinki, simdi biz baslariz cleonun yerine vossen transfer etmeye.... aslinda paraya kiyip alinmasi gerekTrabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIkiside forvet oyuncusu Sercan yolcu mu acaba?!
Yorum
-
İlk olarak BurakG tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi oyle ballandir ballandir özetledinki, simdi biz baslariz cleonun yerine vossen transfer etmeye.... aslinda paraya kiyip alinmasi gerek"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen başladım bile Annan-Vossen ve solbek..
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenimde aklıma hemen Sercan yolcu mu diye geldi.Belki de kadrolarında alternatif oyuncu sayısını artırmaya çalışıyorlardır.Forvette Sercan,Turgay,Batalla ve Nunez de var
Ama suanki durumda öyle birseyin olacagini zanetmiyorum...
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFazla umutlanmayın derim ben umutlanmıyorum mesela ama şu konuda bir şeyler söylemek istiyorum Belçika'nın 88-94 jenerasyonu çok iyi ve ilerde çok büyük yıldızları çıkarabilirler bu jenerasyonu değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum sadece Vossen değil en az onun kadar yetenekli isimler var şuan.Güclüyüz, gururluyuz, cünkü biz; Trabzonspor´luyuz
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVossen ileri uçta da oynayabiliyor Milli Takım'da Lukaku'nun yanında oynuyordu hatta Vossen Milli Takıma katılmadan önce Belçika gol sorunu çekiyordu elemelerde, ama onun katılımıyla gol sorununu çözdüler hücum hattına güç katan bir oyuncu. Genk'te ise Ogunjimi ile hücum hattında yer alıyorlar Vossen hem sağ-forvette hem 10 numara pozisyonunda hem de 9 numara pozisyonunda oynayabilen komple bir forvet. Hava toplarını indirme gibi bir özelliği yok, aldığı topları iyi kullanır, paslaşmaları gayet iyi ve seri oynuyor yeri geldiğinde geri gelip oyun da kuruyor, kanatları da kullanabilme özelliği var. Gol vuruşları onun en önemli özeliği gol yüzdesi çok yüksek bir oyuncu en kötü pozisyonda bile iyi gol vuruşu yapabiliyor, yan toplarda da gayet başarılı bir oyuncu Belçika'da gol kralları sezonu 16-17 golle tamamlar ama Vossen daha ilk yarıda 16 gol atmayı başardı bu da çok önemli bir kıstas Vossen için. Vossen'in kelime anlamı tilkidir adı gibi kurnaz, zeki bir oyuncuEn önemli eksiği tecrübe diyorum onun dışında fazla bir eksiği yok gün geçtikçe kendini geliştiriyor.
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine 1.90 üzerinde genç bi forvet daha var Belçikalı kimdi o..?
Lukaku değil..
Edit:Kusura Bakma Yanlış AnladımBelçika Liginde Oynayan Sandım.
En son Necmi6161 tarafından düzenlendi; 25.12.2010, 17:43.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum