İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Serdar Ali Çeliklerde bugün videoda Fenerbahçeyi eleştiriyordu. Trabzon Spor üç Transfer yaptı Kalecisinide elinde tuttu, Sen daha kalecini Satıp kaleci alamadım transfer yapamadın diye Ali koça giydiriyordu.Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?
-
bu tekke de oyuncuları abuk subuk yerlerde oynatmayı çok seviyor..
bu elyunusi burada çokça yazıldı yıllardır. bir gram ilerleme kaydedebildi mi?Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Şenol Güneş ısrarla istiyor deniliyordu..ama o oyuncuyu bilmez muhtemelen videoları izletilmiştir..İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZubkov'da nasıl başarılı bir transfer politikası veya taktiği izlediysen.Yine başarılı bir transfer hamlesi için aynı yolu takip edeceksin.Orta sahada oyunu yönlendirecek, kilit paslar atacak kaliteli nokta atışı bir futbolcuya ihitiyaç var.Bunun başardığın zaman çok büyük hamle yapmış olacaksın...
ama iyi bir gözü olduğu ortada..Atiba ve Marcelo da nokta atışlarıydı..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
- Beğen 1
Yorum
-
bizim taraftarlar cham'ı, mendy'i beğenmez ana avrat küfür eder ama gider sezon başında bitik yürüyecek hali olmayan galatasaray'a 2 depar atan adamı yere göğe sığdıramıyor. twitter'da dünden beri övüyorlar adamı.
daha geçen sene draguş alınmadı mı gözümüzün önünde. antep'te şov yapıyor deniliyordu gelmeden önce de yazdım küçük takım oyuncusu ağır çöp diye ne oynadığını gördük.
bu arada kopenhaglı el yunusi kaliteli topçu. ben beğeniyorum. kopenhag'a gitmişken orta sahadaki 33 yaşında rasmus falk nasıl türkiye'ye düşmedi ilginç. çok sağlam orta saha.
Yorum
-
Cham a biraz daha sabretmek, iyi bir orta saha kurgusu ile izlemek lazım, benim daha umudum var.
Ama Mendi den olmaz, çok umursamaz ve gıcık bi tip, fizik 10 numara, yetenek ve karakter 5 buçuk numara, İnşallah iyi bir teklif gelşr de kurtuluruz.
Bahsi geçen elemanı beğenen dediğin gibi sadece ğs maçında izleyenler ve o izleyenlerin gazıyla beğenenler diyorum ben.
1 milyon tapusuna, 500 kendine olursa hayır denmez, takımın hızlı ve dikine giden eleman eksiğine alternatif olur, yoksa kesinlikle ilk 11 e ilaç olmaz.
-
-
Zaten Türkiye’de mevcut şartlarda bu paraların ve oyuncuların mantıklı bir sebebi yok. Bu paralar bu oyuncular kıytırık Anadolu takımlarına karşı maç kazanmak için getirilmemeli. Avrupa desek orda da başarı yok ortada. Gidip şampiyon olsalar herhangi bir futbolcularının bir yıllık maaşını karşılamayacaklarını bile bile sırf kendi aralarında çatışmak için milyar liralar harcıyorlar.İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Serdar Ali Çeliklerde bugün videoda Fenerbahçeyi eleştiriyordu. Trabzon Spor üç Transfer yaptı Kalecisinide elinde tuttu, Sen daha kalecini Satıp kaleci alamadım transfer yapamadın diye Ali koça giydiriyordu.
Ama günün sonunda o seviyede oyuncular bu takımları oyalamadan geliyorken bizim bu bahanelere sığınmamız tamamen iş bilmezlik. Bir umuttur yaşamak diye adam oturmuş Tottenham belki beni ister diye seni oyalıyor ama diğer tarafta menajeri araya soksa Tottenhama imza atacak Sane ve Duran buraya iniyor ilk günlerde.
Yorum
-
Güzel noktaya değindiniz. Benzer uyarıyı Cham için geçen yaz burada yazmıştım. Clermont, Ligue 1'in topa en az sahip olan, hücum aksiyonu ve çeşitliliği en düşük takımıydı. Savunmadan kaptıkları topları Cham'la hızlı çıkıp öne taşıyorlardı. "Bakalım Cham burada, oyunu yarı sahaya yıkan, 500 - 600 pas yapan kurguya nasıl adapte edilecek" demiştim. Bu aşamayı önemsemeyip direkt çocuğa "çöp" deniyor. Dragus da öyle... Antep'te nasıl oynatıldı, biz nasıl oynattık? Cornelius'dan beklediğini, Maxi Gomez'den almaya çalışan futbol dahileri başımızdaydı! Folcarelli basın toplantısında kendisi söylemedi mi: "Fransa'da sekiz numara oynuyordum. Burada hocamız farklı bir görev verdi, altı gibi oynamamı istiyor."İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
O edit videosu amatörünü eğlendirir. Acaba set oyununda nasıl? Önemli olan o
Taraftar kolaycıdır, "çöp" der geçer. Role, formasyona bakmaz. Hocalar da fantezi aramayı seviyor. Sanki bugüne kadar bir şey başarıp kendilerini kanıtlamışlar da...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 2
Yorum
-
Muhabir : 3-4 yıldır Trabzonspor'da 8 numara eksiği olduğu söyleniyor. Siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz?
