Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kendisine çok kızdım ama hatasıyla sevabıyla o bizim hocamız
    şampiyon yapacak bizi ben inanıyorum
    "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
    Louis D. Brandeis

Yorum

• Yav bu futbolu ne kadar abartıyorsunuz. Yapılacaklar belli, tatik belli, her şey belli, uygulatırsın uygulatamazsın o başka. Transfer başlığına yazmıştım buraya da kopyalayayım.

"Atmoster psikoloji önemli şeyler ama futbol da futboldur. Şu Vardar'ın doğru yapabildiği şeyleri biz yapabildik mi? Başka bir soru da şu; Fener bizim maçta farklı mı oynadı, neredeyse tıpa tıp benzer bir oyun oynadı. Yani 20 atardık dediğin haliyle bizim maçtaki hali arasında bir fark yok maçı izliyorsanız görürsünüz."

Bu arada Ersun'un kaplumbağa hızında işleyeceği takım ancak 20. haftada filan hazır olur. Sonra tekrar düşüşe geçer ve sabır devresine gireriz Hep dediğim gibi beğeni eşiği çok düştü. İki pasa tav olur hale geldik. Takım 3 pas art arda başarılı bir şekilde tamamlayınca gelişiyor denmeye başladı.

Bugün güldüğümüz FB bile bizi sollayacak, takır takır olmasa bile iyi bir futbol oynar hale gelecek, bizde o umut yok işte, çünkü ne oynadığın belli değil. Hep dediğim gibi bu takıma eldeki imkanlarla en iyi Tolunay Kafkas futbol oynattı, sahada ne yapmaya çalıştığı belliydi ve gelişim göstermeye çabalıyordu sonuçlara vs girmiyorum. Yani tahmin edin futbol anlamında çıkabildiğimiz en yüksek seviye Kafkas ise ne kadar yanlış tercihler yapmışız. 2 yıldır da devam ediyor saçmalıklar. Ersun Yanal ile vakit kaybettik. Yine tek bir umudum kaldı o da üst seviye 2 ismin takıma katılmasıyla Castillo, Burak ve onlara eşlik edecek Yazıcı vs derken belki bir şeyler yapabilir Ersun Yanal. O da bir zahmet artık yani.

En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 25.08.2017, 00:15.

Yorum

• 3 büyük takımın 15 yıldır kazanamadığı Kadıköy'den Trabzonspor'un başında çıktığı 5 maçta 4 beraberlik alan Trabzonspor'un son 20 yılda Kadıköy'de kazanabildiği sadece 9 puanın 4'ünün sahibi olan Ersun Yanal...
        Seni kapı artlarında pusuya yatanlara yedirmeyeceğiz.
        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
        -------------
        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• 3 maç beraberlik almış mış 2'si leş herkesin içinden geçtiği fener diğeri de aynı son maç gibi gömülüp orta sahadan şut çektiğin Hakan Arıkan'ın dünyaları çıkardığı tüm bunların üstüne son şutu da fenerlilerin kendi engellediği beraberlik. Ezbere konuşup övmek bunu gerektirir.

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            3 büyük takımın 15 yıldır kazanamadığı Kadıköy'den Trabzonspor'un başında çıktığı 5 maçta 4 beraberlik alan Trabzonspor'un son 20 yılda Kadıköy'de kazanabildiği sadece 9 puanın 4'ünün sahibi olan Ersun Yanal...
            Seni kapı artlarında pusuya yatanlara yedirmeyeceğiz.
            Şimdi oldu. Hakaret etmeden...

Ayrıca Ersun Metin Korkmaz ve oğlu arasındaki üçgeni bilmeyen yok. Daha dünden bugüne menajerlere ödenen ve yenilen paraların durumu ortaya çıkarıldı. Fbli kimliği sorun değil fbde takılı kalması sorun bu adamın. Camiayı en kolay bölen insan oydu. Kredisi en az hocaydı. Ben istemedim istemiyorum taraftar olarak. 2 sezon geçti ve bir arpa boyu ilerleyemedi oyuna müdahil olma yolunda. 13 maçlık periyot onun eseridir diye düşünüyordum ama skor yerine oyuna baktıkça Ersun'dan çok yeni stadın gazı olduğunu görüyorum
            Iyi zamanında tabi ki susup katlanacağız bu adama bolmemek adına ama şu maçtan sonra 50. Yılın başında yol daha yakınken dönmek varken kurtulmak varken istemiyorum bu adamı. Fbli olması umrumda değil, ama bizimle calışırken aklının bir köşesinde tamamlayamadığı fb macerasıda olmasıyla sorunum var. Fb bu takımın ezeli rakibi hatta öte hasmı hem de suni değil en kallavisinden geriye kalan 17 takımin hepsi traş Trabzonspor için. Ona dilediği başarı dileğiyle övgüleriyle sorunum var.

