Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi açıklamaları okumadın mı ?
    Sadri Şener Hoca isterse alacağız , masraftan kaçmayacağız dedi .
    Bu durumda hocanın istediği alınmazsa yok artık
    Yalniz senol günes transfer konularinda gecmiste fazla diplomatik davrandi.

Hoca bu defa cesur olup ben bu adami istiyorum demeli,yönetime yol göstermeli.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben olsam forvete tekke yi bedavaya alir orta saha transferine 3-4 milyon euro harcayip noktayi koyardim.

Bir sagbekde alinabilirse iyi olurdu.

Abi Tekke'yi öylesine yazdim aslinda bizim Yönetim hayatta yanasmaz bu Transfere...

Diger isimleriden kimi alabiliriz sence...

Emenike, Makukula, Ermin Zec veya Julio Cesar...
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir arkadaş vardı geçen senelerde adını hatırlamıyorum. Reyes haberi yapmışlardı. Sonra ceza yemişlerdi.. Kimdi o arkadaşlar. güzelde yapmışlardı ha..
        Ben yapmıştım,ama Reyes değil Aguero'ydu.
        Çok matraktı ama herkes ciddiye almıştı.

Yorum

Yalniz senol günes transfer konularinda gecmiste fazla diplomatik davrandi.

Hoca bu defa cesur olup ben bu adami istiyorum demeli,yönetime yol göstermeli.
          Sadri Şener her fırsatta ipin büyük kısmını Şenol Güneş'in çektiğini söylüyor .
          Bu konuda da ağırlını koymuştur herhalde / inşallah .

Yorum

• Rizeli Clement'e ne dersiniz boy var pos var..
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Aslında Tolunay Hoca ile iyi ilişkileri de kullanarak Gaziantep ile güzel bir takas gerçekleştirilebilir.
              Serdar ve Olcan'a karşılık Sezer, Zafer, Tayfun + para versek.

Gaziantep beklenene çıkışı yapamadı. Bu yıl Avrupa'yı bile zorlamaları zayıf. Sıcak bakabilirler.

Böylece ne olur. Serdar Kurtuluş ile hem alternatif sağ bek hem de Serkan'ın da Serdar'ın da orta saha da oynayabilmeleri sayesinde alternatif bir orta saha oyuncumuz olur.

Olcan da sol açık oynar. Çok sıkı bir operasyon olur

Yorum

Ulan hep aynu muhabbet var burda.. Yokmu duyumcu falan. Sıkıldım artık oyuncu önermekten, onu tartışmaktan. Duyum güzel oluyor en azından. Yalanda olsa. Gırgır oluyor..
                ............................
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi Tekke'yi öylesine yazdim aslinda bizim Yönetim hayatta yanasmaz bu Transfere...

Diger isimleriden kimi alabiliriz sence...

Emenike, Makukula, Ermin Zec veya Julio Cesar...
                  Hepsini alabiliriz ama hicbirisini almamaliyiz.

Bizim alacagimiz forvet daha bir baska olmali,fark olusturabilmeli...
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben yapmıştım,ama Reyes değil Aguero'ydu.
                    Çok matraktı ama herkes ciddiye almıştı.
                    Yok yahu Reyes'ti çok iyi hatırlıyorum. Sola adam arıyoduk her zaman ki gibi. Reyes haberi yapmışlardı.
                    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cléo Sırbistan Ligin'de şuan gol sıralamasında takım arkadaşı Ivıca Ilıev ile birlekte ilk sırada yer alıyor .
                      İkisininde 8 golü var .
                      Takim arkadasini alalim bizde...

Yorum

Hepsini alabiliriz ama hicbirisini almamaliyiz.

Bizim alacagimiz forvet daha bir baska olmali,fark olusturabilmeli...

Yapma Cafer Abi bence maceraya hic gerek yok al Makukula'yi iste...
                        En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 25.12.2010, 00:00.

Yorum

• Rahat olun arkadaşlar, bu sene herşey çok farklı gidiyor Allah'ın izniyle. Hocamız süper, yönetimde problem yok, takımımızın maşallahı var taraftar çok iyi yolda, top bizi daha çok seviyor bu sene. Yönetimin ve hocanın da gelinen noktanın değerinin farkında olduklarını ve geçmişten ders almış olduklarını düşünüyorum. Dolayısıyla, sözleriyle de ifade ettikleri gibi (masraftan kaçınmayacağız) gereğini yapacaklardır. Allah tüm camiamıza sabır versin, güç versin... Zor bir ikinci yarı bizi bekliyor ama bu sene olacak inşaallah...
                          Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
                          96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...

Yorum

Bir arkadaş vardı geçen senelerde adını hatırlamıyorum. Reyes haberi yapmışlardı. Sonra ceza yemişlerdi.. Kimdi o arkadaşlar. güzelde yapmışlardı ha..
                            Zorun ne? Bana ceza mı yedirtmeye çalışıyorsun
                            www.twitter.com/SDanismaz
                            Gugudali..
                            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak Mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aslında Tolunay Hoca ile iyi ilişkileri de kullanarak Gaziantep ile güzel bir takas gerçekleştirilebilir.
                              Serdar ve Olcan'a karşılık Sezer, Zafer, Tayfun + para versek.

Gaziantep beklenene çıkışı yapamadı. Bu yıl Avrupa'yı bile zorlamaları zayıf. Sıcak bakabilirler.

Böylece ne olur. Serdar Kurtuluş ile hem alternatif sağ bek hem de Serkan'ın da Serdar'ın da orta saha da oynayabilmeleri sayesinde alternatif bir orta saha oyuncumuz olur.

Olcan da sol açık oynar. Çok sıkı bir operasyon olur

Peki ya Forvet...?

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Takim arkadasini alalim bizde...
                                Adam 31 yasinda, 4 senedir takim takim geziyor, sonunda yine Partizana geldi.. Partizanin altyapisindan gelmis bir oyuncu..

Bu arada Sasa Ilic Partizanda oyniyor.. Cleo'ya olumsuz seyler der TS üzerine
                                #BorussiaDortmund
                                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X