Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uğurcan bizim için Eren gibi olsaydı o zaman iyi geçirdik derdim. Kaptandı, Trabzon’du bizim için veya biz öyle sanmışız. Sıradan adamlarla aynı kefede değildi bizim için, ama bundan sonra aynı kefede olacak. Efsaneyken kestane oldu.

Yorum

• Yahu hele iki dakika oturup soluklanın, sanki bu transfer rabbimizin bize hediyesi gibi bir şey oldu...

Bir kere 33M Euro + 3M bonus, bizim Uğurcan için beklentilerimizin çok çok üzerinde. Bunu kabul edelim. Peki GS bu paralara nasıl çıktı?
      1. Şampiyonlar ligi listesi için oyuncu yetiştirmeleri gerekiyor. Şu ana kadar konuştukları üst düzey kalecileri ya ikna edemediler, ya da maaşları çok uçuk geldi. Son dakika telaşı içerisindeler.
      2. Barış Alper fiyaskosu sayesinde Şampiyonlar Ligine verecekleri listede ilk 11 Türk oyuncusu sayısı riske girdi. Biliyorsunuz ki o listede 4+4 şeklinde 8 tane yerli oyuncu olmak zorunda. Mecbur kaleci için rotayı son dakikada yerliye çevirdiler.

Bence finansal olarak Uğurcanı 33+3'e satmak nereden bakarsan çok karlı bir iş. Kulüp olarak uzun süre bu rekoru kıramayacağız.

---

Şimdi top Erto'nun elinde. Ya 4-5 tane çok net ilk 11'e transfer yapacak, ya da çekip gidecek. Eldeki parayı ve Uğurcan'dan gelecek parayı hesaba katarsak ilk 11'e en az 4-5 tane Zubkov seviyesinde oyuncu alabiliyor olmamız gerekir.

Şimdi Haziranda şu soruyu sorsak, Uğurcan'ı mı istersiniz, yoksa 4-5 tane Zubkov seviyesinde oyuncuyu mu; eminin buradaki herkes ikinciyi seçerdi.

Fakat benim şahsi görüşüm, Erto'nun çapı bu tarz bir operasyon yapmaya yetmeyecek. Alacakları ya da alamayacakları oyuncular gideni aratabilir. Bakacağız göreceğiz.

---

Bir lafım da Uğurcan hakkında ileri geri konuşanlara:
      1. Bu adam seni şampiyon yapmış. Şampiyon olduğu sene Nwakaeme ile birlikte takımın yıldızıydı
      2. Bu adam bir kere bile problem çıkarmamış
      3. Geçen sene seni küme düşme potasından uzak tutmuş, belki de sayesinde kulüp küme düşmekten kurtulmuş
      4. Giderken de sana tarihinin en büyük parasını kazandırmış. Uzun süre de o paraları göremeyeceksin

Yahu bu adam sana daha ne yapsın? Sırf sen hayatını ikinci sınıf arabesk film tadında yaşayacaksın diye bu kulüp böyle bir fırsatı geri mi tepsin? Bazen insanların ne kadar irrasyonel düşündüklerini gördüğümde inanamıyorum...

---

Son sözüm de Erto'ya: bu senin son şansın. Ya bu kulübe transfer dönemi bitmeden 4-5 tane Zubkov seviyesinde oyuncu getirirsin ya da s**tir olup gidersin.
      Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

30 yaşında kaleciyi 30m euro ya geçirdik demek yerine neden ezik olmayı seçiyorsun Alper, eziklik hoşuna mı gidiyor? Ortada TS için drama ya da kaos yapilacak bir mesele yok. Abartıyorsunuz.

Batagov a da 30 milyon verecek kadar paraları varsa onu da satalim. 30 yasinda adamdan 1 sampiyonluk parasını kasaya koymuşuz, taraftara bak 10 yaşında çocuk gibi alt yapi muhabbeti yapiyor. Kasaya giren paradan haberiniz var mi sizin?

Dortmund yıldızlarını Bayern e verdi, ne oldu oranin alt yapısı mi oldu yoksa her sene Avrupa da yarışan dev kulup mü oldu?
        Trabzonspor camiası şu an ezik zaten. Böyle bildiğin taraftarından hocasına başkanından malzemecisine kadar alayı ezik durumda.