Ertuğrul Doğan: Sürekli söylüyorum, biz teknik kadronun istediği oyuncuları alıyoruz. Teknik kadronun belirlediği isimlerle görüşüyoruz. Başkan olarak “Burası eksik, burası tamam” demem doğru olmaz; ben antrenör ya da teknik adam değilim, iş adamı ve yöneticiyim. Fatih Tekke bir liste hazırladı ve biz de bu transferleri yapmaya çalışıyoruz
Neresinden baksam garip bir açıklama..
Fatih hoca verdiği raporda 8 yok mu..Bu takımın 8 numara eksiğini görmek için futbol dehası olmaya gerek mi var..
Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
Abartılacak oyuncular değil bunlar. Onuachu Duran ve Abrahamdan çok gol atacak. Zubkov da Sane’den fazla. İyi para döktüler, ama geçen sezondan güçlü olmadılar.İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Valla basının yalancısıyız hepimiz ama aldıkları paranın 5-10 katına dahi gelmek istemedikleri söyleniyor. Diğer tarafta Duran, Abraham, Sane muhtemelen zaten aldıkları paranın aynısına belki biraz daha üstüne geliyor.
Yorum
-
Gidin su fransada ki elmani alip gelin 10 no icin ne el yunusisi kanat adamdan 10 numara cikarmayami calisacagiz bir dunya para bayilip ustelik salak salak mantiksiz hareketler yine nereye olsa saldiriyorlar ya tutarsa hesabi programsiz sekilde ilerleniyor cok belli..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
- Beğen 1
Yorum
-
-------------ugurcan---------------
pina------savic/baniya------batagov------mustafa
------------mendy--------jabol----------------------
-------------------elyounusi/cham-----------------------
zupkov-----------------------------------------alan/elyounusi
-----------------------onuachu/sikan/dragus---------------------
mevcut durumALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Da costayi akbil kapmis bedava topcuydu en kotu 1 yil idare eder onuachuyu bedavaya getirirdik 1 yil sonra ama yokEn son gurur6134 tarafından düzenlendi; 01.07.2025, 15:59.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Ben Elyounoussi'yi ortada düşündüğü gibi şeylere katılmıyorum. Bence Zubkov'u çift forvet partneri düşünüyor, transferi sağ kanada düşünüyordur.
Ben hocanın 3-5-2 , 3-4-1-2 , 3-6-1 üzerine sistem kuracağını düşünüyorum. Neden mi?
Wooh
Savic
Batagov
Baniya
Taha
Arda
Serdar
Ali Şahin
Lundstram
Okay
Salih (kısmen)
Bu kadar oyuncudan orta sahada verim alamazken tek ihtimal bunların stoper oynayışları
Savic - Okay - Lundstram ortada
Wooh-Serdar-Baniya-Ali Şahin-Taha sağda
Batagov-Arda solda.
Bu kadar stoper normal mi? Şu an bunların neredeyse hepsi kadroda, 2 stoper oynayacaksan neden 8-10 tane stoperle hazırlanırsın ki? Maksimum 6 yaparsın.
"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
ben de daha önce çok benzer şeyler yazdım bu transferler pek 4 lü sistem transferi değilİlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Elyounoussi'yi ortada düşündüğü gibi şeylere katılmıyorum. Bence Zubkov'u çift forvet partneri düşünüyor, transferi sağ kanada düşünüyordur.
Ben hocanın 3-5-2 , 3-4-1-2 , 3-6-1 üzerine sistem kuracağını düşünüyorum. Neden mi?
Wooh
Savic
Batagov
Baniya
Taha
Arda
Serdar
Ali Şahin
Lundstram
Okay
Salih (kısmen)
Bu kadar oyuncudan orta sahada verim alamazken tek ihtimal bunların stoper oynayışları
Savic - Okay - Lundstram ortada
Wooh-Serdar-Baniya-Ali Şahin-Taha sağda
Batagov-Arda solda.
Bu kadar stoper normal mi? Şu an bunların neredeyse hepsi kadroda, 2 stoper oynayacaksan neden 8-10 tane stoperle hazırlanırsın ki? Maksimum 6 yaparsın.
--------------------------ugurcan-----------------------
--------------baniya/transfer-----savic/lunstram-------batagov/arda---------------
pina------------transfer/ozan------------jabol/salih/okay------------elyounusi/cham?----------mustafa
-------------------zupkov/alan-------------------onuachu/sikan----------------------
gibiALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
Yorum