Uğurcan'la 2011 Korcan'ı aynı yerde buluşturan tek şey, adlarının son hecesidir.
Bir ay önce çocuğu Fener'e yakıştıranlar, "Kankası İrfancan'ın yanına gitmek istiyor" dediler. Şimdi de yediği golü mü buldunuz? Açıkçası size yakıştıramadım, bence siz de kızgınlığınızla böyle yazıyorsunuz, salim kafayla tekrar okuyunca pişman olacağınıza eminim.
Gerisini tartışmaya gerek yok.
Malum 1:5 lik mac benim acimdan tarihimizin en sIkintili maclarin basinda gelir..96 sampiyonlugunu kaybettigimiz mactan bile daha vahim sonuclari olabilecek nitelikte hatta. Mesele Ugurcan meselesi degil ki.Tüm genetik kodlarimizin degistiginin ap acik sergilenmesi. Bir takim odaklarin hesaplasmasinin tarafi haline gelinmesi..Omurgasizligin boyutu..TESLIMIYET..
Resmen gs nin uydusu gibiyiz. Yakin gelecekte kimligimizi tamamiyle kaybetmis olacagiz. Sehir de genc nesillerin 2. takiminin Trabzonspor olacagi günler cok uzak degil..2005 den bu foruma üyeyim. Bir on sene sonra burda Trabzonspor sevdalisi bir cok insan futbol ile iliskisini kesecek. Genc nesillerin üyelik sayilari zamanla düsecek..Bir avuc kalacagiz burda..Tehlikenin boyutu dehset verici..
Agaoglu nun ilk dönemini o kadar özlüyorum ki..Ne güzel yillarmis..
Yav akıl var mantık var. Anadolu kulüpleri 33 e kalecinin gs a gittiğini gördükten sonra sana ucuza oyuncu verir mi.. gerek var mi yok Bilal yok Muhammet sengezer e 4-5 m vermeye.
Malum 1:5 lik benim acimdan tarihimizin en sIkintili maclarin basinda gelir..96 sampiyonlugunu kaybettigimiz mactan bile daha vahim sonuclari olabilecek nitelikte hatta. Mesele Ugurcan meselesi degil ki.Tüm genetik kodlarimizin degistiginin ap acik sergilenmesi. Bir takim odaklarin hesaplasmasinin tarafi haline gelinmesi..Omurgasizligin boyutu..TESLIMIYET..
Resmen gs nin uydusu gibiyiz. Yakin gelecekte kimligimizi tamamiyle kaybetmis olacagiz. Sehir de genc nesillerin 2. takiminin Trabzonspor olacagi günler cok uzak degil..Tehlike dehset boyutlara ulasiyor..Agaoglu nun ilk dönemini o kadar özlüyorum ki..Ne güzel yillarmis..
aynısını aylardır ben anlatıyorum burada. trabzon şehrini fenerbahçe düşmanlığında konsolide edip galatasaray'ın arka bahçesi haline getirdiler. medya ayağıyla, sosyal medya hesaplarıyla bunu yapıyorlar sistematik olarak. olayın içinde siyasiler, muhabirler hepsi var. bunlar tesadüf değil. takımın sembol isimlerden birisini istanbula satarsan o şehirrdeki çocukların trabzonspor'u tutma gibi misyonu olmaz. mehmet ekiciyi nasıl kadro dışı bıraktıysan uğurcan'ı da bırakacaksın o zaman. avni akerde seneler önce beşiktaştan 5 yediğimizde stadı yakıyorlardı geçen sene gs 5 atıyor statta istifa sesi bile yok. fb maçında olanları görüyoruz. büyük takım olma özelliğini tamamen kaybetti camia. bu saatten sonra osimhen, asensio, rafa silva formalı çocukların sayısı çoğalır.
kayserinin acil paraya ihtiyacı olduğu için bilali alıyoruz, işi bitirmişler
kayseriyi tebrik etmek lazım, güçlü bir lobileri var herhalde, bize gelen paradan hemen paylarını almışlar
tahminim hem 3-4 milyon avro kasaya girdi sağlayacaklar, hemde ıslıklanan kötü kalecilerinden kurtulacaklar,
transfer tahtalarını açmışlardı , 1-2 hafta önce, kayseriye bir el atılmış zaten 1-2 hafta önce, şimdi ise bilal aracılığı ile taze para girdisi yapıyorlar
peki biz ?