Yorum

• bu olaydan çıkan sonuç yarın batagov, pina, zubkov giderse şaşırmayın. parayı veren her oyuncumu alabilir demektir. dortmund bayern örneği çok saçma. oradaki futbol iklimi farklı.

para çok büyük ama kulübün imajı zedelendi, türkiye çapında rezil rüsva oldun. trabzonlu olmayan birisinin trabzonspor'u tutma gibi misyonu olmaz daha.

ıspartalı kayserili antalyalı adam trabzonspor'u bundan dolayı mı tutuyor.

güldürmeyin abi ya.

ısrarla yazdım a spor ve kulüptekiler galatasaray'ın köpekliğini yapıyor. şehire aşılamaya çalışıyorlar. bir şehrin bütün kimliğini yok etti ertuğrul doğan.

göreve geldiğinden beri galatasaray'ın arka bahçesi gibi hareket ediyor.

fethullah gülen'de her yeri böyle ele geçirdi din allah kitap diyerek milletin beynini yıkadı.

sonra sonuç ne oldu gördünüz.
          En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 02.09.2025, 11:48.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yahu hele iki dakika oturup soluklanın, sanki bu transfer rabbimizin bize hediyesi gibi bir şey oldu...

Bir kere 33M Euro + 3M bonus, bizim Uğurcan için beklentilerimizin çok çok üzerinde. Bunu kabul edelim. Peki GS bu paralara nasıl çıktı?
            1. Şampiyonlar ligi listesi için oyuncu yetiştirmeleri gerekiyor. Şu ana kadar konuştukları üst düzey kalecileri ya ikna edemediler, ya da maaşları çok uçuk geldi. Son dakika telaşı içerisindeler.
            2. Barış Alper fiyaskosu sayesinde Şampiyonlar Ligine verecekleri listede ilk 11 Türk oyuncusu sayısı riske girdi. Biliyorsunuz ki o listede 4+4 şeklinde 8 tane yerli oyuncu olmak zorunda. Mecbur kaleci için rotayı son dakikada yerliye çevirdiler.

Bence finansal olarak Uğurcanı 33+3'e satmak nereden bakarsan çok karlı bir iş. Kulüp olarak uzun süre bu rekoru kıramayacağız.

---

Şimdi top Erto'nun elinde. Ya 4-5 tane çok net ilk 11'e transfer yapacak, ya da çekip gidecek. Eldeki parayı ve Uğurcan'dan gelecek parayı hesaba katarsak ilk 11'e en az 4-5 tane Zubkov seviyesinde oyuncu alabiliyor olmamız gerekir.

Şimdi Haziranda şu soruyu sorsak, Uğurcan'ı mı istersiniz, yoksa 4-5 tane Zubkov seviyesinde oyuncuyu mu; eminin buradaki herkes ikinciyi seçerdi.

Fakat benim şahsi görüşüm, Erto'nun çapı bu tarz bir operasyon yapmaya yetmeyecek. Alacakları ya da alamayacakları oyuncular gideni aratabilir. Bakacağız göreceğiz.

---

1. Bu adam seni şampiyon yapmış. Şampiyon olduğu sene Nwakaeme ile birlikte takımın yıldızıydı
            3. Geçen sene seni küme düşme potasından uzak tutmuş, belki de sayesinde kulüp küme düşmekten kurtulmuş
            4. Giderken de sana tarihinin en büyük parasını kazandırmış. Uzun süre de o paraları göremeyeceksin

Yahu bu adam sana daha ne yapsın? Sırf sen hayatını ikinci sınıf arabesk film tadında yaşayacaksın diye bu kulüp böyle bir fırsatı geri mi tepsin? Bazen insanların ne kadar irrasyonel düşündüklerini gördüğümde inanamıyorum...

