bu adamı 2-7 lik sion-st gallen maçında canlı izlemiştim hatta balotelli siondaydı
refleks olarak çok garip değişik bir kaleci
ama karısı sanmam istemeyebilir
korkuyorum ki tarih dün geceyi bir dönüm noktası olarak yazacak. Biz gençken çok acılar çektik ama bırakmadık. Yeni nesilden emin değilim
Adamlar bastı parayı ve en iyi oyuncunu aldı
en saglam yerimiz kaleydi. Onların en sıkıntılı yeri de kaleydi. Şimdi tam tersi
bu durumu kabullenmek çok zor.
Uğurcan’ın Antalya’lı olduğunu biliyordum. Meğer Trabzon’luymuş. Baya profesyonel ist özentisi bir arkadaşmış. CL olayı falan hikaye. Şikecilere de verseydik gitcekti 15 yıldır CL yüzü görmüyorlar.
Bir diğer ihtimal aklıma geliyor;
karı lafı ile iş yapan karı muamelesi görür
Laz ziya
Bende bundan bahsediyorum. Adamlar her futbolcumuza salça oluyorlar. Barış Yurduseven gereksizinin dediği gibi türkiye de her taraftarın ikinci takımı var bir tek Fenerbahçe'nin yok diye. O kadar haklı ki. Bizim aptal taraftarımız da içten içe GS'ye sempati duyuyor.
Ben Trabzonlu olmayan trabzonspor taraftarıyım. Babamın oğlu bile rakibimiz olsa hiç umrumda olmaz trabzonumu bırakmam.
Bu sempati olayı tamamen abartı , yok öyle bir şey
ben de geçen sene fenere sempati duydum o zaman , çok sevdiğimden mi ?
gs sürklase etmiş gidiyor , 1-2 sene daha şampiyon olsa olay bayern münihe evrilecek
bana zaten 8-10 senede 1 şampiyonluk fırsatı geliyor bu şekilde hiç gelmez
o zaman fener olsun bari dağılsın bu hava , buradan fenere sempati duyduğumuz sonucumu çıkar ?
fenerle de geçmişte o kadar sorun yaşamışız doğal olarak biz olmadığımız dönem de ağırlıklı gs ile çekiştiğinden bunlar olacağına gs olsun diye düşünülmüştür , bunun sempati ile alakası olamaz farklı bir konu bu
ha takip etmeyip habersiz kalıp herhangi bir düşünce bile beslemeyene ne mutlu o en temizi
bunlar dönem dönem olur
alın işte daha dün ortaya çıkan samsun stada kuzeyin kralı yazmalar , taraftarının anlamsız hazımsızlığı vs
kimle maç yaparsa yapsın karşı tarafı desteklerim çok gözüme battılar bu ara örneğin
işin özü öyle sempati falan yok ben duymadım görmedim
15 saniye konuşup olayı kapatıyorlar, çoh enteresan
bilal transferi olmazsa bu kafa üzerine(ertem sinan) çokça komplo teorisi üretilebilir, bunlara menejerler mi söyleyin dedi yada derin ilişkiler mi olaya el attı , bilinmiyor
Trabzon şehrinde futbol kültürü var ama bağrından yetiştirdiği çocuklara aidiyet aşılama kültürü yok..Kulübü yönetenler o kültürü 30 40 yıldır oturtamadılar..Trabzonspor kültürü ne demektir nişanelerinden birkaçını sayayım..
1-Trabzonspor iç sahada rakibi ezerek rakip topçuya çimleri yedirerek oynar.
2-Trabzonspor İstanbul deplasmanlarında sahaya kazanmak için çıkar.
3-Trabzonspor'un altyapıdan yetiştirip A takıma çıkardığı topçunun İstanbul takımlarında oynama hayali olamaz.
Devamı var da kısa keseyim...
Bu vatanın en kalifiye askerleri, savaş sanatını en mükemmel bir şekilde icra edebilen askerleri Kuleli'den ve Harbiye'den çıkıyordu..Neden? Çünkü iki eğitim yuvasında askeri disiplin, vatana aidiyet, dirayet ve insiyatif alma konularında sağlam eğitim alıyorlardı..Osmanlı kültüründe bile bir iki akli dengesini yitirmiş hariç tevekkel yani işe yaramaz elinden bir şey gelmeyen adam padişah olamazdı..
