Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adamlar transfer başlamadan Sane, Duran, Abraham indirdi bizimkiler de yiauv diğer teklifleri beklemek istiyorlar diyor. Bahane arayana bahane çok. Beceriksizliğe bahane bulmamak lazım.

Yok Avrupa’da yokmuşuz da bilmem neymiş. Sane ve Duran bu dakika elini sallada PL’nin başüstü takımlarına giderdi. 3-5 tane Avrupa maçına çıkacak diye mi geldi yani?
    Serdar Ali Çeliklerde bugün videoda Fenerbahçeyi eleştiriyordu. Trabzon Spor üç Transfer yaptı Kalecisinide elinde tuttu, Sen daha kalecini Satıp kaleci alamadım transfer yapamadın diye Ali koça giydiriyordu.
    Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• Dexter M.
      Dexter M. yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      3 transfer kimler,
      Pina
      Onaçu resmi olarak açıklandı mı
      Başka kim var.

• bu tekke de oyuncuları abuk subuk yerlerde oynatmayı çok seviyor..

bu elyunusi burada çokça yazıldı yıllardır. bir gram ilerleme kaydedebildi mi?
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zubkov'da nasıl başarılı bir transfer politikası veya taktiği izlediysen.Yine başarılı bir transfer hamlesi için aynı yolu takip edeceksin.Orta sahada oyunu yönlendirecek, kilit paslar atacak kaliteli nokta atışı bir futbolcuya ihitiyaç var.Bunun başardığın zaman çok büyük hamle yapmış olacaksın...
      Şenol Güneş ısrarla istiyor deniliyordu..ama o oyuncuyu bilmez muhtemelen videoları izletilmiştir..
      ama iyi bir gözü olduğu ortada..Atiba ve Marcelo da nokta atışlarıydı..
      samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Bu Taha Tepe neden kampta? Neden hala 2. kaleci pozisyonunda bu adam? Yetersiz olduğu apaçık belli iken neden hala bu kaplıyor 2. kaleci kontenjanını.

Yorum

• Dexter M.
          Dexter M. yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Aynen,
          Kırmadan dökmeden söyle çocuğa kulüp bul kendine de, çağırma kampa.

2. Kaleci Onuralp
          3. Kaleci Ahmet

• bizim taraftarlar cham'ı, mendy'i beğenmez ana avrat küfür eder ama gider sezon başında bitik yürüyecek hali olmayan galatasaray'a 2 depar atan adamı yere göğe sığdıramıyor. twitter'da dünden beri övüyorlar adamı.

daha geçen sene draguş alınmadı mı gözümüzün önünde. antep'te şov yapıyor deniliyordu gelmeden önce de yazdım küçük takım oyuncusu ağır çöp diye ne oynadığını gördük.

bu arada kopenhaglı el yunusi kaliteli topçu. ben beğeniyorum. kopenhag'a gitmişken orta sahadaki 33 yaşında rasmus falk nasıl türkiye'ye düşmedi ilginç. çok sağlam orta saha.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Dexter M.
          Dexter M. yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Cham a biraz daha sabretmek, iyi bir orta saha kurgusu ile izlemek lazım, benim daha umudum var.
          Ama Mendi den olmaz, çok umursamaz ve gıcık bi tip, fizik 10 numara, yetenek ve karakter 5 buçuk numara, İnşallah iyi bir teklif gelşr de kurtuluruz.

Bahsi geçen elemanı beğenen dediğin gibi sadece ğs maçında izleyenler ve o izleyenlerin gazıyla beğenenler diyorum ben.
          1 milyon tapusuna, 500 kendine olursa hayır denmez, takımın hızlı ve dikine giden eleman eksiğine alternatif olur, yoksa kesinlikle ilk 11 e ilaç olmaz.

• İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Serdar Ali Çeliklerde bugün videoda Fenerbahçeyi eleştiriyordu. Trabzon Spor üç Transfer yaptı Kalecisinide elinde tuttu, Sen daha kalecini Satıp kaleci alamadım transfer yapamadın diye Ali koça giydiriyordu.
        Zaten Türkiye’de mevcut şartlarda bu paraların ve oyuncuların mantıklı bir sebebi yok. Bu paralar bu oyuncular kıytırık Anadolu takımlarına karşı maç kazanmak için getirilmemeli. Avrupa desek orda da başarı yok ortada. Gidip şampiyon olsalar herhangi bir futbolcularının bir yıllık maaşını karşılamayacaklarını bile bile sırf kendi aralarında çatışmak için milyar liralar harcıyorlar.

Ama günün sonunda o seviyede oyuncular bu takımları oyalamadan geliyorken bizim bu bahanelere sığınmamız tamamen iş bilmezlik. Bir umuttur yaşamak diye adam oturmuş Tottenham belki beni ister diye seni oyalıyor ama diğer tarafta menajeri araya soksa Tottenhama imza atacak Sane ve Duran buraya iniyor ilk günlerde.

Yorum

• Yanlış hatırlamıyorsam annesi Türktü. Yerli olarak oynayabiliyor mu acaba?