---

Son sözüm de Erto'ya: bu senin son şansın. Ya bu kulübe transfer dönemi bitmeden 4-5 tane Zubkov seviyesinde oyuncu getirirsin ya da s**tir olup gidersin.
            hala 33+3 diyo.. yönetim bu rakami yüksek gözüksün diye taraftarin önüne atti.. bu rakam kdv dahil

galatasarayin KAP bildirimde 27,5m€ + kdv yaziyor

1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Yahu hele iki dakika oturup soluklanın, sanki bu transfer rabbimizin bize hediyesi gibi bir şey oldu...

---

---

---

Zubkov kim hocam? Sanırsın Sörloth ya da Ekuban.Yazını bu örneği değiştirerek okumak istiyorum müsaadenle

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu olaydan çıkan sonuç yarın batagov, pina, zubkov giderse şaşırmayın. parayı veren her oyuncumu alabilir demektir. dortmund bayern örneği çok saçma. oradaki futbol iklimi farklı.

para çok büyük ama kulübün imajı zedelendi, türkiye çapında rezil rüsva oldun. trabzonlu olmayan birisinin trabzonspor'u tutma gibi misyonu olmaz daha.

güldürmeyin abi ya.

ısrarla yazdım a spor ve kulüptekiler galatasaray'ın köpekliğini yapıyor. şehire aşılamaya çalışıyorlar. bir şehrin bütün kimliğini yok etti ertuğrul doğan.

Ben zaten ona şaşıyorum.

Kayserili Ispartalı Manisalı adamın "şu" Trabzonsporla ne işi olur ya.

Akıl karı değil. Gidin abi çocuklarınızı GSli yapın en azından sevinirler. Senin kaptanın bile bunun hayaliyle yaşıyor. muş

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hala 33+3 diyo.. yönetim bu rakami yüksek gözüksün diye taraftarin önüne atti.. bu rakam kdv dahil

galatasarayin KAP bildirimde 27,5m€ + kdv yaziyor
                  Tam tersi birader.

27,5m€ + kdv işi Galatasaray yönetiminin kendi taraftarına şirin görünmek için oynadığı bir oyun. Galatasaray, Trabzonspor'a 33M Euro para göndermek zorunda. Tekrar söylüyorum, banka transferinde 33 Milyon Euro gönderecekler.

Galatasaray'ın KDV işi bizi ilgilendirmez. Bizim KDV işimiz de onları ilgilendirmez.

Yorum

• Şimdi buradaki çoğu insan gibi sınıfında tek Trabzonsporlu olarak büyümüş insanları ikna edin.

Trabzonspor dün gece kimliğini kaybetmiştir.
                    "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                    Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben zaten ona şaşıyorum.

Kayserili Ispartalı Manisalı adamın "şu" Trabzonsporla ne işi olur ya.

Akıl karı değil. Gidin abi çocuklarınızı GSli yapın en azından sevinirler. Senin kaptanın bile bunun hayaliyle yaşıyor. muş
                      hocam uğurcan adam falan değil. zaten surat ifadesine dikkat ettiyseniz çok sevimsiz ve iticiydi.

forumda da buradaki arkadaşlar yazdı kaptanlık zerre yakışmıyordu.

demek ki fenerbahçe haberleri doğruymuş.

bu herifi trabzonspor tarihinden silmeli, şehirden ismini yok etmeliyiz.

para ve şöhret için istanbul'a kaçtı.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Zubkov kim hocam? Sanırsın Sörloth ya da Ekuban.Yazını bu örneği değiştirerek okumak istiyorum müsaadenle
                        Şahsen ben Zubkov'u beğeniyorum. Meşrebine göre Sörloth, Nwakaeme, Vitor Hugo vb oyuncuları da düşünebilirsin. Zubkov'dan kastım: kalitesi belli olan, düşük riskli ama hatırı sayılır miktarda bonservisi olacak şeklindeki transferler.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu olaydan çıkan sonuç yarın batagov, pina, zubkov giderse şaşırmayın. parayı veren her oyuncumu alabilir demektir. dortmund bayern örneği çok saçma. oradaki futbol iklimi farklı.

güldürmeyin abi ya.

fethullah gülen'de her yeri böyle ele geçirdi din allah kitap diyerek milletin beynini yıkadı.

sonra sonuç ne oldu gördünüz.
                          Ya dostum dünden beri ne kadar alakasız yorum varsa yapıyorsun yok kaptanını satan kupa finalini de satmıştır vs vs bi ton ıvır zıvır.

