istifa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistifaMCMLXVII
Yorum
-
en acısı su olacak ve oldu, ben haklıydım diyebilmek icin takımı desteklememek....ve bu hastalıgımızdan kurtuldugumuz vakit belki birseyler olabilir....
takım kotu takım iyi oynamıyor bunlar problem degil ortada ciddi anlamda temel psikolojik sorunlar cıkar catısmaları ve sen ben cilik var....bu problemler de sanırım giderilecek gibi degil....
herkese her düsüncede basarılar, trabzonspor umarım kendi karakteriyle bir yere gelir, yoksa taraftarından ona yarar yok....ıslak imza....
Yorum
-
Maçin tekrarini izleyince eleştirileri siniri geçmedikçe normal karşiladim. Son dakikalara girerken ölü bir fb'yi dirittiğimiz gözüküyor. Sahada üç önlibero ve savunma üçlüsü gibi bir üçlü olan bero olcay ndoye'a gerek yoktu. Paslar topu kaybetmek üzere, oyalanmak için yapildi. İleri gidip fişi çekmek düşünülmedi. Som derece dağinik ve hizli hücumu karşilayacak durumda olmayan fb'nin istediği gibi tehlikeli hucüm yapmaya kalkişmadik.
Bir daha hiç maçta bu anlayişta benzer görüntüde sahada olmayalim. Gerek yok.
Takviyelerin de biran önce gelmesi lazim. Takim kendine güvenmeli. Hoca takimina sonuna kadar güvenmeli.
Faul sayisi da azaltilmali, özellikle arkadan açik bir şekilde çekme ve sert fauller yakişmiyor takima. 28 faulün çoğu kadiköy faulü yani son derece basit olsa da gereksiz bir sürü hareket var. Top oynamaya çiksaydik rahat yenebilirdik.
Yorum
-
Aşırı sert futbolundan keyif alıyorum.
Örneğin Konya maçı. Ayak kırma olayı tamamen pozisyona has bir yanlış, affedilir değil ve kırmızı kart şarttır.
Fakat ne zaman vakit geçiren bir rakip görsek yelkenleri suya indirip, onların uyku oyununa teslim olup, saçma bir golle yeniliyoruz. Oysa maçları böyle vura vura almalıyız. Büyük takım olmaktan gelen bir avantajımız var, stadyum baskısı ile de hakem her kararı kolay kolay veremez. Biz istersek alırız. Bekleyelim de bize versinler, biz uğraşmayalım ama hakem de çok adil olsun temiz futbola yol versin demekle olmuyor. Trabzonspor'a başka şans bırakmadılar, vura kıra almalıyız bunun yolu artık bu. Top bizdeyken zaten güzel futbolu oynarız.
Fb maçındaki sert faullerin sebebi ise genelde aşırı motivasyon ve ileride top tutamama. Topu tutabilseydik daha diri olurduk ve daha akıllı pres yapabilirdik. Topu tutamayınca sürekli kovalama durumunda kaldık ve işi uzatmamak için sert faullere başvurduk.
Fb maçındaki değişiklik ve oyun anlayışı hataları eleştirilir. Ama ne kadar da olsa en büyük fobimiz haline gelmiş deplasmandan galibiyet çıkarabilecek durumdaydık. 2-1 öne geçmişken maç kopmalıydı. Hata hocadadır.
Ama şu an istifa falan beklemek de doğru değil. Gidebildiğimiz yere kadar hoca ile devam etmeliyiz."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
bence de bizim taraftarın bir kısmı kafayı yemiş ya da istifa diyenlerin hepsi fenerli)) ya da başka takımdan iyice kafayı yediler
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun hocayı Rode ve Damdoy konusunda eleştirsem de, bu takımın başında uzun yıllar kalmalıdır...
İstifa vb söylemler çocukça ve altı boş,kimse kusura bakmasın...
Ne istifası yahu?En son erenslash tarafından düzenlendi; 22.08.2017, 12:03."Annuit cœptis"
Yorum
-
sert futbol oynarsın etik dışı hareket etmediğin sürece millet gene saçmalamış burada önemli olan başkanın transferleri halletmesi defans ortasaha alırsın kanat alırsın Ersun hocanın kafası rahat eder linde kadro olur taktik veya oyuna olan stratejisi daha rahat olur burada sorumlulum hocanın değil başkanın transfer yapın artık hocaya transfer!!!"Annuit cœptis"
Yorum
-
Bu adamı öven arkadaşlar neyini övüyor merak ediyorum..
Yani neyini gördüklerini merak ediyorum.. Son 10 senede ne kadar geliştirmiş mesela kendisini..
Geçen sene son 7 hafta takımı bizzat sabote etti ..
Kayseri maçı .. Hugo gol attı . maç 2 2 oyundan aldı
Adana maçı. Rakio küme düşmüş. Rakip 10 kişi.. Maçın son 15 dk sanki öndeyiz gibi top çevirme..
Bjk maçı. Medjani gibi mücadele gücü yüksek birisi dururken aytaç aşkı
İbb maçı .. Bir forvet düşünün.. 90 dk da 1 tane şutu yok..
Yine fenerbahçe geçen seneki.. Yakalamışken feneri damdoy yine 90 dk sahada hugo son 10 dk..
Bu sene fener maçı.. Berbat bir oyun.. Topu ortasaha da iki kişi tutup dağıtıyor.. Yusuf olcay.. Yusufu çıkar 10 gündür nerede olduğı belli olmayan çat kapı onaziyi sür sahaya..
Fenerden yediğimiz penaltıya dikkat edin.. Adam topu ceza sahasında alıyor sonra yüzünü dönüyor topu ileri sürüyor ve orta kesiyor.. Bu zamanda 5 tane ortasaha 3 tane önlibero var ama karşılayan yok..
Sayın hocam.. Top ne kadar kalenden uzak olursa o kadar daha rahat kazanma şansın olur.. Sağol.. Resmen gol yemek için bekledin sahada
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene son 7 hafta takımı bizzat sabote etti ..
Milletce kisilere tapinma kulturumuz olustu. Bu durum kulubumuz için de geçerli.
Yorum
-
İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBildiğin bikaç kelime etseydin dicektim de etmişsiz zaten. Başka ne anlarsın ki.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHata yaptığını hepimiz söyledik. Ama FB'ye yaranmak için bilerek sattı tarzında yazılanları okudum. Gerçekten inanılır gibi değil. Evet hepimiz 20 yıl aradan sonra bir galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyoruz ama bu kadarı da fazla...İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoş beleş laflardan sıkıldım artık, istikrar şart diyoruz adam daha 2.maçtan kelle istiyor.İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence de bizim taraftarın bir kısmı kafayı yemiş ya da istifa diyenlerin hepsi fenerli)) ya da başka takımdan iyice kafayı yediler
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun hocayı Rode ve Damdoy konusunda eleştirsem de, bu takımın başında uzun yıllar kalmalıdır...
İstifa vb söylemler çocukça ve altı boş,kimse kusura bakmasın...
Ne istifası yahu?
Ne istifasi mi? Bu adamla basari gelmeyecek. Ben inanmiyorum. Bu durumda istifa gayet mantikli. Her sey istikrar degil maalesef.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum