İlk olarak Larking tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Kaleci transferi konusunda fikir beyan edersem şampiyonluk yarışında olmayacağımıza göre ucuz yollu bir kaleci ile bu sezonu geçirebiliriz.Parayı orta saha,hücum ve defans bölgesine kullanmalıyız.Türk kalecilerin hepsi vasat Bilal de beklenen çıkışı yapamayan kalecilerden Muhammed şengezerde ben olsam Bahadır güngördüyü idaretenlik alırım yarım sezon kullanırım duruma göre devre arası ya onu ikinci kaleci yapıp başka hamle yaparım iyi gidiyorsa da onla as kaleci olarak devam ederim.Son durumu nedir bilmiyorum sanırsam yedek kalmış yani ucuza alınabilir.Birde form grafiği nedir bakmak lazım Ankaragücü performansı iyi idi
Yorum
-
şuan ligde trabzonspor'un kalesini koruyabilecek yerli bir kaleci yok.İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞengezer'e 5 milyon vermeyi düşünen adamı derdest edeceksin hemen..
Taraftar tepkisinden iptal olur o iş
Ulan çorbacı ödün kopuyor alt yapıdan oyuncu oynatmaya
parayı basıp avrupa'dan kaleci almaları lazım.
bakın uğurcan bu sene sadece kocaeli antalya samsun maçlarında tek başına yaptığı kurtarışlarla puan kazandırdı.
kaleci çok önemli.
bunlar bunu da beceremeyecek. konya, başakşehir, kayseri çok fena kazık atar bunlara.
ne bilal ne deniz ne muhammet hiç biri trabzonspor kalecisi olamaz.
şimdiden yeni kaosa hazırlıklı olmak lazım.
Yorum
-
o 15 saniyelik videoyu izledikten sonra (beyaz futbol) forumdaki tartışmalara şaşıyorum, boş işler aga, 33 mü 27 mi, satılmalımıydı, hain mi ,harika bir bonservis , arka bahçe mi , cart mı curt mu
bunlar hikaye hocam
asıl mesele o 15 saniyelik bilal transferi videosudur, gerisi teferruat
kayseriden bilali almanın saha içi açıklaması yok, bu saçma tartışmalar içinde kaybolup saha dışı işleri(para transferi) görmüyoruz yada görmek istemiyoruz
yöneticilerin işine geliyor tabi bunları tartışmak (bonservis miktarı hain mi arka bahçe mi vs)
biz burda bu tartışmaları yaparken birileri bilali şaaak diye transfer ediyor, (para transferi tabi bu aslında)TEKKEBALL
Yorum
-
Talip var mı ki ses seda yok, Ağaoğlu dönsün bari Şampiyon Başkan. Adam gibi adam.İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yönetimin gönderilmesi en büyük transferdir2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Kadroyu düzgün kursaydılar uğurcan onları kurtarmak zorunda olmazdı. Önce bir kadroyu düzgün kursunlar da kalede uğurcan olmasa da olurİlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
şuan ligde trabzonspor'un kalesini koruyabilecek yerli bir kaleci yok.
parayı basıp avrupa'dan kaleci almaları lazım.
bakın uğurcan bu sene sadece kocaeli antalya samsun maçlarında tek başına yaptığı kurtarışlarla puan kazandırdı.
kaleci çok önemli.
bunlar bunu da beceremeyecek. konya, başakşehir, kayseri çok fena kazık atar bunlara.
ne bilal ne deniz ne muhammet hiç biri trabzonspor kalecisi olamaz.
şimdiden yeni kaosa hazırlıklı olmak lazım.
Yorum
-
7 yıl taksite inananlar şimdi buna inanmazlarİlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
- Beğen 1
Yorum
-
Bu sezon neden bitti? 3 galibiyet 1 beraberlik sebebiyle miİlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdı geçen vasat yerli kalecileri alacağıma, 1 yıl kiralık tecrübeli bir yabancı kaleci alıp,Onuralp'i de kupada vs oynatarak seneye hazırlarım.Zaten bu sezon bitmiş.61
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yönetimin gönderilmesi en büyük transferdir
tek çıkış yolu bu
ama ali koç fb vakıasına benzer bir yola girildi
ali koç 7 yıldır başarısız,seçim kararı aldı ve yeniden başkan olmak istiyor, gitmiyor ve gönderilemiyor
bu vakıaya sahipli sahipsiz başkanlık modeli denilebilir, erdo sahipli başkan gibi an itibariyle, ama kağıt üzerinde sahipsiz başkan
ilginçtir gs de ve bjk de böyle bir vakıa henüz olmadı, bjk de hüseyin yücel başkan olsaydı onlarda da fb ali koç modeli olacaktı
malum hasat arat başkanken yönetici yücel ''parayı ben veriyorum ben başkan olacağım'' dedi ve seçim kararı alındı, seçimi kaybetti
aynı vakıa ağaoğlu erdo ile yaşandı ve erdo başkan oldu
ali koç şöyle diyormuş, duymadım tabi , '' ben olmasam elektrik parasını ödeyemezsiniz''
benim tahminim şu : küme düşme olmazsa erdo nun uzun yıllar başkan kalacağını düşünüyorum, takım küme düşerse ancak bırakır kendiliğinden
ali koç 7 senedir başarısız, bırakmıyor, erdo niye bıraksınTEKKEBALL
Yorum
-
Bu tablo tartışılır,Fikstür avantajı ile 3 iç saha maçı vardı,oyuna bakarsak 5 puana da kimse şaşırmazdı.Mesela Göztepe ve Konya deplasmanları oynasak muhtemelen ligin dibindeydik.İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu sezon neden bitti? 3 galibiyet 1 beraberlik sebebiyle mi
Ayrıca hedefi olan takım ülkenin en iyi kalecisini bu dönemde satmazdı. Bu sezondan bir şey olmayacağını başta Tekke ve yönetim olarak herkes kabullenmiş durumda.Bu transfer bunun ispatı.Maçların çoğunu kalecin kurtarıyordu artık o da yok.Milli aradan sonra reel durumu göreceğiz.En son Larking tarafından düzenlendi; 02.09.2025, 13:43.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
Yorum