Ispartalı Kayserili adam babası tuttuğu için tutuyor. Kendim bizzat örnek. Yahu 4-5 yaşındaki hadi 8-9 olsun kalkıp da Trabzonspor baş kaldırıdır İstanbul'a kaptanını satmadı diye Ts'yi tutuyorum tribine mi girecek. Biraz gerçekci olun

Ha Trabzonspor sahada başarısız çocukların ilgisini çekmiyor doğru ama ayrı bi konu.

Zubkov'a Pina'ya da ederinin çok üstünde bonservis ödenecekse evet gitsinler.

Futbolda yeri doldurulmayacak adam yok. Uğurcan 7 senedir oynuyor Avrupa'da ön eleme geçemiyorsun. Bu bir takım oyunu.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şöyle izah edeyim. Sıradaki ilk maçı kastettim. Galatasaray'la oynasaydık, "Aklım Gs maçında" derdim. Fener'e has bir cümle değil yani.

Fenerliler de haklı filan değil. Uğurcan'ın Sivas deplasmanında yediği golü hatırlıyor musunuz, şampiyonluk sezonu? Ne yani, Sivas'a mı gitmek istedi?

Siz bu güvensizlik ve kuruntuyla iyi yaşıyorsunuz. İyi işte, mutlu olmanız gerek. İçerideki hain olarak gördüğünüz adamı gönderdiniz.
                            Ugurcan hakkinda malum gs macindan sonra bile olumsuz tek bir yorumda bulunmadim. Bilinc altina attik tipki herseyi atmak zorunda kaldigimiz gibi. Ugurcan in yedigi bir cok hatali golü hatirliyorum. Hatta dünyanin önde gelen kalecilerinin yedigi bazi inanilmaz hatali golleride..Yalniz Ugurcan in Gs macinda yedigi goller aklima geldikce bunlar degilde mesela 2011 yilinda bazi Anadolu takimi kalecilerinin fb ye karsi yedigi goller geliyor aklima istemdisi olarak..Bunu oyuncularin "hainligine" degilde yönetilis tarzina bagliyorum diyelim..Her türlü ahlaktan yoksun bir ortamda normal herhalde..2011 lerden nerelere geldik..

Bu sene ilk dörte girebiliriz. Hakemler müsade ederse neden olmasin..Gectigimiz sezon bu bakimdan cok sIkintiliydi..Zeki Yavru lu Samsunspor bile basabiliyor sonucta. Önümüzdeki maclar umrumda bile degil..Klüp gözümüzün önünde hortumlaniyor ve bunu öyle gizli sakli yapma geregi bile duymuyorlar. Klübün gelecegi zifiri karanlik. Hic kimsenin elinden birsey gelmiyor. Korkunc bir caresizlik var. Hadi hortumlayabildikleri kadar hortumlasinlar.. Ekonomi vs.bir gün düzelir diyelimde bu ahlaki cürümüslügu ne yapacagiz? Trabzonspor ile özdeslestirdigimiz tüm degerleri alt üst etti rantci vampirler. Ayaklariyla cigniyorlar..Ar damarlari catlamis resmen..Kurtulus imkani bile yok..Var mi bir cikis yolu?? Gözlerimizi kapatalim, en iyisi beynimizide..Bir tek "ayhanpe" kisisi olarak tek benim kuruntularimsa ne güzel..
                            En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 02.09.2025, 12:10.
                            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Tam tersi birader.

27,5m€ + kdv işi Galatasaray yönetiminin kendi taraftarına şirin görünmek için oynadığı bir oyun. Galatasaray, Trabzonspor'a 33M Euro para göndermek zorunda. Tekrar söylüyorum, banka transferinde 33 Milyon Euro gönderecekler.