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O edit videosu amatörünü eğlendirir. Acaba set oyununda nasıl? Önemli olan o
            Güzel noktaya değindiniz. Benzer uyarıyı Cham için geçen yaz burada yazmıştım. Clermont, Ligue 1'in topa en az sahip olan, hücum aksiyonu ve çeşitliliği en düşük takımıydı. Savunmadan kaptıkları topları Cham'la hızlı çıkıp öne taşıyorlardı. "Bakalım Cham burada, oyunu yarı sahaya yıkan, 500 - 600 pas yapan kurguya nasıl adapte edilecek" demiştim. Bu aşamayı önemsemeyip direkt çocuğa "çöp" deniyor. Dragus da öyle... Antep'te nasıl oynatıldı, biz nasıl oynattık? Cornelius'dan beklediğini, Maxi Gomez'den almaya çalışan futbol dahileri başımızdaydı! Folcarelli basın toplantısında kendisi söylemedi mi: "Fransa'da sekiz numara oynuyordum. Burada hocamız farklı bir görev verdi, altı gibi oynamamı istiyor."

Taraftar kolaycıdır, "çöp" der geçer. Role, formasyona bakmaz. Hocalar da fantezi aramayı seviyor. Sanki bugüne kadar bir şey başarıp kendilerini kanıtlamışlar da...
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Muhabir : 3-4 yıldır Trabzonspor'da 8 numara eksiği olduğu söyleniyor. Siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz?
              Ertuğrul Doğan: Sürekli söylüyorum, biz teknik kadronun istediği oyuncuları alıyoruz. Teknik kadronun belirlediği isimlerle görüşüyoruz. Başkan olarak “Burası eksik, burası tamam” demem doğru olmaz; ben antrenör ya da teknik adam değilim, iş adamı ve yöneticiyim. Fatih Tekke bir liste hazırladı ve biz de bu transferleri yapmaya çalışıyoruz

Neresinden baksam garip bir açıklama..
              Fatih hoca verdiği raporda 8 yok mu..Bu takımın 8 numara eksiğini görmek için futbol dehası olmaya gerek mi var..
              Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Valla basının yalancısıyız hepimiz ama aldıkları paranın 5-10 katına dahi gelmek istemedikleri söyleniyor. Diğer tarafta Duran, Abraham, Sane muhtemelen zaten aldıkları paranın aynısına belki biraz daha üstüne geliyor.
                Abartılacak oyuncular değil bunlar. Onuachu Duran ve Abrahamdan çok gol atacak. Zubkov da Sane’den fazla. İyi para döktüler, ama geçen sezondan güçlü olmadılar.
                https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Gidin su fransada ki elmani alip gelin 10 no icin ne el yunusisi kanat adamdan 10 numara cikarmayami calisacagiz bir dunya para bayilip ustelik salak salak mantiksiz hareketler yine nereye olsa saldiriyorlar ya tutarsa hesabi programsiz sekilde ilerleniyor cok belli..
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• -------------ugurcan---------------

pina------savic/baniya------batagov------mustafa

------------mendy--------jabol----------------------

-------------------elyounusi/cham-----------------------

zupkov-----------------------------------------alan/elyounusi

-----------------------onuachu/sikan/dragus---------------------

mevcut durum
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Da costayi akbil kapmis bedava topcuydu en kotu 1 yil idare eder onuachuyu bedavaya getirirdik 1 yil sonra ama yok
                      En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 01.07.2025, 15:59.
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Ben Elyounoussi'yi ortada düşündüğü gibi şeylere katılmıyorum. Bence Zubkov'u çift forvet partneri düşünüyor, transferi sağ kanada düşünüyordur.

Ben hocanın 3-5-2 , 3-4-1-2 , 3-6-1 üzerine sistem kuracağını düşünüyorum. Neden mi?

Wooh
                        Savic
                        Batagov
                        Baniya
                        Taha
                        Arda
                        Serdar
                        Ali Şahin
                        Lundstram
                        Okay
                        Salih (kısmen)

Bu kadar oyuncudan orta sahada verim alamazken tek ihtimal bunların stoper oynayışları

Savic - Okay - Lundstram ortada

Wooh-Serdar-Baniya-Ali Şahin-Taha sağda

Batagov-Arda solda.

Bu kadar stoper normal mi? Şu an bunların neredeyse hepsi kadroda, 2 stoper oynayacaksan neden 8-10 tane stoperle hazırlanırsın ki? Maksimum 6 yaparsın.

"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                        Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben Elyounoussi'yi ortada düşündüğü gibi şeylere katılmıyorum. Bence Zubkov'u çift forvet partneri düşünüyor, transferi sağ kanada düşünüyordur.

Ben hocanın 3-5-2 , 3-4-1-2 , 3-6-1 üzerine sistem kuracağını düşünüyorum. Neden mi?

Wooh
                          Savic
                          Batagov
                          Baniya
                          Taha
                          Arda
                          Serdar
                          Ali Şahin
                          Lundstram
                          Okay
                          Salih (kısmen)

Bu kadar oyuncudan orta sahada verim alamazken tek ihtimal bunların stoper oynayışları

Savic - Okay - Lundstram ortada

Wooh-Serdar-Baniya-Ali Şahin-Taha sağda

Batagov-Arda solda.

Bu kadar stoper normal mi? Şu an bunların neredeyse hepsi kadroda, 2 stoper oynayacaksan neden 8-10 tane stoperle hazırlanırsın ki? Maksimum 6 yaparsın.
                          ben de daha önce çok benzer şeyler yazdım bu transferler pek 4 lü sistem transferi değil

--------------------------ugurcan-----------------------

--------------baniya/transfer-----savic/lunstram-------batagov/arda---------------

pina------------transfer/ozan------------jabol/salih/okay------------elyounusi/cham?----------mustafa

-------------------zupkov/alan-------------------onuachu/sikan----------------------

gibi
                          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                          Yükleniyor...
                          X