Özkan hoca gibi üç beş tane adamımız olsaydı altyapımızdan çıkıp sonra bizi İstanbul takımlarına satan çocuklar yetiştirmezdik..Onun bir sinirli bakışı bir iki çift lafı çocukların aklını başına almasına yol açıyordu..Şimdi böyle bir kültürü yaşatacak adam kalmadı camiada..Dolayısıyla yeni "satış"lara hazır olun..Trabzonspor küçültülüyor..Futbolcu nezdinde ayağa düşürülüyor..Basamak kulübü oluyoruz..Uğurcan sana evet 30 milyon euro getirdi ama bu transfer bundan sonra Trabzonspor'un bağrından yetiştirdiği gençlere referans olup A takıma çıktıktan sonra verimli de olurlarsa kıçlarının kalkmasina sebep olacaktır..Yukarıda futbolcuların kültürsüzlüğünden dem vuran arkadaş haklı ama ben de diyorum ki Trabzonspor yeni Özkan Sümerler yaratmadıkça gençlere Trabzonspor kültürünü aşılamadıkça şehir halkı da o baskıyı yaratmadıkça daha çok Uğurcanımsılar doğacak ve seni İstanbul takımlarına satacak...
Real Madrid satın aldıklarıyla Barcelona yetiştirdikleriyle kazanır..Biz Barça kültürünün Türkiye distribitörü gibiydik bi zamanlar ve bunu kaybettik..Tekrar kazanabilmemiz için altyapıda disiplin ve eğitim şart.
Bu sempati olayı tamamen abartı , yok öyle bir şey
ben de geçen sene fenere sempati duydum o zaman , çok sevdiğimden mi ?
gs sürklase etmiş gidiyor , 1-2 sene daha şampiyon olsa olay bayern münihe evrilecek
bana zaten 8-10 senede 1 şampiyonluk fırsatı geliyor bu şekilde hiç gelmez
o zaman fener olsun bari dağılsın bu hava , buradan fenere sempati duyduğumuz sonucumu çıkar ?
fenerle de geçmişte o kadar sorun yaşamışız doğal olarak biz olmadığımız dönem de ağırlıklı gs ile çekiştiğinden bunlar olacağına gs olsun diye düşünülmüştür , bunun sempati ile alakası olamaz farklı bir konu bu
ha takip etmeyip habersiz kalıp herhangi bir düşünce bile beslemeyene ne mutlu o en temizi
bunlar dönem dönem olur
alın işte daha dün ortaya çıkan samsun stada kuzeyin kralı yazmalar , taraftarının anlamsız hazımsızlığı vs
kimle maç yaparsa yapsın karşı tarafı desteklerim çok gözüme battılar bu ara örneğin
işin özü öyle sempati falan yok ben duymadım görmedim
fener bızım topcumuzu ayartmaz. gs bunu yapar gızlı gızlı gorusur terbıyesızler gıder klubun haberı olmadan yapar bunu. fener bıze bunu bıze yapmaz bjk de yapmaz.
fener mı gs mı desen? fener derım ben nıye ama? cunku gs a bız zamanında asırı futbolcu sattık ve ucuza da sattık. gs a cok calıstık bu yuzden fenerı tercıh ederım. dengeler degıssın dıye. ayrıca bjk ye de oyuncu verelım derdım. gs a asırı oyuncu vermemız terbıyesızlık bence.
bu su demek oluyor gslı yonetıcıler var trabzonda. yanı bız gs ın arka bahcesı olduk. sadrı sener donemınde de boyle.
keske fenere verseydık uguru . ama duzgun pahalı paralara .
ısın ozetı herkes herse oyuncu satar ama ugur bızı satmıstır kendıne gore haklı da olsa.
ancak yonetımın ugurdan cok farkı yok tabı.
bız ıstanbul kluplerıne ıyı oyuncularımızı satma luksumuz yok ne zaman benfıca veya dormunda sevıyesını gelırız o zaman yaparız bunu. anlaması lazım ınsanların bunu
En son erenslash tarafından düzenlendi; 5 saat önce.
dursun özbeğe çok büyük tepki var. galatasaray şampiyonlar liginde kötü giderse işler karışır. bu sene okan buruk yada dursun özbek'ten birisinin önümüzdeki seneyi göremeyeceğini düşünüyorum. uğurcan çakır'a verilen para türk futbol tarihinin en büyük fiyaskodur.
hem trabzon taraftarı hem de gs taraftarı haklı.
ugura bu kadar para verecegıne yurt dısından adam bulursun. haklılar. ama adamlar hayvan gıbı kadro yaptı.
sen takım kaptanısın Trabzonu satıyorsun haklılar. yonetım de ıgrenc transfer polıtıkası var. ayrıca bu kadar para almak bıze yaramıyor cunku bu yonetımle para cop olacak. hayrını goremeyeceksın.
bu parayla ancak 3 kalıtelı adam alırsın.
bızın ıhtıyacumız olan a plus nokta atısı 7 adam bu da en az 60-70 mılyon bonservıs euro yapar.