Oynattığı futbolu zaten sevmem oyun içi plansizliğı oyunu okuyamaması falan girmiyorum hiç. İnanmıyorum ben bu adama istemiyorum kardeşim. Isteyen istesin onlarla bir sorunum yok. Ben Ersun Yanal'a inanmıyorum onu bu takımın başında görmek istemiyorum. Bu takım için zaman kaybından öte olduğunu düşünmüyorum .
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Öncelikle Vardar muamelesi görsek rahat kazanırdık. Bizim maçın hikayesiyle alakası yok.
              +
              Herkes okudu oyunu Ersun Hoca eksik kaldı.Siz gerçekten buna inanıyor musunuz?
              Geçen yıl Rize ile 2-2 berabere kalırken neden defansa ekstra bir oyuncu girmedi diyen de sizdiniz,e şimdi de Yusuf niye çıkar vs. Yanlış yapmış olabilir.
              Eleştiriyi hakettiği gibi yapmak lazım.

Pereira gelirkenki çirkin lafları hatırlıyorum,sonrasında hiç özür dinleyeni görmedim.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Öncelikle Vardar muamelesi görsek rahat kazanırdık. Bizim maçın hikayesiyle alakası yok.
                +
                Herkes okudu oyunu Ersun Hoca eksik kaldı.Siz gerçekten buna inanıyor musunuz?
                Geçen yıl Rize ile 2-2 berabere kalırken neden defansa ekstra bir oyuncu girmedi diyen de sizdiniz,e şimdi de Yusuf niye çıkar vs. Yanlış yapmış olabilir.
                Eleştiriyi hakettiği gibi yapmak lazım.

Pereira gelirkenki çirkin lafları hatırlıyorum,sonrasında hiç özür dinleyeni görmedim.
                Hocam bizim taraftarı çözemedin galiba. Gırla olumsuz yazı pompalar. 10/5-6sı tuttu mu; "demiştim ben yauuu.", "yine dediğime geldiler yau" diye böbürlenmeye çalışır.

Bu tipleri ne kadar minimize edersek, başarı şansı aynı oranda artacaktır.

Trabzonspor ortak kimliği yok ki camiada. Herkes kendi fikrini ortaya atar, yetkilileri fütursuzca eleştiri bombardımanına tutar. Ulan avize 20 yıldır orada, şike davasında bile adamlar savunuyor.(haksızlığı savunalım değil buradaki ana fikir) bizimkiler ise tek harekette yerme ve yeme işlemi.

Bu kafatasını çıkartmak şarttır. Benim hatırladığım son 13-14 yılda hep bu sistem devam ediyor. Başarı desen yok, hamster gibi bir şeyin içine girmiş dönüp dolaşıp aynı yere varıyoruz. Halen insanlar bu şekilde başarı geleceğine inanıyor. Ne yapacağız bilemiyorum da.

Fikirlerini değiştirtmek istediğin kesim de 30+ yaş kesimi. Bu insanlara ne desen de çoğu kendi bildiği yolda ilerleyecektir. Sonumuz hayrola...
                MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nasil da kahroluyorsundur suan... Acaba hangisi; ulan ben şu takimi nasil yenemedim diye mi? Yoksa "mutluluk" elend diye mi? Allah bilir...
                  Çok ağır bu düşünce...

Gerek yok...
                  Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Furbol görüşü oyun anlayışı olarak gerçekten berbat Ersun yanal ama fiziksel gelişim ve kondisyon olarak iyi.Ama ne olursa olsun Ersun yanalın oyun anlayışını istemiyorum.Öyle bir şey de yok onda zaten Ziya Doğan futbolu oynatıyor.

Yorum

• Bakalim yine N'doye la beroyla mi baslayacak hatalarindan ders almistir umarim uc puandan olmayiz yine

Yorum

• Ersun hocanın internet aleminde çok destekçisi var, özellikle şikeciler kanadında. açık açık konuşmak lazım. bugün ali koç şikebahçenin başkanı olsa gel Ersun hoca dese Trabzon'u bırakır mı bırakmaz mı? Bırakacağını hepimiz biliyoruz. (Bırakmazsa özrümü diler helal olsun derim)

Bu zorlama oluyor. Ersun yanal Trabzonspor'a kalben bağlı olsun ömür boyu sözleşme imzalayalım, muhakkak bir yerde şampiyonluğa oynatır. Ama bir güven problemi var.

Ersun hoca giderse yerine daha iyi bir hoca mı daha kötü bir hoca mı getiririz bilemiyorum. Mesela Reşit hoca benim gözümde Ersun hocaya göre daha formda.

Güven herşeydir, temeldir. Güven olmazsa hep kuşku hep kuşku içinde geçer hayat. Güven ortamının sağlanması, hocanın bize bunu hissettirmesi gerekiyor. Prim olarak iphone 7 alacak Vardar hocasının yendiği bir takımı sende çözmelisin hoca

Yorum

• Kimse Fenerbahçe maçında yaptığı değişikliklere bakıp '' Ersun bizi sattı.'' diyemez.Başka türlü de olabilirdi. N'doye'nin içinden Akhisar maçındaki gibi bir Inzaghı çıkabilirdi.Veyahut Bero yine topu köşeye takıp ayıyı avlayabilirdi. Onazi tıpkı geçen senenin başındaki gibi fileleri havalandırabilirdi. Elbette Bongonda ve Rodallega tercihleri daha doğru duruyordu ama bu türlü de olabilirdi. Mesele oyuncu değişiklikleri veya taktiksel konulardaki hatalar değil.Elbette futbolcunun,hakemin,taraftarın,yayıncı kuruluşun vs. futbolu oluşturan tüm unsurların formsuz ya da kötü bir günü olabileceği gibi teknik direktörün de formsuzluğu olabilir.Hiç sakıncası yok.

Amaa...

Yukarıdaki arkadaş lafı ağzımdan almış.

Fenerbahçe taraftarının çok büyük bir çoğunluğunun istediği Koç-Yanal birlikteliği, Ersun Yanal'ın kafasında yok diyebilir miyiz? Böyle bir kariyer planlamasının olmadığı konusunda kesin bir kanaatte bulunabilir miyiz? Böyle bir plan, böyle bir düşünce, böyle bir bilinçaltı varsa Fenerbahçe macerası yarım kalmış birinin davranışlarını etkilemez diyebilir miyiz?

Tıpki severek ayrılan çiftler gibi...
                          Ersun Yanal son derece ılımlı, tıpkı bir siyasetçi edasıyla konuştu maç toplantılarında. Oysa aynı Ersun Yanal geçen yıl bir maçtan sonra hakemin yeteneğine kadar eleştirmişti mesela.
                          Ersun Yanal, Fenerbahçe maçında hakemi neredeyse hiç eleştirmedi. Oysa hakem bizi kelimenin tam anlamıyla ince ince doğradı. Ne zaman ileriye doğru hamle yapsak basit düdüklerle ataklarımızı kesti.Rakip baskı kurmaya başladığında da onlara karşı coşkulu taraftarlarıyla birlikte itici güç oldu.

Bu maç için yeteri kadar güdülenmiş olsaydı bu her davranışına yansırdı diye düşünüyorum. En basitinden rakibinin Avrupa maçını konuşmanın merkezine değil de ayıp olmasın diye son cümleye yarım ağız yerleştirebilirdi.Avını elinden kaçıran avcı kızgınlığından çok fazla profesyonel bir futbol adamı gibi konuştu.Duygusallıktan da taraftarlıktan da uzaktı.
                          Mevzu budur.
                          Biz Atiker Konyaspor, Medipol Başakşehir değiliz. Bizim takımımızı yöneten liderin kafasında başka bir takımı, hele hele ezeli ve ebedi düşmanının takımını yönetme hayali olamaz. Bu adamın taktik zekası,futbol bilgisi Mourinho,Conte,Guardiola gibi de olsa bunu kabul edemeyiz.

Şu durumda yapılacak tek şey bellidir.

Yorum

• Taktik maktik yok bam bam bam... Haydi bakalım nereye kadar!

Yıl olmuş 2017 halâ savunmadan ileriye top şişirerek sonuç almayı düşünen td var...
                            "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• nasıl bir futboldur bu

Yorum

• Derhal istifa. 3 maçı da verdin ,4 puanı Allah yardım etti aldın. Defol git. Bir senedir bu kadro senin elinde . Ne verdin bu takıma ne??!!!
                                Hala daha takım olma yolunda miyiz Ersun he ?? Yapılmayan transferlere mi siginacaksin yoksa ?? Geçen seneden kötü takım oluşturmayı nasıl beceriyorsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X