Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ooo bro nerelerdesin ya hosgeldin. sen en son ertonun sampiyonlugun asıl mimarı oldugunu da dusunuyordun bir tanede kankan vardi hatta ayni kafada yazip duruyordunuz ikiniz o daha giremiyor foruma utancindan senin dusuncende varmi bir degisme yoksa erto ile ilgili hala aynimi dusunuyorsun
    Yüksek ihtimal paradı var diye öyle düşünmüştür çünkü bu arkadaşa göre 70 m euro ya transfer olan Jhon Duran gibi adamları almamız lazım, Ts nin transfer politikadı o şekilde olmalı. Hoca olarak da en az Arteta düzeyinde hocalarla çalışmalıyız.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

adamların sponsorlugu var. gızlı el yardım edenler de olabılır.

Trabzonsporun maddı olarak guclenmesı taraftarla olmaz zaten sponspor ve ıs adamlarıyla olur. her takımın var. mesele zengın adamları yakalamak.

ama su bır gercek zengın adamlardan olusması lazım sponsorlarımızın.

networkıng ve para ve sponsor bunları yapması lazım Trabzonun.

bjkde de aman aman par ayok ama ıs adamları kongre uyelerı destekcılerı var. fbye gelınce onlar da desteklenıyor ama transfer yapmayı bılmıyorlar
      Brocum hoşgeldin yav bu kadar uzak durma BMN'den
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim gördüğüm kadarıyla bu Sloven çocuk tam ortasınıf topçu. Ne öldürür ne de yaşatır. Kimseyi alamıyorlar, bari dostlar alışverişte görsün hesabı yapılcak bir transfer gibi gözüküyor. Üstelik adam 6 8 olarak tanımlanıyor. Bize tam tersi 8 10 lazım bu artık bas bas bağırıyor takımda.
        Sloven bardhi diyebilirmiyiz iyi duran top da kullaniyormus
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Vallaha ne bileyim Fatih. Adam hakkında bakınıp duruyorum da bana dümdüz topçu geldi. Çok bir şey de bilmiyorum adam hakkında ama bu adam bizim aradığımız ortasaha kesinlikle değilmiş gibi geliyor bana.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tamam da yanlış anlama da Pina ya bu forumda daha düne kadar ağır defansı kötü diyen bir kesim vardı
            Yanlış anlayacağım bir şey yok verilerine bakayım derken top kaybı sayısı dikkatimi çekti üstüne sırplar ne düşünüyor diye baktım. Belki kötü gününe gelmiştir inşallah iyi çıkar da hiç izlemediği adamı 5-10 dakikalık videolardan De Bruyne almışız gibi yorumlayanlardan daha gerçekci bi görüş sırpların yorumu

Yorum

Orta sahadan 1-2 oyuncu giderse,
              Tapusu 5 milyon değilse sorun yok.

Yorum

• Elsnik anadolu takımı topçusu gibi geldi umarım olmaz o iş. Seviye atlatacak adam lazım oraya.
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yüksek ihtimal paradı var diye öyle düşünmüştür çünkü bu arkadaşa göre 70 m euro ya transfer olan Jhon Duran gibi adamları almamız lazım, Ts nin transfer politikadı o şekilde olmalı. Hoca olarak da en az Arteta düzeyinde hocalarla çalışmalıyız.
                  Ayranimiz yok icmeye tahtarevanla gidelim hacet gormeye diyenlerden kendisi farkindayim iyi bilirim bromu takip ederim kendisini
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Elsnik transferi tamam. Uçuşu hazırlanıyor.
                    Sessiz ve derinden duyumculuk yapıyorsun
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• Bu tamy abraham şabanini beğenen var mi?
                      61

Yorum

• Vasat bir transfer daha yapmışlar, takım hücum gücü olarak inanılmaz zayıf, skorer kanat ve 10 no transferi lazımken bok bok transferlere devam ediyorlar..
                        En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 6 gün önce.
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu tamy abraham şabanini beğenen var mi?
                          Var ben 🤦🏻

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Elsnik midir nedir Pafos eşleşmesinde içerde 31 top kaybı yapmış emin miyiz teknik oyun kurucu olduğuna.

Soner Aydoğdu'yu koysan o kadar top kaybetmez
                            Yanında oynayan kazmalarinda etkisi olur , iyi oyuncuyu kötü gösteren takım misali. Bize uyar gibi adam oyun zekası var ama dezavantajı büyük maçlarda ne yapacağı belirsiz.

en kritik yere en fazla para harcayıp daha iyisi alınmalıydı.
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Var ben 🤦🏻
                              Eskiden bizde oynayan Djanini den farki ne sence .
                              bence djanininin bir gomlek yeteneksiz versiyonu bu abraham
                              61

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sessiz ve derinden duyumculuk yapıyorsun
                                Yıllardır duyumculuk eleştirisi yapıp düştüğümüz durum

İnsan bilince de paylaşmadan edemiyormuş. ''Some duyumcu problems''

Bu duyum değil arkadaşlar somutlaşmış bir lojistik operasyonu diyeyim. 2-3 saate zaten düşer medyaya da muhtemelen.

Diğer transferler hakkında da hiçbir bilgim yok. Elsnik'i ile gerdeğe girdik. Hayırlısı olsun.
                                #Dik oyna

Yorum

Yükleniyor...
                                X