Trabzon kadro kalıtesı sızlere omurdur. gecmıs olsun ek olarak gs bıze bu parayı da taksıtlı odeyecek sanırım 7-8 taksıt sanırım emın degılım tek seferd eodemıyor .
Bende bundan bahsediyorum. Adamlar her futbolcumuza salça oluyorlar. Barış Yurduseven gereksizinin dediği gibi türkiye de her taraftarın ikinci takımı var bir tek Fenerbahçe'nin yok diye. O kadar haklı ki. Bizim aptal taraftarımız da içten içe GS'ye sempati duyuyor.
Ben Trabzonlu olmayan trabzonspor taraftarıyım. Babamın oğlu bile rakibimiz olsa hiç umrumda olmaz trabzonumu bırakmam.
Barış; fenerlilerle, Aziz'in kızıyla program yapıp cebini doldurduğu için öyle konuşuyor. İki katını Gsliler verirse, cümledeki yargıyı Gs yönüne değiştirir. Medya maymunu olduğu için, sahibini mutlu eden bir şarlatan olduğu için onun haklı olması söz konusu değil.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
ugura bu kadar para verecegıne yurt dısından adam bulursun. haklılar. ama adamlar hayvan gıbı kadro yaptı.
sen takım kaptanısın Trabzonu satıyorsun haklılar. yonetım de ıgrenc transfer polıtıkası var. ayrıca bu kadar para almak bıze yaramıyor cunku bu yonetımle para cop olacak. hayrını goremeyeceksın.
bu parayla ancak 3 kalıtelı adam alırsın.
bızın ıhtıyacumız olan a plus nokta atısı 7 adam bu da en az 60-70 mılyon bonservıs euro yapar.
Trabzon kadro kalıtesı sızlere omurdur. gecmıs olsun ek olarak gs bıze bu parayı da taksıtlı odeyecek sanırım 7-8 taksıt sanırım emın degılım tek seferd eodemıyor .
uğurcan fenerbahçe muhabbeti çıkınca buraya satılsın diye yazmıştım. yazılarım duruyor.
sonra gündemden düşer gibi oldu. yeni zam muhabbetini ortaya attılar.
transfer sezonunun bitmesine bir kaç gün kala satılması çok kötü oldu. işleri karıştırdı.
şimdi kaleci sıkıntısı ortaya çıktı. takım iyi giderken kulüp karıştı.
her şeyi geçtim bunlar orta saha transferini falan unuttu gündem tamamen kaleciye döndü.
bu işin sonu ne olacak merak ediyorum.
fenerbahçe deplasmanından sonra kulübün geleceğini etkileyen olaylar yaşanabilir.
Trabzon şehrinde futbol kültürü var ama bağrından yetiştirdiği çocuklara aidiyet aşılama kültürü yok..Kulübü yönetenler o kültürü 30 40 yıldır oturtamadılar..Trabzonspor kültürü ne demektir nişanelerinden birkaçını sayayım..
1-Trabzonspor iç sahada rakibi ezerek rakip topçuya çimleri yedirerek oynar.
2-Trabzonspor İstanbul deplasmanlarında sahaya kazanmak için çıkar.
3-Trabzonspor'un altyapıdan yetiştirip A takıma çıkardığı topçunun İstanbul takımlarında oynama hayali olamaz.
Devamı var da kısa keseyim...
Bu vatanın en kalifiye askerleri, savaş sanatını en mükemmel bir şekilde icra edebilen askerleri Kuleli'den ve Harbiye'den çıkıyordu..Neden? Çünkü iki eğitim yuvasında askeri disiplin, vatana aidiyet, dirayet ve insiyatif alma konularında sağlam eğitim alıyorlardı..Osmanlı kültüründe bile bir iki akli dengesini yitirmiş hariç tevekkel yani işe yaramaz elinden bir şey gelmeyen adam padişah olamazdı..