Galatasaray'ın KDV işi bizi ilgilendirmez. Bizim KDV işimiz de onları ilgilendirmez.
                              İki tarafın da yaptığı algı.Evet Gs 33 ödeyecek ama o paranın 5,5 M.Euro'su Trabzonspor'un kasasına girmeyecek.Kulüp 33 M.Euro yazarak rakamı büyük göstermeye çalışıyor.Nasılsa diyorlar "zam değil güncelleme lafına" 20 yıldır inanan Trabzon şehri buna mı inanmayacak.Kulübün kazanacağı para 27.5 +3.Devletin Kdv'sini kendi parası gibi yutturmaya çalışmak insanları en hafif tabirle saf yerine koymaktır.
                              En son Larking tarafından düzenlendi; 02.09.2025, 12:04.
                              DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Herkese merhabalar,

Uğurcan Çakır transferi üzerine yıllar sonra yeniden forumda yazma ihtiyacı hissettim.

Uğurcan Çakır transferi, daha önce sayısız defa karşılaşıldığı üzere günümüz futbolunda futbolcuların artık yalnızca maaşlı bir çalışan olduğunu bizlere tekrar gösterdi. Ki şahsen hiçbir futbolcuyla duygusal bağ kurmuyorum, kurulmaması gerektiğini düşünüyorum. Her maçta Uğurcan'a gereken tepki fazlasıyla gösterilmeli o ayrı.

Transferi değerlendirecek olursak; 30 yaşındaki bir kaleciyi tarihin en yüksek bonservis bedellerinden biriyle satmak mali açıdan bizim için oldukça karlı ve olumlu bir hamle. Uğurcan Çakır transferi için söyleyecek başka bir şey yok. Yerine kaleci transferine kesinlikle karşıyım mevcut kadrodaki uygun bir kalecinin oynaması gerektiğini düşünüyorum.

Gelelim Trabzonspor yönetimine. Mevcut Trabzonspor yönetimi; hedefi olmayan, neyi ne için yaptığını bilmeyen, planlaması ve futbol bilgisi olmayan, yapmış olmak için bir şeyler yapan ve yaptıklarını da yanlış yapan bir yönetimdir. Şöyle ki; başarı için her oluşumun bir hedefi ve hedefe uygun yöntemi olmalıdır. Mevcut yönetime soruyorum Trabzonspor'un yıllık, üç yıllık ve beş yıllık hedefleri nelerdir? Ekonomik hedefleri nelerdir? Hedeflere ulaşmak için yöntemi nedir? Eğer şampiyonluk hedefleniyorsa en değerli futbolcunuzu neden doğrudan rakibinize satıyorsunuz ve yıllarca şampiyon olamadığınız halde neden hala takımın başındasınız? Maliyeti düşürerek düşük bütçeli bir takım ile uzun vadeli plan yaparak mücadele vermek istiyorsanız neden önünüze gelen her futbolcuya 5-6 milyon eurolar verip, yalnızca 1 sene sonra komik bedellerle farklı takımlara kiralıyor veya fesihler yapıyorsunuz, neden 30 yaşına merdiven dayamış vasat yerli futbolcuların peşinde koşuyorsunuz? Tek bir cevabı var: Ne yaptığınızı ve ne için yaptığınızı bilmiyorsunuz.

Trabzonspor'un mevcut ortamda sağlıklı bir yapı için yapılması gerekenler:

1) Mevcut yönetim derhal istifa etmeli.

2) Kulübün kısa, orta, uzun vadeli hedefleri yapılmalı ve açıklanmalı

3) Kulübün genel mentalitesi oyuncu yetiştirip satmak ve düşük maliyetle mücadele vermek üzerine kurgulanmalı.

Yukarıda yazdıklarım gerçekleşmeyeceği için mevcut yönetimin yapması gerekenler:

1) Kaleci transferi yapılmamalı

2) 8 numara, 10 numara, 2 Kanat, 1 Stoper ve 1 Bek transferi yapılmalı ve hiçbiri yıldız ve maliyetli olmamalı

3) Transfer dönemi sonunda bu döneme ilişkin Fatih Tekke'nin de katılımıyla basına açık şekilde değerlendirme toplantısı yapılmalı

En son Manava61 tarafından düzenlendi; 02.09.2025, 12:15.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X