sivasspor olma yolunda hızla ilerliyoruz
videodaki 15 saniyeyi izleyen süper ligde futbol falan izlemez aga,
her kulüp bu şekil mi yönetiliyor, değil tabi, misal göztepe, telefonla ilişkiler ile oyuncu aldıramazsın
bizde muhtemelen tek olumlu pozitif şey tekke nin teknik direktör olması, ve kötü kaleci nedeniyle tek olumlu vakıa olan tekkenin teknik direktörlüğü kısa sürecek
Durumu anlamak adına;fb Ederson'a yıllık 11 M.Euro maaş ödeneceğini açıkladı. Savic'i bir kenara koyarsak biz geri kalan tüm yabancılarımıza toplamda maksimum 15 ödüyoruz.
aynısını aylardır ben anlatıyorum burada. trabzon şehrini fenerbahçe düşmanlığında konsolide edip galatasaray'ın arka bahçesi haline getirdiler. medya ayağıyla, sosyal medya hesaplarıyla bunu yapıyorlar sistematik olarak. olayın içinde siyasiler, muhabirler hepsi var. bunlar tesadüf değil. takımın sembol isimlerden birisini istanbula satarsan o şehirrdeki çocukların trabzonspor'u tutma gibi misyonu olmaz. mehmet ekiciyi nasıl kadro dışı bıraktıysan uğurcan'ı da bırakacaksın o zaman. avni akerde seneler önce beşiktaştan 5 yediğimizde stadı yakıyorlardı geçen sene gs 5 atıyor statta istifa sesi bile yok. fb maçında olanları görüyoruz. büyük takım olma özelliğini tamamen kaybetti camia. bu saatten sonra osimhen, asensio, rafa silva formalı çocukların sayısı çoğalır.
Parayla satin alinamayacak seyleri kaybediyoruz. Bir daha da geri gelmeyecek seyleri..Bunun bilimcinde degil cogumuz. Bir on sene sonra burda bir avuc kisi kaldigimizda daha iyi anlasilir..
Istanbul takimlarindan defalarca fark yedik ama en son 1:5 lik macin boyutlari cok farkli. Orda baska birsey vardi..Avucumuzdan kayip gidiyor bazi seyler ve bunun önüne gecilemiyor..
Yakinda Ugurcan in gs formasi giyen cocuklar ile dolar tasar etraf..Umarim Sampiyonlar Liginde avaraj takimindan öteye gidemezler..Normalde yurt disi maclarinda desteklemisimdir ama artik bundan sonra hicbir Istanbul takimin zerre kadar basarisini istemiyorum..
sengezere 2 milyon bile vermem devre arasina kadar kaleci transferi istemez olanlarin formunu gorelim kaleciler oynamadan kazanilmaz sanki bir hedefin var ligde.millet 2 mac kurtaris yapti diye konya kalecesi hele ki antep kayseri kalecesi falan diyor bana birsey oluyor bizdeki cocuklarla farklari onlarin oynuyor olmasi elimizde potansiyelli adamlar varken milletin 1 liralik adamina 5 lira vermeye gerek yok yine ayiptir artik bu kadari fazla oynatmayacaktinda ne diye bonservis aldin onuralpi koreltmek icinmi klubede.ahmetin fizik zaten kaleciyim diye bagiriyor bunlari gormeden kaleci transferine karsiyim gdlen hicbir kaleci zsten ugurcanin yerini kolayina dolduramayacak acil olan mevkiler tamamlansin once
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Adı geçen vasat yerli kalecileri alacağıma, 1 yıl kiralık tecrübeli bir yabancı kaleci alıp,Onuralp'i de kupada vs oynatarak seneye hazırlarım.Zaten bu sezon bitmiş.
Siz ugurcanin tanitimini bi bekleyin..türkiyeye em buyuk kulubune geldim filan laflari daha gelecek...hain...hanimi birde Trabzonluymus...tutturdu İstanbul diye
Yorum