Özkan hoca gibi üç beş tane adamımız olsaydı altyapımızdan çıkıp sonra bizi İstanbul takımlarına satan çocuklar yetiştirmezdik..Onun bir sinirli bakışı bir iki çift lafı çocukların aklını başına almasına yol açıyordu..Şimdi böyle bir kültürü yaşatacak adam kalmadı camiada..Dolayısıyla yeni "satış"lara hazır olun..Trabzonspor küçültülüyor..Futbolcu nezdinde ayağa düşürülüyor..Basamak kulübü oluyoruz..Uğurcan sana evet 30 milyon euro getirdi ama bu transfer bundan sonra Trabzonspor'un bağrından yetiştirdiği gençlere referans olup A takıma çıktıktan sonra verimli de olurlarsa kıçlarının kalkmasina sebep olacaktır..Yukarıda futbolcuların kültürsüzlüğünden dem vuran arkadaş haklı ama ben de diyorum ki Trabzonspor yeni Özkan Sümerler yaratmadıkça gençlere Trabzonspor kültürünü aşılamadıkça şehir halkı da o baskıyı yaratmadıkça daha çok Uğurcanımsılar doğacak ve seni İstanbul takımlarına satacak...
Real Madrid satın aldıklarıyla Barcelona yetiştirdikleriyle kazanır..Biz Barça kültürünün Türkiye distribitörü gibiydik bi zamanlar ve bunu kaybettik..Tekrar kazanabilmemiz için altyapıda disiplin ve eğitim şart.
harıka yazı bro. ama benım sana soylemek ıstedıgım sey var. Trabzonspordan kımse gıtmez ve altyapıdan cıkanların gotu kalkmaz sayet ıyı bır kadron olursa ve guclu olursan . yanı dormund veya benfıca ayarında olsak kımse ıstanbula gıtmek ıstemez bu da bır gercek. hatta ıstanbul oyuncuları bıze gelmek ıster tam tersı olur
gsyi savunmak gibi algılanmasın Selçuk her türlü gidecekti. gsden önce fbyle görüşmüş zaten o dönem.
Engin'e gelince olayın aslı Engin'i gsye peşkeş çekti Sadri dombilisi. Bizzat kendi açıklaması var senede 8 maç oynayan adamdan az maaş verdiler ben fazlasını bırak aynı miktar olsun dedim Tabzonluyum sülalem Trabzonlu mutluyum ama kabul etmediler diye.
Egemen'de de yine benzer olaylar vardı. 3-5 kuruş için bütün takımı dağıttı paragöz herif bi de Şenol'a laf atıyor her fırsatta.
Şampiyonlar ligine katılacağımız açıklandı gitti Vittek Sapara aldı. Şl kadromuz şampiyonlar ligi tarihinin en fiyasko kadrolarındandır Allahtan 8-0lık fiyasko yaşamadık. O sürekli laf soktuğu Şenol'a dua etsin.
Ara ara şampiyon başkan diye övenler oluyor ama Sadri Şener en kötü başkanlarımızdandır. 2 şansı vardı. Ersun çalıştığı gençleri takıma kazandırdı. Şenol da hocalığını konuşturdu.
Çok uzadı ama 2010-11den sonra takımın uzun süre leş atmasının sebebi dombili Sadri'dir
O Sadri, Trabzonpsor´un icindeki en büyük Virüslerden biridir, iyi tespit etmissiniz.
Simdi de Sosyal Medya üzerinden Erdo´yu sucsuz göstermek, tüm sucu Ugurcan´a atmak icin girisim ve yazismalar görüyorum. Yok Ugurcan´in son senesiymis, gitmek icin israrciymis falan filan. Herifin Maasina zam yaptilar ama sözlesmesini uzatmamislar, bak bak bak.
Camia da bircok kisi gözünü o 33 milyon euroya dikmis durumda...
“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Konyaspor Trabzonspor'dan transfer için 7.5 milyon euro bonservis +Boran ve Ahmet'in bonservislerini istedi. Trabzonspor ile pazarlıklar devam ediyor rakamın aşağı çekilmesini ve takasta verecekleri oyuncuların ℅50'sini vermeyi düşünüyor. Süreç olumlu ilerliyor bu transferin sonuçlanacağını düşünüyorum.demıs bırısı. ne kadar dogru bılemem.
Trabzonsporun altyapısındakı en ıyı oyuncuları su anda cıkarsınlar ılk11 e hazırlasınlar bos durmasınlar madem oyle borcu temızlemek ıstıyorlarsa
adam gıbı teknık ekıp satın alsınlar yurt dısından futbolcuları yetıstırsınler
hıc olmassa altyapıdan adam kazanalım . en ıyı olacakları secıp alsınlar ufaktan
Yorum