Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben şu anda Onuralpın kaleye geçeceği ilk maçı iple çekiyorum, umarım Onuaralp da çok büyük bir kaleci olur.
    Tekke şu orta sahasız ortamda bile cesaret edip sahaya salih boran atamıyor. Hiç sanmıyorum onuralpi oynatsın.

Yorum

• bu arada ne bilal i aga

kayseri taraftarı ıslıkladı daha yeni bu kaleciyi, vasat kaleci

kayserispor taraftarının ıslıkladığı ve muhtemelen göndermek istediği bir kaleciye bide bonservis mi vereceğiz

haberi salim manav girmiş, umarım gerçekleşmez
      TEKKEBALL

Yorum

• bilal beyazıt geçen sezonu iyi geçirdi bana kalırsa deniz ertaş daha potansiyelli duruyor neden ona gitmediler anlamadım

Yorum

• İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hahaha erto göndermek istemedi ama ben istedim diye tepkiyi üstüne çekmiş.

Yazıklar olsun.

paraya karsi emegin savasi riv riv riv.
          fikralarla turkiye.
          hadi eyvallah
          Müyük marakter muğurcan makııırrrr
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Anladım gayette. Kaptanımızı sattık, ilkemizi sattık, kaptanını paraya dahi ikna edemiyorsun vs vs

Yahu başkanın çıkıp galatasaray dost camiamız dediğinde Trabzonspor ölmedi de bugün mü öldü? O gün çocuğun tutabilirdi de bugün mü tutamaz?

Ogün gitti Abdullah gitti Ünal gidecekti Selçuk gitti Burak gitti Uğurcan gitti yarın da Ahmet gidecek Mehmet gidecek. Yapacak bir şey yok. İstanbul kulüpleri her anlamda önümüzde ve daha başarılılar. Bir kere yok sayamayacağımız şehir faktörü var. Kaptanını bile cezbedecek derecede aynı parayı versen dahi.

lıgde basarılılar ama avrupa nal topluyorlar. gs bu kadroyla basarılı olabılır ama hocadan kaybedıyor gs . basarısız olabılırler hocadan oturu.

turk lıgı ve ıstanbul takımları basarısız bız daha da beterız. avrupa kupalarında cok kotu Turk takımları

En son erenslash tarafından düzenlendi; 2 gün önce.

Yorum

• Eğer Trabzon şehri bu olaya tepki göstermiyor, tesisleri basmıyor, o başkan denen yalancı, üçkağıtçı, futboldan anlamayan ,sürekli bom boş konuşan, 2.ligde bir takima bile başkanlık yapamayacak seviyede adamı o koltuktan indiremiyorsa diyecek bir şey yok.
              GS sikistimi devre arası zubkov, Batagov filan da alabilir. Yeteri istesinler, biz veriririz GS ye hiç sıkıntı yok.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yanı ben bu as baskanda da kıllandım sanırım uc sen eonce gelmıs. ya kımseye ıftıra atamam genel huyumdur ama bu kadar korkunc tablo gorunce ınanılmaz para yıyorlar takımı bıtırerek dıye dusunuyorum artık. hanı cok fazla Trabzonspor uzerınden zengın oldu bunlar asbaskan da dahıl buna bence.
                Boga ve wooh menajeri olayını bi araştır

Yorum

• Nasreddin hocanın evine hırsız girmiş Hoca Kadı'ya gitmiş..Kadı demiş ki hoca kapıyı kapatmadın mı hoca kapıyı kitlemedin mi hoca perdeyi çekmedin mi hoca onu yapmadın mı hoca bunu yapmadın mı..

Hoca da demiş ki yahu Kadı Efendi tamam ben hep kusurluyum da şu hırsızın bi kabahati yok mu?

Tamam Erto bu işde kabahatli de şu Uğurcan denen kişiliksiz herifin bi kabahati yok mu? Herif senin can düşmanın emeğini çalanlara gitmem için tam 1 ay sustu sustu..Çıkıp bir Trabzonspor taraftarı gibi benim emeğimizi çalanlarla uzaktan yakından bir alakam olamaz diyemedi...Kimin eşseğine binerse onun türküsünü söyledi..Erto fenere satmayacağız dedikten sonra fenerin türküsünü söylemeyi bırakıp çark etti taraftarımızın gazını sezon başlarken aldı..Şimdi de gsnin türküsünü söylüyor..

Ulan gitmek istemeyen bir adamı kafasında Avrupa'da oynamak fikri olan adamı kim gönderebilir?

Fenere gidecek diye camiasız kalırsın diyen adamlar gsye gidince neden susuyor..Asıl şimdi camiası kaldı Uğurcan..Gördüğüm yerde de havaalanı olsun maç çıkışı olsun nerde görsem tepkimi koyacağım bu herife.
                  Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• 36 milyon euroya satmışız inanılmaz bi rakam kap geldi

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tekke şu orta sahasız ortamda bile cesaret edip sahaya salih boran atamıyor. Hiç sanmıyorum onuralpi oynatsın.
                      Kalecilik başka bir mevzu elinde 3-4 seçenek olmuyor, ayrıca Kaleci mevkinede devşirmede yapamıyorsun ne bilim Sikan sen geç kaleye bu maç diyemiyorsun Bir kaleci alınır ki vasat biri olur kesin, ama illaki Onuralp kaleye geçer kendinide ispatlarsa önü açıktır.
                      En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 2 gün önce.
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Kamuoyuna Duyuru

Profesyonel futbolcumuz Uğurcan Çakır’ın, Galatasaray Kulübü’ne kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.

Anlaşmaya göre; Galatasaray Kulübü, Kulübümüze sözleşme fesih bedeli olarak KDV dahil 33.000.000 EURO garanti bedel ve 3.000.000 EURO şarta bağlı bonus olmak üzere toplam KDV dahil 36.000.000 EURO ödeme yapacaktır.​

Yorum

• Ortaya adam gibi bir adam alsınlar geri kalanını borca gömsünler hiç değilse.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• İlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            36 milyon euroya satmışız inanılmaz bi rakam kap geldi
                            KDV dahil

1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Çöpçüyü iyi iteledik.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• 33 bonuslarla 36 ya gitmiş
                                ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...