İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
tercümanlarımız herhalde sadece fransızça biliyorİlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYav Arjantin liginde, Brezilya Liginde yok mudur acaba hiç alınabilecek 8-10 numara tarzında bir oyuncu? 2-3 ligin dışına çıkmıyor scout ekibi ve Tekke hocam.
1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
- Beğen 1
Yorum
-
Benjamin Bouchouari yanlıs transfer .
bu transferler bence bırılerını zengın etmek ıcın yapılıyor o zaman . art nıyetlı hareketler bunlar diye dusunuyor insan artik bir yerden sonra.
Oyuncu : Portekızden veya guney amerıkadan alacaksın. takımın ıcıne ettıler
cop oyuncular alıyorlar yada olması gerekenı almayıp dandık alternatıf copler alınıyor
abıcıgım belcıkadan veya fransa ıkıncı lıgınden oyuncu almayın alacagınıza altyapı oyuncularını oynatın cok daha ıyı olurEn son erenslash tarafından düzenlendi; 04.09.2025, 01:36.
- Beğen 1
Yorum
-
Ağaoğlu olsaydı pellegrini'yi de ikna ederdi. Zielinski'yi de ikna ederdi kim varsa ikna eder uçağa biner gelirdi
Trabzonspor iş bilmez insanların eline düştü. Seçimde Ağaoğlu başkanlık için ikna edilmezse Trabzonspor'u çok kötü günler bekliyor
- Beğen 2
Yorum
-
Bouchouari Brüksel aktarmalı uçakla mı geldi? Belçika ne alaka? St Etienne Fransa ligi takımıİlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenjamin Bouchouari yanlıs transfer .
Belkıcadan oyuncu alınmanın mantıgını soyle dusunmeye baslıcam artık malum belcıka kara para aklama merkezının baskentı avrupada. yanı artık ne dıyım....
bu transferler bence bırılerını zengın etmek ıcın yapılıyor . art nıyetlı hareketler bunlar
Oyuncu : Portekızden veya guney amerıkadan alacaksın. takımın ıcıne ettıler
cop oyuncular alıyorlar yada olması gerekenı almayıp dandık alternatıf copler alınıyorYahsi Bati 51:28
Yorum
-
Bouchariyi paramız yok diye almamışız meğer. Keşke olmamaya devam etseydi de bu adamada katlanmak zorunda kalmasaydık. Bir kulüp yönetimi düşününki buna td side dahil (çünkü onda da belliki bi ağırlık yok) futbol gerçeklerine bu kadar yabancı olsun inanılmaz gerçekten. Şu forumdan kura ile 10 tane adam seç şurda alınan 2-3 yabancı dışında hiçbirini bırakın Trabzona getirmeyi Türkiye sınırlarına sokmazdı.
- Beğen 1
Yorum
-
Olabilir ama Frankfurt da oynuyor ve Frankfurtun son senelerde bir aurasi var bircok topcusunu iyi fiyata iyi takimlara satti.İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Paranın doğru mentörlük verilmeyen gençler üzerindeki motive edici gücünü yabana atma Ertan hocam. Son model bir Porsche’ye her 19 yaşındaki Türk genci binmek ister.
Ayrıca ailesi rizeli diye biliyorum. Belki ucundan kenarından Trabzonspor’luluk vardır.
Bu sezon cift hane Gol assist yaparsa o da o büyük takimlarin Kitapciklarinda daha da öne cikacak.
Can bunu biliyor. Menejerlerleri ve Frankfurt her konuda profoyenel destek sagliyordur.
Birde Almanya da istedi arabaya bine bilir Türkiye kiyasla o kadar Pahali degil hemde Sponsorlar var onlarda bedava Araba veriyorlar.
Bu sezon iyi basladi ligte 2 mac 2 gol 2 assist kupada 1 assist.Coktan tren kacti.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
- Beğen 1
Yorum
-
Genel kanının aksine ben Bouchouari’den ümitliyim. Bence Bouchouari - Tim Jabol Folcarelli ikilisi gayet dengeli ve lig için yeterli olacaktır.
Yine de insanın aklına iki soru geliyor:- Madem Bouchouari’yi 4M’a alabiliyorduk, ne vereceği belli olmayan 4 maç cezalı Oulai’ye niye 5.5M verdik?
- 8-10 kim alınacak?
En son Ekrem D. tarafından düzenlendi; 03.09.2025, 19:19.Yahsi Bati 51:28
- Beğen 1
Yorum
-
oluai fırsat olarak görülüp ilerde çok para edeceği düşünülerek daha çok gelecek için alınmış ben öyle duydum ama dediğim gibi sadece duyum doğruda olmayabilir.İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenel kanının aksine ben Bouchouari’den ümitliyim. Bence Bouchouari - Tim Jabol Folcarelli ikilisi gayet dengeli ve lig için yeterli olacaktır.
Yine de insanın aklına iki soru geliyor:- Bouchouari 4M’a alınabilecekken, Oulai’ye niye 5.5M verdik?
- 8-10 kim alınacak?
THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
Benjamin Bouchouari belcılkalı ya belkıcalı veya belkıcadan oyuncu almayalım demek ıstedım. hastalıklı ısler yapıyoruzİlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bouchouari Brüksel aktarmalı uçakla mı geldi? Belçika ne alaka? St Etienne Fransa ligi takımı
Yorum
-
Stilini beğendim ama ihtiyaç değil. Hoca bunlarla oynayacaksa 4-4-2 oynaması lazım. Onun da 2. forveti yok elimizde.İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBouchari çoğu kişiyi yanıltabilir
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum