Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Yanal'ın oynatmak istediği oyun Spalletti Roma'sının bir benzeri.

Trabzonspor'un,Roma'nın Spaletti dönemindeki gibi oynamasını çok isterim,fakat bu oyun anlayışını oynayabilecek bir kadroyu hemen kurmak için ciddi bir kadro mühendisliği ve bu oyunu oynayacak oyuncular çok ciddi bir maliyet gerektirir.

Ersun Yanal'ın bu oyun anlayışını oynatabilmesi için yapılması gereken bu transferleri önümüzdeki iki-üç transfer dönemine yayarak bu transferleri yapmak olmalı.Bu transferlerden sonra ligi domine edeceğimizi düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      en acısı su olacak ve oldu, ben haklıydım diyebilmek icin takımı desteklememek....ve bu hastalıgımızdan kurtuldugumuz vakit belki birseyler olabilir....
      takım kotu takım iyi oynamıyor bunlar problem degil ortada ciddi anlamda temel psikolojik sorunlar cıkar catısmaları ve sen ben cilik var....bu problemler de sanırım giderilecek gibi degil....
      herkese her düsüncede basarılar, trabzonspor umarım kendi karakteriyle bir yere gelir, yoksa taraftarından ona yarar yok....
      Adam ben hakliyim diyebilmek icin 2 senedir Aytac'i oyuna aliyor, Abdulkadir'e 1 dakka forma sansi vermiyor.

Taraftarin tepkisine ragmen Yumlu'ylan, Akbas'lan uzatiyor.

Roda'yi oynatmiyor, Castillo'yu, Theo'yu yedek birakiyor.

Yorum

• Gelişime devam hocam, hep adım adım...
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• sorun adamda değil yönetimde hala anlamadın mı yapılmayan transferler?
          İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          .
          Ne istifasi mi? Bu adamla basari gelmeyecek. Ben inanmiyorum. Bu durumda istifa gayet mantikli. Her sey istikrar degil maalesef.
          "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Olur mu öyle şey? Ben anlamiyorum bu tip senaryolari. Acayip seviyor taraftar. Siz çevrenizle böyle mi diyalog kuruyorsunuz? Sürekli bir yerlere mesaj mi veriyorsunuz? Bir sorunu olsa gider konuşur yönetimle. Gayet stresliydi, oyuncular da heyecanliydi. skoru koruma kaygisiyla hamleler denedi ve yanliş yapti bu kadar basit. Maçi kazanma heyecani skoru koruma isteği, yari alanini terk etmeme refleksi getirir, ayaklar gitmez, tedirginlik olur, normal bunlar.

Çocuk oyuncaği değil ki bu, maçin ortasinda bir yerlere mesaj göndersin.
            Tek mantıklı açıklama dedim zaten. Yoksa başka izah bulamıyorum
            Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ersun Yanal'ın bu takımı şampiyon yapabileceğine ben de inanmıyorum ama takım biraz havasını bulursa 2. veya 3.lüğe oynatabilir. Yoksa mevcut kadroyla GS ve BJK ile yarışma şansımız çok yok. Benim gözümde hocanın etkisi en fazla % 10-20 arasındadır her şey kadroda biter. GS bu sene şampiyon olursa ya da kıl payı kaçırırsa teknik direktörlüğün o kadar atfedildiği kadar büyük bir şey olmadığı bir kez daha tescillenir. İsmail Kartal FB'ye 74 puan aldırdı. ucu ucuna şampiyonluğu kaçırdılar. Keza aynı sezon Hamza Hoca da şampiyon yaptı. Madem bu kadar büyük hocalar bütün kulüplerin kendileri için sıraya girmesi lazımdı. Ersun Hoca'nın tek büyük yanlışı sürekli biz gelişmekte olan bir takımız, sabır istiyoruz şeklinde bahane sunarak taraftarı oyalamasıdır. GS 11-12 sezonunda pat diye 7 oyuncu transfer edip nasıl şampiyon oldu? Keza bu sene 9 yeni oyuncuyla nasıl havalarının değiştiği de ortada. Ha bir de Ersun Hoca gitsin diyoruz da yerine alternatif sunamıyoruz. Yabancı isimler zikrediliyor ama Trabzonspor'a yabancı hoca falan olmaz bunu defalarca gördük...
              Süper...Sadece ekleme yapmak istiyorum gelişmekte olan bir takımdan bahsetmek hocanın en büyük yanlışı ama bunu yapmak zorunda bırakıldı bırakılıyor.Sen Ersun'a bütçeyi önüne koyup kadronu kur hoca dersen devre arasında yaptığı gibi gelişmiş takım kurar.Yok Geçen sezn başı yaptığın gibi Ekici-Suk-Yusuf Erdoğan-Mustafa Akbaş-Zeki'in as çıktığı takım yaratırsan adam gelişmeden bahsetmek zorunda kalıyor.
              Aynı şeyi şu anda yaşıyorruz.İçinde bulunduğumuz an yanıltıcı olabiliyor.Bugünün eleştirisi 1 yıl sonra daha sağlıklı yapılacak.Sen Ersun'un eline Sosa Junuz Serdar'ı 1 ay önce verseydin bu demeçleri kurmak zorunda kalmazdı.
              En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 23.08.2017, 13:07.
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------
              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben ilk saçmalamısını geçen sezon 22. haftadaki Konya maçında anladım. Maçı kazanmamak için kırk takla atmıştı.

Aşağıdaki video fb maçındaki niyetini gayet iyi ifade ediyor.

2. dakikadan itibaren izlemeniz yeterli
                Vardar ın golü ersuna gelsin.

Yorum

• Kadıköyde fenere yenilmeyen büyük hoca
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Nasil da kahroluyorsundur suan... Acaba hangisi; ulan ben şu takimi nasil yenemedim diye mi? Yoksa "mutluluk" elend diye mi? Allah bilir...

Yorum

• Kaybetmedigin için sevinçle döndüğün yere tekrar tekrar bak bugün hoca!
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Hocam, ezecektik bunları. Canın sağolsun. İçerde vura vura yenmemiz dileğiyle hocam!
                        MCMLXVII

Yorum

• Cedomir Janevski> Ersun.

Hoca şimdi kahroluyordur. Tabi ki fbyi yenemediğine değil fbnin elendiğinedir.

Bir an önce yallah fenerbahçeye.
                          En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 24.08.2017, 22:59.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Kadıköy'de yıllar sonra 2 gol attık diye övülüyordu, adamlar her maç banko 2 tane yiyor. Komik olan biz yenilmemek için son dakikalarda kıvranıyorduk.

Abartıldığı kadar iyi bir hoca olmadığını hayalini kurduğu fenerde batırdığında herkes görecek. Ama şimdilik 2 maçta 4 puana tav olup oynanan futbolun yetersizliğini göz ardı edenler için biraz daha sabredeceğiz.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hata yaptığını hepimiz söyledik. Ama FB'ye yaranmak için bilerek sattı tarzında yazılanları okudum. Gerçekten inanılır gibi değil. Evet hepimiz 20 yıl aradan sonra bir galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyoruz ama bu kadarı da fazla...
                                Onlara fazla değil,o tiplere inat şu an hocanın sözleşmesi uzatılmalı.
                                Tam destek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X